|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
21.4.2010 19:14:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ily

Aja, in T.Z., mislim da ni teodora 75 tista, ki ima ločenega moža....

Pozdravljena na forumu :) Srečno nosečnost še naprej in predvsem zdravega otročka!!!
Drugače si pa verjetno že prebrala, da sem napisala, da sem zamešala in sem se teodori75 tudi opravičila za to?

Punce, danes sem dobila pošto, da so mi NP ter morfologijo prestavili za 1 dan in sicer na 5.5. (za tisto, ki bo popravljala seznamček naslednjič).
Noge mi zatekajo tako, da me prav pečejo, gležnje imam pa kot ene klobase. Pa sem se hvalila kako mi nič ni, zdaj pa tole... ampak dokler ni hujšega bo šlo. Samo da je mala ok in srečna v bušiju.

(odgovor članu ily)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
21.4.2010 19:37:12   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

Oila user posted image
Jutri imam pa morfologijo pa malo razmišljam če ni to malo zgodaj, jutr bom user posted image 19 6/7 kaj mislite? Drugače pa sm kar malo živčna in upam da bo vse vredu zaradi mojega visokega pritiska in jemanja Metil dope.
Zanima pa me še kdaj naj bi se prijavile v šolo za starše in pa še ali je važno kje jo delaš, če sem iz Ljubljane roditi pa mislim v Postojni kam naj jo grem potem delat?

HVala za odgovore in lepe pozdravčke

Hej Lenca78!

Torej imas enak plan kot jaz. Mislim LJ v Postojno. Le da je pri meni zraven se to, da sem sedaj ze z eno nogo gorenjka user posted image
Sva se pa ravno z mojim zdajle pogovarjala, kako se nama bo to izslo, ce bo kriza... Jaz vem, da bom tiste zadnje tedne v LJ, ceprav sem zdaj v glavnem tukaj, na gorenjskem. On pa dela v KR. Kar pomeni, da ce se bo zacelo dogajat npr. ob treh popoldne, bo on moral takrat v najvecji guzvi najprej pome v Lj, potem pa skupaj do Postojne. Sem se hecala in rekla, da upam, da ne bomo nekje pri Vrhniki ze trije user posted image . No ja, je do tja se nekaj mesecev in bo ze kot bo.

Drugace pa sem sedaj ze cisto pomirjena in naj povem, da sem ravno v enem od vasih postov nasla tudi tiste 'tolazilno-pomirjujoce' besede ki sem jih rabila in zdaj me sploh ne skrbi vec (glede poroke vernik-ateist). Sem si celo nekje v mislih zamislila eno malo simpaticno cerkvico in sebe v njej. Hmmmmmm, pa menda tudi tole ne 'zganjajo' hormoni? user posted image

Bodite fajn, se malo pa se zacne 'praznicni/pocitniski' teden; Za tiste, ki si to lahko privoscijo seveda. Midva bova seveda vsak moment posvetila zidanju (hja, saj nas je tukaj ene par takih, ane), tiste ta 'lustne' pocitnice pa naju cakajo sredi maja, ko jo odbrziva/mo proti Nizozemski, kot sem ze enkrat omenila.

Lep vecer!

T.

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 452
21.4.2010 19:43:57   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

zdaj bom pa izpadla neumno in laično, vendar.. zakaj zibelke niso primerne od 6m+ ? Naša teta in njen fant trenutno delata zibelko (je on nek les mojster) in mi je sedaj malo bad, da bosta vložila ves ta denar in trud zato da bo potem več al manj stala v kleti.

Ker bo zibka za 6-mesečnika premajhna.

res je, pa ko se otrok enkrat obraca tudi ni vec varna, kaj sele ko se postavlja na nogeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: benika

kako pa zupnik ve da sta porocena cerkveno - a mu moras prinesti kako potrdilo - a se loh zlazem - kaj vem, ni lepo, tule pa loh vprasam a ne

Ne moreš se zlagat, ker moraš župniku predložit družinsko knjižico, ki jo dobiš ob cerkveni poroki.

aha, hvala za pojasnilouser posted image

teodora75 - ne obupaj, mogoče te pa preseneti - nikoli ne ves, moj dragi v sebi nima gena romantike - jaz v sali pravim, da je vse pobral njegov brat dvojcek, pa 7 let je vedno najdu en izgovor zakaj se ne porocit, potem pa lejga - pride s prstanom in me zaroc - v vseh letih sem prvic ostala brez beseduser posted image vrjamem da se bo tebi tudi vse uredilouser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 453
21.4.2010 19:52:25   
luna2010
Hay hay user posted image ,
sem zasledila da nekatere iščete oblačila za nosečke na celjskem.Tudi sama iščem in morem rečt katastrofa.Nekaj hlač sem našla tudi v Pingo trgovina (v Celju tam ko je Spin),imajo drugač sve za baby ampak je takoj pri vrtaih nekaj cot tudi za nas.So meli kr nekaj hlač 50% znižane in so zdaj od 20 -30€.No če katero zanima.So ble tud bolj elegantne ne samo športne.Kar se pa tunik tiče pa itak v Mani, majo kar lepe in poceni.Sem kupla 2 tunike za 10€.Spodaj legice in sem srečna.user posted image

