urška76 -> RE: Vokvirjanje - kje v Ljubljansko-Domžalskem koncu? (14.4.2010 12:40:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: norge IZVIRNO SPOROČILO: Otika Mami mi je skleklala idrijsko čipko, ki jo je potrebno še vokvirit ... samo zdaj imam problem, ker je čipka takega formata, da razni okvirji iz BAU-bavov ne pridejo v poštev, da bi jo sama vokvirila. Kam lahko torej nesem čipko, da bi mi jo lepo vokvirili, pa da ne bo to celo premoženje stalo? V Obiju na Rudniku imajo ogromno okvirjev, vseh modelov, tipov, želja in dimenzij. Pa pomoje je ceneje kot dat okvirt kakšnemu, ki samo okvirja. Je pa en privat tud na Škofljici (al je Lavrica) okvirji (mislim da) Vrhunc..hiša je ob cesti. Pa imajo tudi okvirje različnih dimenzij? Ker v BAUHAUSU imajo samo recimo A5, A4, A3 ipd. variante, jaz pa rabim ozkega in visokega. Ozke in visoke sem kak mesec nazaj videla v Merkurju. Drugače se mi pa zdi da je v Domžalah na kolodvorski en (vsaj včasih je bil, že nekaj časa nisem tam okoli hodila), ki uokvirja.
|
|
|
|