|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
10.5.2010 10:25:36   
bambinca
5ra8 vso srečo v novem boju!!!

Tinkatonka mi gremo tud takrat enkrat na morje...mi gremo na Rab

Jeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas se dela zaključni sloj fasade in potem samo še barva!!! Jutri pa že knaufar pride, pol pa sam še podn in Ikeauser posted image user posted image user posted image user posted image Sem tooooolk zlo vesela! Včeraj smo bili v V. Potoku in sem si kr rožice kupla za okol bajteuser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu kockica09)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
10.5.2010 10:26:39   
bambinca
Archie meni je vedno samo morfologijo delal...

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
10.5.2010 10:57:27   
nadka30
dan

vidim da so srečanja uspelauser posted image user posted image user posted image user posted image , upam da ste prav fajn uživale, čakam še na poročilo iz celjske straniuser posted image user posted image user posted image user posted image .
No jaz sem pa danes mal firbčna; punce povejte tiste, ki že imate doma user posted image , kako je vašim otročkom ime in koliko so stari.
No mi imamo doma nadjo in bo konec avgusta stara 6 let- tako da ja imamo prvošolko, to bo še zanimivouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
10.5.2010 11:28:09   
Natalija28
5tra8 - res lepo, da si nas prišla pozdravit. Velikokrat se spomnim na punce, ki ste nas morale zapustiti. Sem vesela, da sta malo počakala in se sedaj odločila za ponovne podvige. Želim vama veliko uspešnega user posted image .user posted image Pa če bo kakšna dobra novička padla, nas pa kar obvesti. user posted image user posted image user posted image Lepo se mej. 

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
10.5.2010 11:53:47   
corfu
nadka30 mi imamo doma Aljaža, ki je januarja dopolnil 5 let in Manco ki bo čez dva meseca dopolnila tri leta (razlika med njima je 2,5 let)
Pri nas bo pa takole: Aljaž bo šel v prvi razred, ko bo tretje dete šlo v jasli, Manca bo pa vmes user posted image

Bodo pa potem v šoli v 6. 3.  in 1. razredu user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil corfu -- 10.5.2010 11:54:26 >

Uživaj življenje...

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
10.5.2010 12:12:47   
ŽanaTaja
5ra8...iz srca ti želim, da vama čim prej ratauser posted image  Pa nam le poročaj kako in kaj, veš da smo s tabouser posted image

Kar se pa tiče, ko je ena spraševala o morfologiji, če jo je potrebno plačat...jaz sem jo, ker sem se posebej na njo naročila..če ti pa dela tvoj G, pa po mojem da ne.. Jaz sem jo plačala 60 eur sem jo tudi pri žanu, ker sem šla privat.

Moja pikica, pa je danes že clo jutro živa..sončica mala, sam je tak čuden občutek, k me tko dol brca nekam v mehur al kam....v glavnem čudn filin...moj žan je bil že hitro z glavico dol obrnjen, tako da si pri njemu nisem skusla tega občutka, me je zmer gor brcaluser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
10.5.2010 12:18:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30
vidim da so srečanja uspelauser posted image user posted image user posted image user posted image , upam da ste prav fajn uživale, čakam še na poročilo iz celjske straniuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Baje je "odpadlo"... blanci je ostala sama za mizo. jaz sem javila, da me ne bo; ena je tudi napisala, da ne bo mogla, ostale pa... No vsekakor upam, da bo naslednjič bolj uspešno.

Pa še k lepšim zadevam: bebica takooooo brca, da je noro. Danes začneva z materinsko šolo. :)

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1007
10.5.2010 12:22:06   
lumpa6
oj

mi imamo doma že aleksandro tamaro 19let, klaudijo 13let, kristjana 12let, jureta gala 6let, žigata 2 leti, angelčka andraža, ki sva ga pa izgubila septembra 2006, pričakujeva pa fantka

5ra8 sem vesela da si se oglasila, velikokrat mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
10.5.2010 12:24:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

oj

mi imamo doma že aleksandro tamaro 19let, klaudijo 13let, kristjana 12let, jureta gala 6let, žigata 2 leti, angelčka andraža, ki sva ga pa izgubila septembra 2006, pričakujeva pa fantka

5ra8 sem vesela da si se oglasila, velikokrat mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

6.otrok na poti? KAPO DOL user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1009
10.5.2010 13:11:00   
corfu
5ra8, pozdravljena user posted image user posted image user posted image  tudi jaz sem večkrat pomislila nate, sploh ker si iz našega konca user posted image

Ja, Lumpa, lepo četico imata user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
10.5.2010 13:23:33   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: kockica09

punce sam eno vprašanje; morfologijo je potrebno plačati?

ne.