No kar se pa tiče porok še mogoče moja zgodbica:
nisma poročena ,živima pa skupaj že 4 leta.Ko sma zvedela za nosečnost sma se oba strinjala da bi bilo lepo pa zdaj se "vzeti".seveda se je vse zataknilo pri financah,oba hočema veliko poroko, sma naštela okol 250 ljudiuser posted image .To bi bla pa oring poroka.Nočema nič manjše in sma morala pristati da bo poroka ampak verjetno drugo leto.No nevem glih kje boma dobila denar pa potem.No nekak niti ne potrebuješ veliko denarja za tako poroko ,itak vse dobiš potem nazaj.No pri nas so taki običaji(nekateri bi rekli tako je pri bosancihuser posted image ).
Bo pa ko bo samo civilna ker pač nisma nič kaj preveč verna ,sma krščena kot otroka to je pa tudi vse.On je mel neke izpade da če ni crkveno potem ni to to.Da vam samo povem da je lani prvič stopil v cerkev za polnočnice ,sem ga prisilila da samo pogleda kako je not.Pa še to da se še prektižat ne zna .user posted image .In on potem pameten hoče cerkveno poroko.user posted image Sem mu kr po hitrem povedala da ne bo take poroke.Ker sama nisem nek vernik in to potem nima smisla.
Otroka bom pa krstila in to že planiram kr na začetku ,verjetno nov.-dec..user posted image
Če pa poroke nemorem planirat bom pa vsaj krst.user posted image No tud tam sem že naštela 40 ljudi.Kaj morem mam ogromno familijo.
Ne on ,jaz.
Danes smo se pa fajn razpisale!!!!

Ćao ćao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 454
21.4.2010 20:51:51   
tejči28
user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), ,MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29,user posted image 3 , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,user posted image ,MB 30, 2 user posted image   , doma1user posted image F, NP 11.5.
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2 user posted image 2P, NP 18.5.
user posted image lumpa6 ,LJ, 7user posted image ,doma 5 user posted image 2P in 3F ,Morfo. 4.5.,AC29.3.,

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010
user posted image bambincauser posted image LJ, 32, 3 user posted image , doma 2user posted image ,NP 13.4., Morfo 26.4.  
user posted image barbi195, LJ,30, 2 user posted image , doma1user posted image F , NP 17.5., Morfo. 23.4.
user posted image limonita, 1user posted image ,NP

04.09.2010
user posted image  Blanči, CE, 34, 4user posted image , doma 1user posted image  P, NP in Morfo 12.5.
user posted image malecka_mateja,MB, 2user posted image ,doma1user posted image P,NP 20.5. ,Morfo 6.5.
user posted image Gala 4, 1user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2 user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1user posted image , Morfo 23.4.
user posted image tinkatonka,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F, NP 21.5. , P za sladk. 18.5.
user posted image maca29user posted image   AC 16.3., Morfo 20.4. ,NP 18.5.     

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P, Morfo 28.4.

07.09.2010
user posted image katrinka,LJ ,2 user posted image ,doma 1user posted image ,Morfo, 4.5.
user posted image žanaja, 1user posted image ,

08.09.2010
user posted image Klemcy,MB, 27, 1user posted image , Morfo 7.5. 
user posted image ŽanaTaja, user posted image   LJ, 33, 2user posted image , doma1user posted image F, NP         
user posted image Inčy,Ptuj, 25, 1user posted image NP + Morfo 5.5. , 4D 11.5.
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,
user posted image benika,KR, 31, 3 user posted image ,doma 2user posted image   ,NP 7.5. ,Morfo 3.5.

09.09.2010 
user posted image janjja, CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,Morfo 7.5.
user posted image luna2010, user posted image   Šentjur, 32, 1user posted image , Morfo 28.4.     

10.09.2010
user posted image wada,34, 2user posted image , NP , GP 25.3.
user posted image kesi, 2user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,user posted image Ptuj, 1user posted image , NP 6.4.  , Morfo 4.5., 3D 11.5.
user posted image zalcy,CE, 21, 1user posted image , NP 29.4.+ Morfo
user posted image daga79, 1user posted image , NP
user posted image lenca78,user posted image LJ, 1 user posted image ,Morfo 22.4., 3D 4.6.       

