|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
11.5.2010 15:29:14   
barbi195
Hey punce, lahko bi se zmenile in skupaj hodile v materinsko šolo.... jaz sicer nisem misla hodit ker sem bila 3 leta nazaj ampak, če se zmenmo bom pa z veseljem prišla.

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.5.2010 15:50:16   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

I'm back! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in končno lahko mirna in srečna povem, da čakamo slišečo in zdravo pupo!!user posted image user posted image user posted image user posted image

več pa zvečer, ko dam mojga škratka spat. si bom prvoščila eno ornk branje in banjico sladoleda user posted image user posted image user posted image

sem pa vesela, ker sem spet z vami. kdo bi si mislil, da mi boste v tak okratkem času tako prirasle k srcu! JAAAAA, pogrešala sem vas!!!

Oooo, kako je to lepo prebrati! user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem imela pa danes morfologijo, videla nisem skoraj nič, razen, ko je mala sesala prste in zazehala, na vsak način me je hotla prepričat, da čutim pline v črevesju, ne male - no, ko sem ji rekla med morfo, da v tem trenutku čutim gibe, je ugotovila, da se mala res premika user posted image  Razen popkovine se med nogicami ni videlo ničsera, tako da zanekrat še vendo ciljamo na punčko, dobila sem dve slikici, kjer se vse skupaj vidi veliko bolj motno kot na sliki izpred desetih tednov z NS, pikica tehta 450g - kot mi je povedala G bi, če bi prišlo do prezgodnjega poroda - verjetno umrla user posted image

V glavnem, sem prišla iz ambulante čisto nadrkana in sem se celo pot domov cmerala, tako da sva se v avtu še z mojim skregala, ampak okej, sva se tudi pobotala user posted image  Kar se tiče morfo sem razočarana in grem še na 4D k Strahovi, da mi vsaj nekdo malce bolj 'človeško' in toplo pokaže male prsteke in kjer bom videla na zaslon brez da bi mi bilo milijon kablov v napoto. Pa upam na kak filmček.

Huh, Strahova do torka ne naroča novih terminov, ker je sestra na dopustu in jo nadomešča ena, ki naročanj ne dela. Naslednji pregled imam 15.7., kar se tiče teže me je pohvalila, sladkor in hemoglobin bp.

Glavno, da mala veselo brca in telovadi, danes sem fasala tri konkretne v črevo. Najlepša hvala user posted image  user posted image  user posted image  Je pa prav zanimivo, ko mi že trebušček po svoje skoči, ko se pikica prevrača, hihi user posted image

Lep dan vam želim in božajte buhije. Mene moj prav nasmeji in komaj čakam september. Še štiri mesece, pa bo user posted image  user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.5.2010 15:56:03   
archie
Božička: a mogoce ves ceno 3D / 4D pri Strahovi? V Dravljah je 100 eur.
skoda za tako morfologijouser posted image .

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
11.5.2010 16:37:17   
Božička09
Archie: 110e. Strahova je dražja od ostalih, ampak mene je s svojim toplim odnosom na NS očarala in grem zato k njej. Ona te doživlja kot nosečnico z vsemi strahovi, radostmi in skrbmi vred in to je nekaj, kar jaz na pregledu potrebujem, ni ji težko odgovoriti na nič, vse razloži in to je to. Plačaš, pa vsaj veš za kaj user posted image  http://www.strah.si/01_ultrazvok/index.php?kat=2&idv=2

No, upam, da ne bom imela smole na 4D in bo imela kak čuden slab dan user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
11.5.2010 17:24:38   
tejči28
user posted image Naši pregledi!  user posted image

user posted image     user posted image   Morfologija    user posted image    user posted image    

11.5. božička09
12.5. mala2001 , blanči
17.5. nenka7

18.5. katrinka
21.5. Jinx 
24.5. lillchy123 , teodora75

26.5. NiNiBo
27.5. binabina
01.6. archie
11.6. laliela

user posted image    Redni pregledi  user posted image

11.5. tejči28, corfu,lumpa6
12.5. mala,sanje2
17.5. barbi195
18.5. laliela,maca29,ily, rojena77
20.5. malecka_mateja,alexeia
21.5. tinkatonka,lillchy123
25.5. bambinca,benika-diabetolog
27.5. lenca78,zalcy
28.5. nadka30,cresisy
31.5. luna2010
01.6. natalija28, T.Z.,izabelina
02.6. tpmc
05.6. lovelove
08.6. SOnIca,benika v PAN
09.6. marella1,tejči28
11.6. benika
14.6. tannya
15.6. klemcy,lumpa6
15.7. božička09

