|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vstajanje ob opori
15.4.2010 11:46:08   
mojesonce
Moj sonček je star 11 mesecev in pol in še vedno ne vstane ob opori. Kdaj ponavadi vstanejo? Je katera imela podobne izkušnje? Mislite, da je kaj narobe, če še ne vstane? Sicer kobaca, se vsede sam, drugače pa ne kaže nobenega zanimanja, da bi se kaj vstajal.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vstajanje ob opori
15.4.2010 11:51:20   
hektorina
"Moj sonček" spada med bolj lene. In je (ja prav boš prebralauser posted image ) prvič vstal ob opori pri 15 mesecih. Pa ni nič narobe z njim. Hodiva sicer v RA, ampak so nam rekli, da je to le v njegovi "naturi". Vse kar potrebuje doseže iz kobacanja in nima potrebe po hoji. Pač, tako je. Evo je star polnih 16 m pa še kar ne kaže, da bo shodil. Naredi le nekaj korakov ob opori. To pa je tud vse. Tak, da nič se ne boj. Vse je o.k.!user posted image

(odgovor članu mojesonce)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vstajanje ob opori
15.4.2010 12:13:14   
kristinaj
naš se je vzdigoval ob opori pri 7m, vsesti pa se še ni znal in je potem vedno padel... z 11m je shodil in sedaj pri 18 že hitro teče..

najbrž ni nič narobe, ko bo prišel čas bo vstal in shodil...

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu mojesonce)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 14:43:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vstajanje ob opori
15.4.2010 19:05:00   
Urska09
Ja, mi imamo take izkušnje. Prvič je sama vstala šele pri enem letu ampak ni niti enkrat padla. Zelo je stabilna. Po enem tednu se je naučila še vsesti (iz stoječega položaja) in od takrat naprej je samo še na nogah user posted image .

Zdaj je stara 14 mes. in še ne hodi. Ob opori levo in desno ja, sama pa še ne.

Sva pa bili parkrat na fizioterapiji, ker ima rahlo hipotonijo trebušnih mišic in asimetrijo. Ampak vse skupaj minimalno.

Drugače pa ne skrbi. Samo da te potolažil: moja sedaj že velika nečakinja je prvič sama vstala pri 1 letu, shodila pri 16,5 mes. in danes je vrhunska športnica (tekmuje). Pa ni hodila v nobeno RA. Takrat to še ni bilo "in" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojesonce)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vstajanje ob opori
16.4.2010 13:48:51   
marjetica8
Naš je prvič vstal pri 10.5m. Hodimo v RA zaradi hipertonije ramenskega obroča in rahle asimetrije in je na fth rekla, ko se je začel dvigovat, da je bolše da še ne. Takrat se še ni sam posedal, ni kobcal. Je samo plazil po trebuhu. Potem je pokazala vaje kako ga postavljat na kolena in v stranski sed in se je v dveh tednih začel kobacat, posedat in takrat se je potem za 14dni nehal postavljat na noge. Prej je dostikrat padel, ko se je postavil, zdej pa stoji veliko bolj sigurno. Mamo pa problem, ker še vedno ne zna nazaj dol, ko se enkrat postavi in začne jokat ko mu je dosti stanjauser posted image Vse ob svojem času, pravim jst...drugače pa pejta v RA- škodit ne more!

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?