Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vokvirjanje - kje v Ljubljansko-Domžalske... 14.4.2010 12:18:37
|
|
|
|
Felicita
|
za cene sicer ne vem, v cityparku je ena trgovina kjer uokvirjajo stvari...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Vokvirjanje - kje v Ljubljansko-Domžalske... 14.4.2010 12:21:23
|
|
|
|
norge
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Mami mi je skleklala idrijsko čipko, ki jo je potrebno še vokvirit ... samo zdaj imam problem, ker je čipka takega formata, da razni okvirji iz BAU-bavov ne pridejo v poštev, da bi jo sama vokvirila. Kam lahko torej nesem čipko, da bi mi jo lepo vokvirili, pa da ne bo to celo premoženje stalo? V Obiju na Rudniku imajo ogromno okvirjev, vseh modelov, tipov, želja in dimenzij. Pa pomoje je ceneje kot dat okvirt kakšnemu, ki samo okvirja. Je pa en privat tud na Škofljici (al je Lavrica) okvirji (mislim da) Vrhunc..hiša je ob cesti.
|
|
|
|
RE: Vokvirjanje - kje v Ljubljansko-Domžalske... 14.4.2010 12:36:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: norge IZVIRNO SPOROČILO: Otika Mami mi je skleklala idrijsko čipko, ki jo je potrebno še vokvirit ... samo zdaj imam problem, ker je čipka takega formata, da razni okvirji iz BAU-bavov ne pridejo v poštev, da bi jo sama vokvirila. Kam lahko torej nesem čipko, da bi mi jo lepo vokvirili, pa da ne bo to celo premoženje stalo? V Obiju na Rudniku imajo ogromno okvirjev, vseh modelov, tipov, želja in dimenzij. Pa pomoje je ceneje kot dat okvirt kakšnemu, ki samo okvirja. Je pa en privat tud na Škofljici (al je Lavrica) okvirji (mislim da) Vrhunc..hiša je ob cesti. Pa imajo tudi okvirje različnih dimenzij? Ker v BAUHAUSU imajo samo recimo A5, A4, A3 ipd. variante, jaz pa rabim ozkega in visokega.
|
|
|
|
RE: Vokvirjanje - kje v Ljubljansko-Domžalske... 14.4.2010 12:40:37
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: norge IZVIRNO SPOROČILO: Otika Mami mi je skleklala idrijsko čipko, ki jo je potrebno še vokvirit ... samo zdaj imam problem, ker je čipka takega formata, da razni okvirji iz BAU-bavov ne pridejo v poštev, da bi jo sama vokvirila. Kam lahko torej nesem čipko, da bi mi jo lepo vokvirili, pa da ne bo to celo premoženje stalo? V Obiju na Rudniku imajo ogromno okvirjev, vseh modelov, tipov, želja in dimenzij. Pa pomoje je ceneje kot dat okvirt kakšnemu, ki samo okvirja. Je pa en privat tud na Škofljici (al je Lavrica) okvirji (mislim da) Vrhunc..hiša je ob cesti. Pa imajo tudi okvirje različnih dimenzij? Ker v BAUHAUSU imajo samo recimo A5, A4, A3 ipd. variante, jaz pa rabim ozkega in visokega. Ozke in visoke sem kak mesec nazaj videla v Merkurju. Drugače se mi pa zdi da je v Domžalah na kolodvorski en (vsaj včasih je bil, že nekaj časa nisem tam okoli hodila), ki uokvirja.
|
|
|
|
RE: Vokvirjanje - kje v Ljubljansko-Domžalske... 14.4.2010 12:41:08
|
|
|
|
Hope2
|
V obiju izbereš okvir, ki ga pač imajo na razpolago. Sliko pustiš tam in ti naredijo okvir po meri. Traja ponavadi cca 1 mesec, odvisno od praznikov in gužve. Jaz vedno nesem tja okvirjat, ap so slike totalno različnih dimenzij, niti pod razno niso po kakih standardih . Ceno ti pa povejo približno že takoj, tako da potem sprejmeš in pustiš ali pa vzameš in neseš drugam
|
|
|
|
RE: Vokvirjanje - kje v Ljubljansko-Domžalske... 14.4.2010 12:49:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Traja ponavadi cca 1 mesec, odvisno od praznikov in gužve. Uau ... a morajo še les za okvirje posekat in obdelat
|
|
|
|
RE: Vokvirjanje - kje v Ljubljansko-Domžalske... 14.4.2010 12:49:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok bom šla v Merkur gledat ... od tam pa naprej ...
|
|
|
|
RE: Vokvirjanje - kje v Ljubljansko-Domžalske... 14.4.2010 12:58:27
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Traja ponavadi cca 1 mesec, odvisno od praznikov in gužve. Uau ... a morajo še les za okvirje posekat in obdelat To je okvirno napisano. Sem nesla 8 slik različnih dimenzij okvirt, pa še prazniki so bili. Takrat so imeli pač gužvo.
|
|
|
|
RE: Vokvirjanje - kje v Ljubljansko-Domžalske... 14.4.2010 13:02:41
|
|
|
|
Anonimen
|
To je pa druga ...
|
|
|
|
RE: Vokvirjanje - kje v Ljubljansko-Domžalske... 14.4.2010 15:00:02
|
|
|
|
NEVA-1
|
V Radomljah (oz. Preserje), v papirnici Lipa vokirjajo, za domžale pa pojma nimam...
|
|
|
|
RE: Vokvirjanje - kje v Ljubljansko-Domžalske... 14.4.2010 15:01:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** Otika Okvirjanje http://www.okvirjanje.si/ Kake so pa kaj cene tule?
|
|
|
|
RE: Vokvirjanje - kje v Ljubljansko-Domžalske... 14.4.2010 16:03:21
|
|
|
|
MTFP
|
Jaz nosim v Obija, kadar dela en satrejši gospod. Ker sama nimam ravno smisla za te zadeve, on pa vedno najde prave kombinacije. Tudi cenovno so dosti ugodnejši se mi zdi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?