user posted image     UZ pregledi    user posted image

11.5. Natalija28 3D, Inčy 4D
18.5. T.Z. 4D
26.5. benika Uz srca
30.5. ŽanaTaja 4D
04.6. lenca78 3D

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
11.5.2010 17:37:18   
bambinca
Kaj pa je to zdej, d lahko samo partner pride na obisk? Ko sem rodila lani junija, sem imela na obisku kogar sem hotelauser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
11.5.2010 18:17:03   
tejči28
bambinca to je meni tudi ful čudno,da v lj ne pustijo drugega kot parnetja,niti starejših otrok ne.user posted image Še dobro,da bom rodila drugje,ker tega ne bi prenesla.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
11.5.2010 18:43:58   
benika
Po vsej LJ porodnišnici visijo opozorila, dfa je obisk nosečnic, novorojenčkov in otročnic dovoljen izključno le zdravemu očetu oz. partnerju. Otrokom vstop v P ni dovoljen. Razlog...raspiratorne bolezni. Jaz močno upam, da se do avgusta to spremeni.

Zakaj 10 dni noter? Ker me bodo sprejeli par dni pred PDP-jem, da mi bodo uravnali dolgi inzulin, potem pa mi sprožili porod (če se prej ne bo kaj samo od sebe zgodilo).

Lumpa, a mi lahko poveš, na koliko E inzulina si? Jaz imam  takole 16-4-6-16. Menda je to ful visoko, sploh nočni da je previsok.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
11.5.2010 18:45:56   
katrinka
materinska sola - sem hodila lanskega maja tako da ni potrebe da bi spetuser posted image

obiski v porodnisnici - se razlikujejo od p do p, v ljubljanski ze lansko leto ni bilo mozno da te obusce kdorkoli temvec le moz-partner ter otrok,ko je bila prasicja gripa - epidemija so obiske prepovedal se otrokom - zacasno, kako je trenutno ne vem, mene ne gane, moz in hcerka bosta prslauser posted image

a ve katera kok je 3d/4d v ljubljanski porodnisniciuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
11.5.2010 19:13:38   
Izabelina
kam pa bi hodile u materinsko šolo?

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
11.5.2010 19:25:14   
mala
Mislim, da prepoved o obiskih v Lj. porodnišnici še velja....full grozno, si ne predstavljam, da ne bi svojih otrok videla več kot tri dniuser posted image , tko da jest bom prakticirala tako, da bo mož čuval dojenčka, jest bom šla pa ta čas dol v barček na čajček in bom takrat lahko z otročkiuser posted image  vsaj to, ampak so pa mal kruti, ker ni več epidemije bi lahko malo oblažili obiske. No upajmo, da se do Septembra še kaj spremeniuser posted image .

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
11.5.2010 19:25:52   
Natalija28
Pozdravljeni,

toksa negativna. HB

3D/4D uspel. Čeprav je kar nagajal in se ni in ni hotel obrnit, ampak smo ga uspeli tudi v to prepričat. user posted image  skoz se je neke čohal po glavi.user posted image  Težak pa je 633 g.user posted image

No, zaj pa še samo 3 tedne do naslednjega pregleda.user posted image

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
11.5.2010 19:29:55   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: mala

Mislim, da prepoved o obiskih v Lj. porodnišnici še velja....full grozno, si ne predstavljam, da ne bi svojih otrok videla več kot tri dniuser posted image , tko da jest bom prakticirala tako, da bo mož čuval dojenčka, jest bom šla pa ta čas dol v barček na čajček in bom takrat lahko z otročkiuser posted image  vsaj to, ampak so pa mal kruti, ker ni več epidemije bi lahko malo oblažili obiske. No upajmo, da se do Septembra še kaj spremeniuser posted image .

se strinjam - upam da bodo spremenili,tudi jaz bom tako prakticirala - najbrz bo mami se zraven pa bo z malo dol malo na sprehodu z vozickom,ni sans da brez nje zdrzim tok dolg....

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
11.5.2010 19:43:08   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Po vsej LJ porodnišnici visijo opozorila, dfa je obisk nosečnic, novorojenčkov in otročnic dovoljen izključno le zdravemu očetu oz. partnerju. Otrokom vstop v P ni dovoljen. Razlog...raspiratorne bolezni. Jaz močno upam, da se do avgusta to spremeni.

Zakaj 10 dni noter? Ker me bodo sprejeli par dni pred PDP-jem, da mi bodo uravnali dolgi inzulin, potem pa mi sprožili porod (če se prej ne bo kaj samo od sebe zgodilo).

