Božička09
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 I'm back! in končno lahko mirna in srečna povem, da čakamo slišečo in zdravo pupo!! več pa zvečer, ko dam mojga škratka spat. si bom prvoščila eno ornk branje in banjico sladoleda sem pa vesela, ker sem spet z vami. kdo bi si mislil, da mi boste v tak okratkem času tako prirasle k srcu! JAAAAA, pogrešala sem vas!!! Oooo, kako je to lepo prebrati! Jaz sem imela pa danes morfologijo, videla nisem skoraj nič, razen, ko je mala sesala prste in zazehala, na vsak način me je hotla prepričat, da čutim pline v črevesju, ne male - no, ko sem ji rekla med morfo, da v tem trenutku čutim gibe, je ugotovila, da se mala res premika Razen popkovine se med nogicami ni videlo ničsera, tako da zanekrat še vendo ciljamo na punčko, dobila sem dve slikici, kjer se vse skupaj vidi veliko bolj motno kot na sliki izpred desetih tednov z NS, pikica tehta 450g - kot mi je povedala G bi, če bi prišlo do prezgodnjega poroda - verjetno umrla V glavnem, sem prišla iz ambulante čisto nadrkana in sem se celo pot domov cmerala, tako da sva se v avtu še z mojim skregala, ampak okej, sva se tudi pobotala Kar se tiče morfo sem razočarana in grem še na 4D k Strahovi, da mi vsaj nekdo malce bolj 'človeško' in toplo pokaže male prsteke in kjer bom videla na zaslon brez da bi mi bilo milijon kablov v napoto. Pa upam na kak filmček. Huh, Strahova do torka ne naroča novih terminov, ker je sestra na dopustu in jo nadomešča ena, ki naročanj ne dela. Naslednji pregled imam 15.7., kar se tiče teže me je pohvalila, sladkor in hemoglobin bp. Glavno, da mala veselo brca in telovadi, danes sem fasala tri konkretne v črevo. Najlepša hvala Je pa prav zanimivo, ko mi že trebušček po svoje skoči, ko se pikica prevrača, hihi Lep dan vam želim in božajte buhije. Mene moj prav nasmeji in komaj čakam september. Še štiri mesece, pa bo