11.09.2010
user posted image LoveLove, user posted image   Litija, 28,  1user posted image , Morfo 5.5.
user posted image kajča,user posted image KR, 31, 5 user posted image , doma2user posted image F in P, AC 23.3. ;Morfo 24.4.           
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image , NP

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1user posted image , NP
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image ,NP 23.4.,Morfo 23.4.
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1 user posted image ,
user posted image klavdijak1user posted image   3user posted image , doma 2user posted image F, NP 8.4., Morfo. 3.5. 
user posted image hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image   ,P, NP + Morfo 26.4.

13.09.2010
user posted image sarcy21, 25, 2user posted image , doma 1user posted image F, Morfo 6.5.

14.09.2010
user posted image tannya,LJ, 36, 2user posted image , doma 1user posted image ,NP , Morfo 4.5.

15.09.2010
user posted image mala2001, 2user posted image , doma 1user posted image F, Morfo 12.5.
user posted image LucRezia, 29, 1user posted image   ,NP +Morfo 5.5.
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image tpmc,user posted image MB,22, 1user posted image ,Morfo 5.5.                             
user posted image božička09, user posted image LJ,27, 1user posted image , NP 16.4. ,Morfo 11.5.                     
user posted image SOncIca,Kamnik, 3 user posted image , doma 2user posted image F, NP 5.4.

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2 user posted image , doma 1 user posted image F , NP

17.09.2010
user posted image kokica09,2 user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image ,NP 1.4.
user posted image marella1, user posted image   KR,29,2user posted image ,doma 1 user posted image P,         ,     
user posted image izabelina ,Grosuplje, 24, 1 user posted image , NP + Morfo  5.5.

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5 user posted image ,doma 1user posted image F,Morfo 10.5.
user posted image T.Z.,user posted image CE, 26, 1user posted image ,  NP+ Morfo 5.5.,   

19.09.2010
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image , NP 29.4.,Morfo 21.5.
user posted image laliela,Rogaška Slatina, 23, 1 user posted image , NP 18.5.,Morfo 11.6.
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu,3user posted image ,doma 2 user posted image ,F in P,  Morfo 4.5.
user posted image nadiž, 2user posted image ,doma 1user posted image F,

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P,
user posted image Parižanka, 1user posted image ,Morfo 26.4.

23.09.2010
user posted image archie,KR, 28,1user posted image ,NP 4.5., Morfo 1.6.
user posted image pikicaT, KR, 2user posted image ,doma1user posted image ,Morfo  10.5.
user posted image belicof
, 1 user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P,
user posted image sanje2,user posted image   MB, 27, 3user posted image , doma 1 user posted image ,NP 12.5.
user posted image karbobo, 2user posted image ,NS
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F,
user posted image matineja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P,

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image ,NP 20.4.,
user posted image strgi,1 user posted image

25.09.
2010
user posted image NiNiBo,31, 1 user posted image , Morfo 26.5 .

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3 user posted image
user posted image klavdi1, 29,1user posted image , NP 26.4.

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1 user posted image F

28.09.2010
user posted image mala, LJ, 26,5user posted image ,doma 3 user posted image ,NP 12.5.
user posted image nenka7,LJ,32, 1 user posted image ,NP

29.09.2010
user posted image liya,
2 user posted image ,doma 1user posted image , P

30.09.2010
user posted image lillchy123,user posted image 31, 2user posted image ,doma 1user posted image F , NP 23.4.,AC 19.4.  
user posted image binabina, CE, 25,2user posted image ,Morfo 27.5.
user posted image ina79, 30,1user posted image , (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image
user posted image teodora75,Lj in Gorenjska,
35, 1user posted image ,

Skupno število srečk : 84 user posted image          

7 user posted image  fantkov 
9 user posted image  punčk
68  user posted image  presenečenj 
skupaj 84 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image user posted image
amm4user posted image ,rižka
user posted image , _sanikauser posted image   , 5ra8 user posted image ,julija30  user posted image , camino79  user posted image

Pregledi v aprilu!

01.4. teja80 NP
05.4. SOncIca NP
06.4. archie NP, natalija28 NP

08.4. corfu NP, klavdijak1 NP
12.4. pikicaT NP, TamaraJ NP
13.4. lovelove NP, klemcy NP,bambinca NP,
         tejči28 Morfo

14.4. lumpa6 Morfo
15.4. binabina NP, blančy NP
16.4. božička 09 NP
19.4. lillchy123 AC, tinkatonka Morfo
20.4. patty81 NP,maca29 Morfo,
malecka_mateja NP
21.4. NiNiBo NP
22.4. Lenca78 Morfo
23.4. lillchy123 NP,
cresisy Morfo ,ratatuj Morfo,
         barbi195 Morfo

24.4. kajča Morfo
26.4. klavdi1 NP, Parižanka Morfo, Hanizali Morfo
         Bambinca Morfo
28.4. nadka30 Morfo, luna2010 Morfo
29.4. Jinx NP, zalcy Morfo,

Pregledi v maju!