Mene pa zanima se nekaj: kako izgleda pregled in morfologija? A tu je samo UZ ali se kaksen pregled?

ne, to se ne placa - pri svojem g seveda, zgleda pa kot nuhalna - torej ultrazvok po trebuscku kjer se naredijo vse meritveuser posted image

5ra - lepo da si se oglasila, upam da kmalu zagledas spet plusekuser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
10.5.2010 13:28:35   
hanizali
Ojla pupe!
Danes sem spet po dolgem cajtu spet v službi,doma sem bila en mesec.Neverjetno kako človek čaka it v službo ,če ve ,da bo že čez 6 tednov zopet doma.Takrat pa štartam z dopustom ,nato porodniški....Kolk fajn!!!!
Sem opazila pa ,da mi kmalu ta uniforma ne bo več šla na rit,tako si da bom morala dobiti kaj večjega še za teh nekaj tednov.
nadka pri nas imamo Hano staro 12 let,ki bo septembra v osmem razredu in Zalo,ki ima 9 let in bo septembra v četrem razredu.
Danes pa sem vstopila v 23.tedenuser posted image user posted image user posted image
Čeprav je vreme kislo vam želim še en lep dan!!!!!!!!!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
10.5.2010 14:01:53   
tinkatonka
5tra8...lepo, da si se oglasila. Želim ti čimhitrejšo zanositev in da bo tokrat šlo vse po pričakovanjih in da boš rodila zdravo detece. user posted image

otroci...jaz imam 4 letnega sinka Aneja. Razlike med njim in bratcm oz. sestrico bo 4,5 let. Želim si imeti tri otroke, ampak bomo vidli, kako nam bo šlo z dvema nagajivčkoma. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
10.5.2010 15:31:25   
sarcy21
mi imamo marka starega 18 mesecev sem si pa tudi jaz vedno želela imeti 3 otroke upam da se mi bo želja oz. sanje uresničile :)

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
10.5.2010 16:11:50   
Božička09
Huh, pridno čvekate user posted image

Vsem čestitke za uspešne preglede, mene moja morfologija čaka jutri, že ob 7.15minut. Bova pa jutri tudi vstopili v 23. teden user posted image

Moja kolegica je tik pred tem, da rodi, pa so ji v P dali 'čas' še do četrtka, potem pa bo šla rodit. Ne vem sicer zakaj tako forsirajo, sja je imela rok šele danes, no, čep se ji je odluščil pa že v petek. Komaj čakam, da vidim malčka user posted image

Moje dete se pridno preobrača v trebuščku, nikoli ne vem, s čim me zadane, a glavno, da me. In komaj čakam jutri, da jo kočno spet vidim, potem moram pa še mojega prepričati, da je 4d nujna zadeva user posted image user posted image user posted image

Oh ja ... user posted image

Lepo bodite in čuvajte svoje buhije.

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
10.5.2010 16:19:22   
tejči28
archie meni je najprej naredil pregled,potem pa še uz morfo.

Mi imamo doma 20m sinka,bi pa tudi jaz rada imela tri otroke.Bomo videli kolko bo to res.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
10.5.2010 16:35:15   
benika
Otroci- mi imamo doma Benjamina 4 leta ter Jakoba 2 leti. Razlika med njimi bo nekje 5 in 2 leti ter 8 mesecev.Tako bo šel Beni v šolo, ko bo šla Manca v vrtec.

5ra8, držim, držim pesti, da ti čimprej uspe zagledati magičen +, pa javi se nam še kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila danes v LJ porodnišnici v ambulanti za patološko nosečnost. Pa sem lepo prišla za bv, ker nosečnice z diabetesom obravnavajo ob torkih. Tako moram jutri ponovno tjauser posted image Bi pa prosila za kakšno stisnjeno pest, da bo z Mančinim srčkom vse OK.

Je pa pika živahna ko 100user posted image Včasih mi v mehur takšno pribije, da me kar odnese. Lepo jo čutim tudi preko trebuha in najbolj mi je smešno, ker tako pogosto kolcauser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.5.2010 18:18:36   
maca29
dan no še jaz da vam povem :)doma imam enga sina 7 let starga nejca.Drugi pa še veselo brca v mojem zavetju user posted image user posted image .Sem pa drgač staknila angino user posted image in semdanes dobila antibiotik uff mi ne diši sploh :(

lp

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.5.2010 18:21:07   
lillchy123
I'm back! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in končno lahko mirna in srečna povem, da čakamo slišečo in zdravo pupo!!user posted image user posted image user posted image user posted image

več pa zvečer, ko dam mojga škratka spat. si bom prvoščila eno ornk branje in banjico sladoleda user posted image user posted image user posted image

sem pa vesela, ker sem spet z vami. kdo bi si mislil, da mi boste v tak okratkem času tako prirasle k srcu! JAAAAA, pogrešala sem vas!!!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.5.2010 18:32:52   
Izabelina
js sm pa lih dans razmišljala, da se že douga nisi javla... pa nism vedla kako nej to napišem, ker nism vedla tvojga nicka... vedla sm da so neke številke... in pol da ne bi trapast izpadla nism nč napisala... in voilazdej si tuki!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravo dete!!!!!!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
10.5.2010 18:33:28   
bambinca
bravo lillchyuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1021
10.5.2010 18:43:28   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lillchy superca, sej smo tudi me tebe pogrešaleuser posted image  

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
10.5.2010 18:56:07   
tejči28
lillchy čestitam za zdravo punčko.user posted image user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
10.5.2010 19:47:45   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

I'm back! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in končno lahko mirna in srečna povem, da čakamo slišečo in zdravo pupo!!user posted image user posted image user posted image user posted image

jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

benika - mislim nateuser posted image

jaz imam doma 10 mesecev staro puncko, razlika bo cirka 14 mesecev...tudi jaz bi imela tri ali stiri otrokeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1024
10.5.2010 20:02:24   
malecka_mateja
benika mislimo nate in držimo pesti jutri da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

katero ime bi izbrale
roža03

katero ime za fantka

matic (25%)

luka (36%)

ožbej (16%)

jaka (23%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!