Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 10:25:36
|
|
|
|
bambinca
|
5ra8 vso srečo v novem boju!!! Tinkatonka mi gremo tud takrat enkrat na morje...mi gremo na Rab Jeeeeeeeeeeee pri nas se dela zaključni sloj fasade in potem samo še barva!!! Jutri pa že knaufar pride, pol pa sam še podn in Ikea Sem tooooolk zlo vesela! Včeraj smo bili v V. Potoku in sem si kr rožice kupla za okol bajte
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 10:26:39
|
|
|
|
bambinca
|
Archie meni je vedno samo morfologijo delal...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 10:57:27
|
|
|
|
nadka30
|
dan vidim da so srečanja uspela , upam da ste prav fajn uživale, čakam še na poročilo iz celjske strani . No jaz sem pa danes mal firbčna; punce povejte tiste, ki že imate doma , kako je vašim otročkom ime in koliko so stari. No mi imamo doma nadjo in bo konec avgusta stara 6 let- tako da ja imamo prvošolko, to bo še zanimivo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 11:28:09
|
|
|
|
Natalija28
|
5tra8 - res lepo, da si nas prišla pozdravit. Velikokrat se spomnim na punce, ki ste nas morale zapustiti. Sem vesela, da sta malo počakala in se sedaj odločila za ponovne podvige. Želim vama veliko uspešnega . Pa če bo kakšna dobra novička padla, nas pa kar obvesti. Lepo se mej.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 11:53:47
|
|
|
|
corfu
|
nadka30 mi imamo doma Aljaža, ki je januarja dopolnil 5 let in Manco ki bo čez dva meseca dopolnila tri leta (razlika med njima je 2,5 let) Pri nas bo pa takole: Aljaž bo šel v prvi razred, ko bo tretje dete šlo v jasli, Manca bo pa vmes Bodo pa potem v šoli v 6. 3. in 1. razredu
< Sporočilo je popravil corfu -- 10.5.2010 11:54:26 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 12:12:47
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
5ra8...iz srca ti želim, da vama čim prej rata Pa nam le poročaj kako in kaj, veš da smo s tabo Kar se pa tiče, ko je ena spraševala o morfologiji, če jo je potrebno plačat...jaz sem jo, ker sem se posebej na njo naročila..če ti pa dela tvoj G, pa po mojem da ne.. Jaz sem jo plačala 60 eur sem jo tudi pri žanu, ker sem šla privat. Moja pikica, pa je danes že clo jutro živa..sončica mala, sam je tak čuden občutek, k me tko dol brca nekam v mehur al kam....v glavnem čudn filin...moj žan je bil že hitro z glavico dol obrnjen, tako da si pri njemu nisem skusla tega občutka, me je zmer gor brcal
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 12:18:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 vidim da so srečanja uspela , upam da ste prav fajn uživale, čakam še na poročilo iz celjske strani . Baje je "odpadlo"... blanci je ostala sama za mizo. jaz sem javila, da me ne bo; ena je tudi napisala, da ne bo mogla, ostale pa... No vsekakor upam, da bo naslednjič bolj uspešno. Pa še k lepšim zadevam: bebica takooooo brca, da je noro. Danes začneva z materinsko šolo. :)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 12:22:06
|
|
|
|
lumpa6
|
oj mi imamo doma že aleksandro tamaro 19let, klaudijo 13let, kristjana 12let, jureta gala 6let, žigata 2 leti, angelčka andraža, ki sva ga pa izgubila septembra 2006, pričakujeva pa fantka 5ra8 sem vesela da si se oglasila, velikokrat mislim nate
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 12:24:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 oj mi imamo doma že aleksandro tamaro 19let, klaudijo 13let, kristjana 12let, jureta gala 6let, žigata 2 leti, angelčka andraža, ki sva ga pa izgubila septembra 2006, pričakujeva pa fantka 5ra8 sem vesela da si se oglasila, velikokrat mislim nate 6.otrok na poti? KAPO DOL
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 13:11:00
|
|
|
|
corfu
|
5ra8, pozdravljena tudi jaz sem večkrat pomislila nate, sploh ker si iz našega konca Ja, Lumpa, lepo četico imata
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 13:23:33
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie IZVIRNO SPOROČILO: kockica09 punce sam eno vprašanje; morfologijo je potrebno plačati? ne. Mene pa zanima se nekaj: kako izgleda pregled in morfologija? A tu je samo UZ ali se kaksen pregled? ne, to se ne placa - pri svojem g seveda, zgleda pa kot nuhalna - torej ultrazvok po trebuscku kjer se naredijo vse meritve 5ra - lepo da si se oglasila, upam da kmalu zagledas spet plusek
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 13:28:35
|
|
|
|
hanizali
|