03.5. klavdijak1 Morfo, benika Morfo
04.5. tannya Morfo, katrinka Morfo, Lumpa6 Morfo
         Natalija28
Morfo, Corfu Morfo, archie NP

05.5. izabelina Morfo, LucRezija Morfo, Inčy Morfo
         LoveLove Morfo ,tpmc Morfo, T.Z. Morfo
06.5. sarchy21 Morfo ,malecka_mateja Morfo
07.5. benika NP, janjja Morfo,klemcy Morfo
10.5. PikicaT Morfo ,TamaraJ Morfo
11.5. natalija28 3D, Tejči28 NP ,božička09 Morfo
         Inčy 4D
12.5. mala2001 Morfo, mala NP ,sanje2 NP

Blanči Morfo
17.5. barbi195 NP

18.5. laliela NP, tinkatonka P za slad., maca29 NP
       ily NP
20.5. malecka_mateja NP
21.5. Jinx Morfo, tinkatonka NP
26.5. NiNiBo Morfo
27.5.
binabina Morfo

Pregledi v juniju!

01.6. archie Morfo
04.6.
lenca78 3D

11.6. laliela Morfo 

Linke najd
ete na prvi strani!      user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 455
21.4.2010 21:39:51   
lillchy123
čeruser posted image

sam tok da javim, da je vrtnarija pomagala. sem ko rožca user posted image

pa jst sem tista, ki ima ločenega moža. pa ne zarad mene, da ne bo pomote.user posted image jaz sem ga spoznala že nekaj let po ločitvi. sploh pa sta se ločla, ker si je ona najdla druzgauser posted image cerkveno sta pa še vedno poročena, ker je mojga po moje groza vse papirologije, zaslišanj... enkrat bo že. kaj veš, mogoče pa mu še kak kamen na glavo pade, pa me zasnubi?user posted image
ja, tud vesoljci so ga nehal oblegat, sva se pogovorila in je vse tipi topi. ampak se res vidi, da so z drugega planeta user posted image

lepe sanje vam želim, grem počivat, sem utrujena. se nisem mogla upreti delu na vrtu user posted image ampak ubogam teloin našo miško, in če mi pove, da je dost, grem ležat in nadaljujem šele, ko sem 200% ok.

nočko

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 456
22.4.2010 7:20:24   
binabina
Dobro jutro dober dan !

joj jaz sem danse tako čudna , in sem ponoči spala kot top da zjutraj sploh budilke nisem slišala in sem se lepo zaspala in me moj pride zbudit, ojoj kriza sedaj pa sem cela kot povožena kura , pridem pa na firmo pa glih toliko da me pol firme n čakalo da jim vrate odkelnem, ojojjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zanima me kako zgleda pregled morfologije????

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 457
22.4.2010 7:58:40   
tinkatonka
morfologija....po uvodnem tehtanju in merjenju pritiska sem imela UZ. tam izmeri obseg glavice, trebuha, pogleda, če je hrbtenica cela, če so okončine vidne, kako je z ledvicami in mehurjem. Tudi vse 4 prekate srca mora videti. Vidi tudi ali je vse ok z želodcem, trebušno steno in prepono. Pove ti ali imaš posteljico spredaj ali zadaj in ali imaš dovolj plodovnice. Pa seveda določi tudi lego otroka - moj je npr. trenutno v medenični vstavi. Pa spol seveda že lahko določa, če otroček ni preveč sramežljiv.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 458
22.4.2010 8:13:26   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

morfologija....po uvodnem tehtanju in merjenju pritiska sem imela UZ. tam izmeri obseg glavice, trebuha, pogleda, če je hrbtenica cela, če so okončine vidne, kako je z ledvicami in mehurjem. Tudi vse 4 prekate srca mora videti. Vidi tudi ali je vse ok z želodcem, trebušno steno in prepono. Pove ti ali imaš posteljico spredaj ali zadaj in ali imaš dovolj plodovnice. Pa seveda določi tudi lego otroka - moj je npr. trenutno v medenični vstavi. Pa spol seveda že lahko določa, če otroček ni preveč sramežljiv.

pogleda tudi možgane (ne vem sicer kaj, ampak da je vse tako kot mora bit), preveri obrazek, prešteje prstke na rokicah in nogicah, preveri gibanje plodka, pogleda, če je popkovnica u redu, eni pogledajo še pretoke... skratka, da je vse, kar mora biti v tem času razvito in vidno u redu! zgleda kot zelo zelo natančen UZ. user posted image pol je pa odvisno od G, koliko ti pokaže na ekranu, koliko komentira...in če je dobra G, potem se nagledaš svojega user posted image . naslednjič se ga boš tako nagledala, ko bo v tvojem naročjuuser posted image , razen, če boš šla vmes še na kakšen samoplačniški UZ.user posted image

drugače pa jutrouser posted image
zuni je user posted image ,mrzlo, piha ko user posted image . še dobr, da sem na toplemuser posted image
izkoristite dan za crkljanje user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 459
22.4.2010 8:17:31   
tinkatonka
Hej punce!