Lumpa, a mi lahko poveš, na koliko E inzulina si? Jaz imam  takole 16-4-6-16. Menda je to ful visoko, sploh nočni da je previsok.

sem na 16-14-14-12, kr veliko, danes je celo rekla da je velika verjetnost da mi sladkor po porodu ne bo izginu in , da želi da pridem po porodu k njej

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
11.5.2010 19:44:38   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: mala

se strinjam - upam da bodo spremenili,tudi jaz bom tako prakticirala - najbrz bo mami se zraven pa bo z malo dol malo na sprehodu z vozickom,ni sans da brez nje zdrzim tok dolg....

jaz tudi hočem moje otroke vidt in kaj če ne spremenijo pogojeu, pomoje bom kar domou hotla ituser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
11.5.2010 20:12:42   
Izabelina
kakšno se vam zdi ime Petja za našo user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
11.5.2010 20:20:11   
tejči28
mene pa je strah,da me bo mali porgešal in bo pol jezen na mene,ker bom v bolnici in ne poleg njega? da se ne bo htel cartat pri meni,al pa da se bo preveč jokal?  Jaz vem,da se bom,ker ga bom preveč pogrešala.To me že zdaj včasih obremenjuje,kako bom tak dolgo brez njega.Pa ne me zdaj napadat.To so pač moji občutki.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
11.5.2010 20:21:00   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

kakšno se vam zdi ime Petja za našo user posted image

lepo.user posted image user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
11.5.2010 20:35:20   
malecka_mateja
Tudi mene skrbi kako bo ko bom v bolnici, Tjaša je že sedaj ko sem med nosečnostjo bila od sile zbolela in je bila čist adijo kako sem prišpla domav pa zdrava ko ribauser posted image upam da jo nekako pripravimo do sep.

Mi smo se odločili končno za naše ime novega člana in to je Aljaš. Pa danes sem mu v H&m kupila dve kapici na eni piše I user posted image mum in Iuser posted image daduser posted image user posted image user posted image

Sem bila v šoli sedaj pa grem tv gledat. papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
11.5.2010 20:39:29   
Izabelina
Mi smo se odločili končno za naše ime novega člana in to je Aljaš.

sm že u uni tm pr imenih uprašala... a Aljaš napisano tko s šjem al Aljaž?

kot mu je usojeno!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
11.5.2010 20:42:52   
malecka_mateja
Sem ti že tam odgovorilauser posted image Ampak z Š-jem zaradi nemrološkega ujemanja. Pa v vsakem primeru ko izgovarjašš oboje se sliši enako z Š.jem tako da slišano bo isto kot z ž-jem amapk pisano bo z š-jem.

Midva pač zello gledava na numreologijo sva tudi pri Tjaši tako da tako je.

Neposredna povezava do sporočila: 1071
11.5.2010 20:45:21   
Izabelina
okej... hvala za razlago...

mislm pa, da boš čist usakič morala posebi povedat da je s šjem... drugač sm pa vesela, da sta se uskladila...  user posted image user posted image   ker kokr vidm bo pr nama še pestro... user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
11.5.2010 20:48:42   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

materinska sola - sem hodila lanskega maja tako da ni potrebe da bi spetuser posted image

obiski v porodnisnici - se razlikujejo od p do p, v ljubljanski ze lansko leto ni bilo mozno da te obusce kdorkoli temvec le moz-partner ter otrok,ko je bila prasicja gripa - epidemija so obiske prepovedal se otrokom - zacasno, kako je trenutno ne vem, mene ne gane, moz in hcerka bosta prslauser posted image

a ve katera kok je 3d/4d v ljubljanski porodnisniciuser posted image

Katrinka junija, ko sem bila jaz, ni bilo nikakršnih omejitev...

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
11.5.2010 20:49:42   
malecka_mateja
ha vem da bom vsepovsod morala povedati da je z š-jem amapk ok se bodo že anavadili, so še bolj čudna imena tako da meni se ne zdi preveč posebno pa glavno da je obema všeč.

Sej tudi pri nama je bilo pestro ker si videla da smo izbirali med čisto drugimi imeni, ker Aljaž , ki nama je že od Tjaše vššeč se ne ujema numerloško in potem sem pogruntala da se ž sliši š in smo poskusili izračunat z š-jem in imamo 100% ujemanje in sva sedaj ččist blažena da bo imel ime ki nama je ful všeč.

Sej tudi pri vama se bo utrnila ideja, ki bo obema všeč. verjemi.
Naša Tjaša je bila skoraj 6 ur Žanet potem ko jo je pa moj videl rodila sem ponoči z Cr in nisem vedla za sebe in ime smo povedali pred Cr se je odločil da nebo Žanet amapk Tjaša in tudi numerloško se je bolje ujemalo. ampak jaz sem zveleda to zjutraj ko sem k sebi prišla user posted image user posted image user posted image user posted image ampak ok glavno da je bilo tako nama ni žaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1074
11.5.2010 20:50:44   
Natalija28
Naš bo pa najbrž Matija (skoraj 100%-ni smo že). Ali pa Enej... Boma videla, ko bova štručko dobila v roke.user posted image

(odgovor članu barbi195)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kakšno kavo pijete?

Turško (53%)

a la Nescafe (28%)

Espresso (19%)

Število vseh glasov: 10239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!