Ojla pupe! Danes sem spet po dolgem cajtu spet v službi,doma sem bila en mesec.Neverjetno kako človek čaka it v službo ,če ve ,da bo že čez 6 tednov zopet doma.Takrat pa štartam z dopustom ,nato porodniški....Kolk fajn!!!! Sem opazila pa ,da mi kmalu ta uniforma ne bo več šla na rit,tako si da bom morala dobiti kaj večjega še za teh nekaj tednov. nadka pri nas imamo Hano staro 12 let,ki bo septembra v osmem razredu in Zalo,ki ima 9 let in bo septembra v četrem razredu. Danes pa sem vstopila v 23.teden Čeprav je vreme kislo vam želim še en lep dan!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 14:01:53
|
|
|
|
tinkatonka
|
5tra8...lepo, da si se oglasila. Želim ti čimhitrejšo zanositev in da bo tokrat šlo vse po pričakovanjih in da boš rodila zdravo detece. otroci...jaz imam 4 letnega sinka Aneja. Razlike med njim in bratcm oz. sestrico bo 4,5 let. Želim si imeti tri otroke, ampak bomo vidli, kako nam bo šlo z dvema nagajivčkoma.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 15:31:25
|
|
|
|
sarcy21
|
mi imamo marka starega 18 mesecev sem si pa tudi jaz vedno želela imeti 3 otroke upam da se mi bo želja oz. sanje uresničile :)
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 16:11:50
|
|
|
|
Božička09
|
Huh, pridno čvekate Vsem čestitke za uspešne preglede, mene moja morfologija čaka jutri, že ob 7.15minut. Bova pa jutri tudi vstopili v 23. teden Moja kolegica je tik pred tem, da rodi, pa so ji v P dali 'čas' še do četrtka, potem pa bo šla rodit. Ne vem sicer zakaj tako forsirajo, sja je imela rok šele danes, no, čep se ji je odluščil pa že v petek. Komaj čakam, da vidim malčka Moje dete se pridno preobrača v trebuščku, nikoli ne vem, s čim me zadane, a glavno, da me. In komaj čakam jutri, da jo kočno spet vidim, potem moram pa še mojega prepričati, da je 4d nujna zadeva Oh ja ... Lepo bodite in čuvajte svoje buhije.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 16:19:22
|
|
|
|
tejči28
|
archie meni je najprej naredil pregled,potem pa še uz morfo. Mi imamo doma 20m sinka,bi pa tudi jaz rada imela tri otroke.Bomo videli kolko bo to res.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 16:35:15
|
|
|
|
benika
|
Otroci- mi imamo doma Benjamina 4 leta ter Jakoba 2 leti. Razlika med njimi bo nekje 5 in 2 leti ter 8 mesecev.Tako bo šel Beni v šolo, ko bo šla Manca v vrtec. 5ra8, držim, držim pesti, da ti čimprej uspe zagledati magičen +, pa javi se nam še kaj Jaz sem bila danes v LJ porodnišnici v ambulanti za patološko nosečnost. Pa sem lepo prišla za bv, ker nosečnice z diabetesom obravnavajo ob torkih. Tako moram jutri ponovno tja Bi pa prosila za kakšno stisnjeno pest, da bo z Mančinim srčkom vse OK. Je pa pika živahna ko 100 Včasih mi v mehur takšno pribije, da me kar odnese. Lepo jo čutim tudi preko trebuha in najbolj mi je smešno, ker tako pogosto kolca
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 18:21:07
|
|
|
|
lillchy123
|
I'm back! in končno lahko mirna in srečna povem, da čakamo slišečo in zdravo pupo!! več pa zvečer, ko dam mojga škratka spat. si bom prvoščila eno ornk branje in banjico sladoleda sem pa vesela, ker sem spet z vami. kdo bi si mislil, da mi boste v tak okratkem času tako prirasle k srcu! JAAAAA, pogrešala sem vas!!!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 18:32:52
|
|
|
|
Izabelina
|
js sm pa lih dans razmišljala, da se že douga nisi javla... pa nism vedla kako nej to napišem, ker nism vedla tvojga nicka... vedla sm da so neke številke... in pol da ne bi trapast izpadla nism nč napisala... in voilazdej si tuki!!! za zdravo dete!!!!!!!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 18:33:28
|
|
|
|
bambinca
|
bravo lillchy
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 18:43:28
|
|
|
|
malecka_mateja
|
lillchy superca, sej smo tudi me tebe pogrešale
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 18:56:07
|
|
|
|
tejči28
|
lillchy čestitam za zdravo punčko.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 19:47:45
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 I'm back! in končno lahko mirna in srečna povem, da čakamo slišečo in zdravo pupo!! jupi benika - mislim nate jaz imam doma 10 mesecev staro puncko, razlika bo cirka 14 mesecev...tudi jaz bi imela tri ali stiri otroke
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 10.5.2010 20:02:24
|
|
|
|
malecka_mateja
|
benika mislimo nate in držimo pesti jutri da bo vse ok.
|
katero ime bi izbraleroža03katero ime za fantkamatic (
25%)
luka (
36%)
ožbej (
16%)
jaka (
23%)
Število vseh glasov: 201Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!