Dobro jutro! Danes je res en čudn zaspan dan. Sem imela pa včeraj pozno zvečer ful hude prebavne težave. Sem eno uro visela na wc-ju. Ma še danes mi v želodcu ni dobro. Sicer sem bila včeraj s puncami na večerji, ampak mislim, da ni kriva večerja, ampak še prej kosilo v maximarketovi menzi, ki sem ga jedla včeraj. Sicer sem zdele že pojedla zajtrk, polnozrnata žemljica in smetanov sirni namaz...mnjami...."smajlikiseoblizuje". Za kosilo pa še zdaj ne vem, kaj čem nardit, ker se kr bojim jest na razdražen želodec.

Drugače pa nič posebnih planov za danes. Če bo mir v službi se bom že malo učila za izpit. Itak je povezan s službeno vsebino in si moram nabrati gradivo in začet delat na tem.

LP

Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 460
22.4.2010 8:46:01   
hanizali
tudi jaz sem imela včeraj zvečer neke prebavne motnje ,ene trikrat sem bila na wc ju tik pred bruhanjem,a ni bilo nič.In še nekaj časa sem se potem v postelji z dvignjenim vzglavjem trudila ,da bi zaspala.Da ti povem,da imam sedaj v petem mesecu več težav s slabostjo in zgago ,kot sem jih imela prej.Ma tudi to bom preživel ,za našegauser posted image vse.
Sem bila pa včeraj polna energije in sem pred hišo urejala skalnjake.Danes sem pa spet bolj po vremenu.Se tipkamo, grem sedaj z mojim očetom rezat živo mejo..user posted image LP

Neposredna povezava do sporočila: 461
22.4.2010 8:53:36   
binabina
OJ! mene pa zanima kako se že reče tistmu pasku al kako že ki galahko daš na svoje stare hlače in jihlahko še kr nosiš, bi rabila  za službene hlače,.... pa sem že iskala pa nevme kako se pravilno sploh napiše mislim pa da jih je nadka30 imela nisem pa 100% .

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 462
22.4.2010 9:00:28   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: luna2010
otroka bom pa krstila in to že planiram kr na začetku ,verjetno nov.-dec..user posted image
Če pa poroke nemorem planirat bom pa vsaj krst.user posted image No tud tam sem že naštela 40 ljudi.Kaj morem mam ogromno familijo.

sploh ne govor, jaz mam tud 40 ljudi, bom pa oba otroka na enkrat krstila ker je drugac prevelik zalogaj - bom pa na spomlad najbrz...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

pa jst sem tista, ki ima ločenega moža. pa ne zarad mene, da ne bo pomote. jaz sem ga spoznala že nekaj let po ločitvi. sploh pa sta se ločla, ker si je ona najdla druzga cerkveno sta pa še vedno poročena, ker je mojga po moje groza vse papirologije, zaslišanj... enkrat bo že. kaj veš, mogoče pa mu še kak kamen na glavo pade, pa me zasnubi?
ja, tud vesoljci so ga nehal oblegat, sva se pogovorila in je vse tipi topi. ampak se res vidi, da so z drugega planeta

kok si me nasmejala z vesoljci, no super da sta uredilauser posted image

(odgovor članu luna2010)
Neposredna povezava do sporočila: 463
22.4.2010 9:19:44   
malecka_mateja
jutro!

sploh vas ne dhajam. preberem še pol pa konec. Imam pa bolano žabicouser posted image user posted image user posted image se samo cartamo in poččivamo, zdaj sm aod zdravnika in ima anginouser posted image user posted image čist je boga, vse jo boli res je bogica. Upam da hitro mine.
TAko letim zdaj k njej v posteljo.
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 464
22.4.2010 9:22:25   
ily
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

IZVIRNO SPOROČILO: ily

Aja, in T.Z., mislim da ni teodora 75 tista, ki ima ločenega moža....

Pozdravljena na forumu :) Srečno nosečnost še naprej in predvsem zdravega otročka!!!
Drugače si pa verjetno že prebrala, da sem napisala, da sem zamešala in sem se teodori75 tudi opravičila za to?

Ja, sem videla. Verjetno misliš zato, ker si prej poslala post kot jaz. Samo stvar je v tem, da sem jaz več napisal, pa dalj časa pišem - itak :-)), pa še ˝na obroke˝ jaz to delam - ko imam čas in je tako izpadlo, kot da te nisem prebrala. Osvežujem pa ne sproti. No, se opravičujem, ker sem te opomnila....
Pa hvala za lepe želje!

