|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Rižota
15.7.2010 3:34:28   
dejann
user posted image

(odgovor članu dejann)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Rižota
16.7.2010 19:44:38   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

Eno vprašanje glede rižote-zakaj se riž vedno prime na dno? Naredi se ena taka tanka skorjica, ki sicer ne moti okusa, moti pa mene, ker ne vem, zakaj se pojavi. Kuham na indukcijski plošči, na jakosti 5-6.
Vnaprej hvala za nasvete...

LP


jaz dam vedno uncle benz v vrečki...skuham,potem pa samo vsipam v posodouser posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Rižota
16.7.2010 20:04:28   
Felicita
a sm jest edina čudna, k se mi zdi da glih tista 'skorjica' na dnu nardi pravi okus rižoti? jest vedno delam v navadni ponvi in z dokaj mal mešanja, da pol tist pač... ostane user posted image

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Rižota
17.7.2010 9:39:01   
pelin
Tako kot je že ena napisala, jo tudi  jaz  kuham v woku in je ponavadi , ko je že povreta tekočina ne mešam več... Dokler je dovolj tekočine, se še ne naredi toliko škode, ko pa enkrat tekočina povre, pa se ti lahko vse fino spacka. Tu ne mislim le na riž, ampak tudi na zelenjavo, ki jo dodam. Pri nas imamo radi pač takšno malo bolj kompaktno in trdo ( al dente) in ne spackano. Prav zaradi tega je wok fina zadeva, ko lahko jed kar malo pretreseš in ni nevarnosti, da bi ob tem popackal cel štedilnik..Rada uporabljam Bali riž, ki se mi ne razkuha nikoli.Rižoto ugasnem malo preden  je čisto kuhana in jo potem pustim še nekaj časa pokrito. Mmm, dobra ideja za današnje kosilouser posted image ...

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Rižota
19.7.2010 6:59:22   
dejann
user posted image

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Rižota
19.7.2010 15:47:12   
Barbara_L
o, dejan, lih v mojo temo si prišel ploskat? prideš na rižoto s ful mesa?

(odgovor članu dejann)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Rižota
19.7.2010 22:05:11   
pelin
 
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

o, dejan, lih v mojo temo si prišel ploskat? prideš na rižoto s ful mesa?


user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja očitno je zelo dobre voljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Rižota
1.8.2010 23:19:50   
katipi
Al ma pa rižoto tako zelo rad...user posted image  user posted image

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Rižota
2.8.2010 3:42:32   
dejann
res jeuser posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Rižota
2.8.2010 23:59:26   
katipi
Dejann, je bila tudi danes na tvojem jedilniku? user posted image Jaz jo bom jutri skuhala... user posted image

(odgovor članu dejann)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Rižota
4.8.2010 1:29:54   
dejann
o ja vsaj 3x na teden raje 4x^^user posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Rižota
6.8.2010 0:19:49   
dejann
user posted image

(odgovor članu dejann)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?