Sicer pa sem jaz tako kot včeraj :-)), v glavnem vse po starem. In očitno je bilo danes ponoči nekaj v zraku, ker sem tudi jaz spala kot ubita, le ponoči, ko je grmelo, sem se zbudila, pa ni bilo panike. Samo MM je komentiral zjutraj, da se je počutil, kot da spi pod šotorom, da si je hotel iti enkrat že anorak oblečt :-)).

Pri nas bo pa naslednji teden delaven, ker sem jaz v službi. Upam, da se tamalima dvema oddolžim potem naslednjo soboto, da ˝odjadramo˝ kam proti obali. In bomo uživali 110%.

Lepo preživite dan kljub kislemu vremenu! Čeprav meni kar ˝malo˝ paše takole.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
22.4.2010 9:22:28   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: binabina

OJ! mene pa zanima kako se že reče tistmu pasku al kako že ki galahko daš na svoje stare hlače in jihlahko še kr nosiš, bi rabila  za službene hlače,.... pa sem že iskala pa nevme kako se pravilno sploh napiše mislim pa da jih je nadka30 imela nisem pa 100% .

http://www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 466
22.4.2010 9:42:35   
Natalija28
Dobro jutro čveke čvekaste. user posted image
Včeraj mi net ni delal in ste me danes kar zaposlile z branjem. Pa ravno včeraj, ko  sem mela zelo slab dan in sem se vam želela malo potožit…

No, bom pa danes, čeprav sem rahlo v dvomih, če bi vam to omenjala, ker vam ne želim nekih dvomov vzbujat, itd. Izvedela sem, da je kolegici v začetku meseca G na pregledu ugotovil, da srček njenega dojenčka ne bije več. user posted image In so ji sprožili porod. (ostalih podrobnosti sploh ne bom pisala) user posted image
HB jaz že našega malega čutim, ko narahlo brca, pa z AS zaj redno iščem bitje srca.

Včeraj sem mislila tudi na kolegico, ki je lani decembra na dan poroda morala roditi mrtvega otroka. In od kar je izvedela (februarja), da sem noseča se me izogiba kot da sem kužna!!! Na k… mi gre že vse skup. Zakaj bi morala skrivati, da sem noseča in srečna??? Zakaj kot najboljša (zdaj že nekdanja) kolegica ne more delit sreče z mano? Vsaj poklicala bi kdaj pa kdaj lahko… Eh,… Sem ful žalostna zaradi tega.user posted image

krst – joj, kak me ti župniki razjezijo. Jaz že mam naštudiran stavek s čim ga bom zaključla, če bo kaj kompliciro. user posted image »Kdo dela večji greh-mi2, ki nisva poročena ali župnik, ki bo pustil živeti otroka z izvirnim grehom? Kaj je otrok kriv za to, če se mami pa ati še nista poročila?« Kar naj si me sproba župnik. Če pa par evrčkov prineseš v kuverti pa se lahko vse zmeniš-to pa ni greh??? Mislim…

No, vsaj nisem edina, ki jo je začel tako kmalu bolet križ. Moram našemu povedat, da ne bo več govoril, da sem občutljiva. user posted image

tpmc -  otroka imaš v zibki dokler mu je »prav«. user posted image Če bo delana po naročilu pač naj bo malo daljša, pa boste ga lahko meli dlje v zibelki.

Teodora75 – ti bi rada civilno, on pa cerkveno poroko, kajne? V čem je pa problem? J Malo sklenita kompromise-ti idi njemu nasproti, on pa tebi. Zadeva urejena. Z lahkoto. user posted image Še večkrat bosta morala sklepati kompromise v življenju.

Punce, imam pa eno vprašanje: jaz že nekaj časa živim pri mojem in nisem še prijavljena na tem naslovu (pa še nekaj časa bo tako). No, mene zanima, če morda kera ve kako bo potem, ko bom rodila in bo babica hodla na dom. Kje in kdaj se moram dogovorit kam naj hodi babica?  Pa še bližje ji bo, kot6 če bi bila doma?

To bi bilo za zdaj vse.

Ko bom s5 mela kaj za povedat se pa s5 oglasim. J

< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 22.4.2010 9:51:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
22.4.2010 9:43:21   
tejči28
malecka_mateja želim ti,da tvoja žabica čimprej ozdravi! user posted image user posted image user posted image

Kaj samo dva UZja pripadata nosečnici? Pol je morfologija zadnji UZ? A ne pregleda še pol proti koncu v kaki legi je user posted image in koliko tehta in to?user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 468
22.4.2010 9:49:15   
corfu
Dober dan

Jaz sem pa ravno prenehala jest antibiotik in sem spet prehlajena in to kar precej user posted image uuser posted image h, sem že zmatrana od teh prehladovuser posted image

Drugače pa vse ok. Midva sva se poročila leta 2003 in na srečo z usklajevanje poročnega slavja nisva imela težav user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 469
22.4.2010 9:49:21   
tejči28
natalija28 semzdaj prebrala tvoj post.

groza,groza,groza. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sploh nočem pomislit na kaj tako groznega in se zelo vesela,ko čutim,kak se malčica premika.

babica uradno hodi na tisti naslov kjer si prijavljena,če pa je babcia prijazna in normalna,pa mislim,da se da zmenit,da pride tudi kam drugam.(to bo pač na črno). Sicer pa babica vedno prej pokliče in ti pove kdaj bo prišla.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 470
22.4.2010 9:49:21   
tinkatonka
natalija28...glede prijateljic, ki rojevajo mrtvorojene otroke..... Tudi sama imam kolegico, ki je teden dni pred PDP-jem šla do G, ker ga ni več čutila in je rodila mrtvega fantka - razlog: ovita popkovina. Glede tega, da pa ne more biti ob tebi, ker si ti noseča, pa verjamem, da ti ni vseeno, a verjemi, da ona v vsej svoji bolecini zdaj trenutno ne more deliti sreče s tabo, saj jo duši bolečina, vsak dan sproti se trudi živeti, dihati ipd. Tak da ne biti jezna, te bolecine pac ne moremo razumeti in HB upam,da jo nobeni ne bo treba tudi izkusiti. To so težke stvari, lahko ti pa pošljem zapis, ki so ga napisal emamice angelčkom, kako doživljajo okolico in kakšen odnos želijo od svojih prijateljic.
Bi lahko še ful napisala, ampak naj bo na tem mestu zadosti.

Lp Tina 

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 471
22.4.2010 9:56:08   
tejči28

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

natalija28...glede prijateljic, ki rojevajo mrtvorojene otroke..... Tudi sama imam kolegico, ki je teden dni pred PDP-jem šla do G, ker ga ni več čutila in je rodila mrtvega fantka - razlog: ovita popkovina. Glede tega, da pa ne more biti ob tebi, ker si ti noseča, pa verjamem, da ti ni vseeno, a verjemi, da ona v vsej svoji bolecini zdaj trenutno ne more deliti sreče s tabo, saj jo duši bolečina, vsak dan sproti se trudi živeti, dihati ipd. Tak da ne biti jezna, te bolecine pac ne moremo razumeti in HB upam,da jo nobeni ne bo treba tudi izkusiti. To so težke stvari, lahko ti pa pošljem zapis, ki so ga napisal emamice angelčkom, kako doživljajo okolico in kakšen odnos želijo od svojih prijateljic.
Bi lahko še ful napisala, ampak naj bo na tem mestu zadosti.

Lp Tina 

tinkatonka imaš prav kar si napisala nataliji28. Bolečina je prehuda,da bi se lahko veselila s kom. Jaz imam prijateljico,ki se z partnerjem že 7 let trudita za otroka in bo zdaj šla na umetno in sicer se veseli z mano,vidim pa da  kak je v sebi žalostna.

Neposredna povezava do sporočila: 472
22.4.2010 10:07:48   
tinkatonka
Evo zapis, ki kroži naokoli kako se počutijo starši angelčkov. Preberite, upam sicer da se ne boste rabile kdaj srečat s tako bolečino svojih prijalteljic, znank ali koga v družini (med nami septembrkami sta dve s to hudo življensjko izkušnjo, če se ne motim).

Želiva si, da te ne bi bilo strah omenjati najinega otroka in se ne bi pretvarjal/-a, da ni nikoli obstajal. Samo zato, ker ga nikoli nisi videl/-a, še ne pomeni, da si ne zasluži tvojega pripoznanja. Ne misli, da ni bil resničen in da je bil le kri, skupek celic ali zarodek. Najin sin je imel življenje. Imel je srce, trebušček, nogice in rokice. Videla sva njegov obraz. Pestovala sva ga, imava ga rada. Najin otrok je resničen – in bil je živ.

Želiva si, da si ne bi mislil/-a, da ne želiva govoriti o najinem mrtvem otroku. Svojega otroka imava rada in potrebujeva to, da o njem govoriva. Želiva si, da bi ga omenil/-a več kot le enkrat samkrat. Če bi govoril/-a večkrat, bi nama to dalo potrditev, da nisi pozabil/-a nanj. Je najin otrok, del najine družine, torej si zasluži tvojo pozornost. Ne misli, da naju boš spomnil, če ga omeniš. Nanj ne pozabiva niti za sekundo, z nama je vsak dih, torej je to nemogoče. Ne misli, da naju prizadeneš, če govorimo o njem in midva jočeva. Nisi naju prizadel/-a, solze so vedno pod površjem, tečejo same od sebe. Ne bodi v zadregi, kadar govoriš o njem ali kadar si poleg naju. Če si tak/-a, to opaziva. Ni pošteno, da naju delaš nesproščeno le zato, ker se ti počutiš tako.

Želiva si, da ne bi mislil/-a, da je vse, kar se je zgodilo, le en velik, grd spomin. Spomin na najinega otroka, ljubezen, ki jo čutiva do njega, sanje, ki sem jih imela in spomini, ki sva jih ustvarila zanj, so zelo lepi. Bil je najin otrok. Ne bova si opomogla – to ni prehlad. Žalujeva, kar pomeni, da želiva najti mesto zanj v najinem življenju, da želiva da ostane del najinega življenja. On je del naju in vedno bo. Včasih naju spomin nanj spravi v dobro voljo, drugič postaneva žalostna, ampak oboje je vredu.

Želiva si, da naju ne bi obsojal/-a, ker se ne obnašava tako, kot misliš, da bi se morala. Žalovanje je zelo osebna stvar; zelo smo si različni in različno se soočamo s stvarmi, ki se nam dogajajo. Nisva »čez«, ker imava dober dan, nisva nerazumna, ker imava slab dan, ti pa misliš, da bi morala že preboleti. Nobenega vzorca ni, kako naj se vedeva. Ne pričakuj, da bova nehala žalovati v nekaj tednih, mesecih ali letih. Najbrž bo sčasoma lažje, vendar nikoli ne bova pozabila. Razumi, da naju je izguba najinega sina spremenila. Nisva več isti osebi, kot sva bila pred izgubo in nikoli ne bova. Če boš čakal/-a, da spet postaneva »normalna«, boš najbrž razočaran/-a. Sva druga človeka, z novimi mislimi, sanjami, prepričanji in vrednotami.

Želiva si, da bi nama lahko rekel/-a, da ti je žal, da je najin otroček umrl. Nikoli ni prepozno, da nama izrečeš sožalje. To bi nama povedalo, da ti ni vseeno. Materinski dan, božič, novo leto in ostali prazniki, dan, ko se je rodil in dan, ko sva ga izgubila, so za naju pomembni, a žalostni dnevi. Želiva si, da bi nama ob teh dneh lahko izrazil/-a podporo. Želiva si, da bi ga tudi ti obiskal/-a v Parku zvončkov in v njegov spomin prižgal/-a svečko. To bi nama povedalo, da spoštuješ naju, najino družino, najinega sina.

Če ne veš, kaj bi nama rekel, ne reci nič. Stisk roke je zadosti. Ne reci, da sva še mlada, da bova imela druge otroke. Želiva si otroka, ki sva ga izgubila in noben drug otrok ga ne more nadomestiti. Otroci niso nadomestljivi. Želiva si, da ne bi rekel/-a, da nama je mati narava na tak način sporočila, da je bilo z njim nekaj narobe. In nikakor ni bolje, da je umrl zdaj kot kasneje. Najin otrok je bil zdrav. Želiva si, da bi razumel/-a, da naju s takimi besedami zelo prizadaneš.

Želiva si, da se me ne bi izogibal/-a. Nisva kužna, ker sva izgubila svojega otroka in izguba ni nalezljiva. Če se naju izogibaš, nama daješ občutek izoliranosti, zmedena sva in počutiva se, kot da je vse najina krivda.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 473
22.4.2010 10:14:14   
Anonimen
lillchy123: pa si ti želiš poroko? potem mu preprosto izpolni papirje... mu vzameš s tem vse izgovore user posted image

teodora75: hormoni gor al dol, nekak bota že rešla. mogoče boš pa čez 1 teden pisala o planiranju male poroke v eni luštni cerkvici ;)

Eto tudi midva sva včeraj načela temo o poroki, hb si oba želiva smo civilne in čisto čisto male (kar pomeni mi2 + starši + moj brat in njegova sestra + priči pri katerih se pa nagibava tako, da bi bil moj brat priča njemu; njegova sestra pa meni). Ni nihče od naju za ceramonije in velike "veselice".

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
22.4.2010 10:25:14   
Natalija28
user posted image user posted image user posted image

tinkatonka - hvala ti. user posted image user posted image user posted image  Za prejšnji post in za tega zadnjega tudi. Res je hudo brati tole, sploh, ker najdem meni ljube osebe v zapisih, ampak sem najbrž to potrebovala. Težko jih je razumeti, morda sem res krivična do nje... Nisem si mogla pomagat včeraj, navdajali so me ti občutki in bilo je veliko solza, ampak... Morala se bom sprijaznit, da je to preveč hudo zanjo. Tudi z mojim dragim sva imela včeraj pogovor okrog tega in je bolj razumen kaj se te zadeve tiče. Ravno to mi je reko, kar si ti napisala v predzadnjem postu. Res je fajn, da se lahko nekomu potožim in vedno se najde kakšna, ki ima besede, ki me postavijo na realna tla ali pa pomirijo. Zlate ste.

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?