Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 18.4.2010 21:02:59
|
|
|
|
Anonimen
|
tinkatonka vse bo ok... boš videla ti pošiljam eno vlko tejči28, sam hecala sem se štajerka sem itak v obeh primerih hehe nič punce, grem se učit... da bo kej iz mene hehe
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 18.4.2010 21:50:46
|
|
|
|
lillchy123
|
ojla bejbe tinkatonka, in vse bo ok, samo verjeti je treba!! ja, sej vem, lžje rečt kot naredit.mene je tudi zdaj začelo špikati in zvijati v trebuhu pred jutrišnjo AC.karkoli že bo, verjamem, da bo tako, da bo za vse najbolj prav. drugaeče pa jaz še vedno, vedno ko grem na wc s strahom pogledam papirček, ko se obrišem. in sem prav vesela, ker postaja tale naš čedalje bolj aktiven. včeraj ga7jo je moja mami čutila, ko se je obrnil. pa danes je ob jutranji telovadbi tudi cel buši plesal. škoda, ker je moj lubi zamudil. če se o katera spomnila, potem naj mi zjutraj pošlje kakšno pozitivno misel, vsekakor pa se javim, ko bom lahko in da vidim smajlije od tinketonke. grem še par stvari naredit in spat, če bom sploh lahko nočko
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 18.4.2010 22:06:54
|
|
|
|
tinkatonka
|
Dober večer punce! No jaz se počasi spravljam spat. Upam, da bom vredu spala in da bo noč in jutrišnje dopoldne hitro mimo. HVALA za vse vzpodbudne želje. Tudi jaz upam, da je šlo za enkratno in nedolžno krvavitev in da bodo jutri po morfologiji tekle le še solze sreče in ne žalosti. Se vam javim jutri pozno popoldne. lillchy123....dobro opravi na jutrišnji AC! Lahko noč, Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 18.4.2010 22:07:31 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 18.4.2010 23:08:47
|
|
|
|
tejči28
|
lillchy123 držim pesti za jutri,da bo AC potekala vredu in s čimanj bolečinami! Tinkatonka ti pa se tudi probaj odpočit in popoldan pridi z veselo novico sporočit kaj boš imela. Jaz tudi že fajn čutim premike,ko pa da roko gor moj ,pa se lubika umiri kot da se že zdaj carta pri atiju. Jaz pa bi že tak rada,da bi tudi moj čutil premike.Še bo treba počakat malo. Lahko noč vsem in miren spanec.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 7:53:02
|
|
|
|
lumpa6
|
oj tinkatonka , da bo vse ok lillchy23 , da ne bo zapletou pri ac
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 8:06:01
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! tinkatonka da bo vse vredu. lillchy da bo AC hitro minila in brez bolečin. Sonček je prav prijetno začel sijat pri nas. Zdaj grem malo diplomsko pisat pol pa kuhat. Komaj čakam jutrišnji pregled. Čeprav se naš/a pikica že vesela prekobaca v trebuščku in se že fajn uti čez trebušček. Tamal sicer še ni imela sreče amapk moj pa že velikokrat
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 8:17:07
|
|
|
|
hanizali
|
BENIKA,TINKATONKA sem tudi jaz imela krvavitev pred 14 dnevi,kot sem vam že pisala in sem tudi jaz v strahu letele v bolnico.Gin mi je pa naredila uz,tako,da sem videla da je z vse v redu in potem še vaginalni uz,kjer mi je izmerila mat.vrat.Na koncu pa me je še gin .pregledala.Ugotovila je ,da je bila to samo kakšna površinska krvavitev,tako da sem si kar oddahnila.Upam, da bo pri tebi TINKATONKA tudi kaj podobnega.Vidim pa ,da ti BENIKA nisi imela drugih težav ,medtem ko sem jaz imala trd trebuh in bolečine v križu.In tudi sedaj po 14 dnevih ni skoraj nič boljše,četudi počivam.Gin mi ni perdpisala strogega počitka ,ampak samo bolniško in večkrat na dan da se uležem.Vidim pa ,da če sem par uric na nogah,mi začne trebuh kar otrdevat in vse mi pritiska nekam dol .Prav težko že čakam pregled naslednji teden.Noči so še vedno dolge ob tv in kjigah,kar ne morem dobiti ugodnega položaja,da me ne bi kaj bolelo.Dovolj tega jamranja ,punce danes pejte lepo na sonce in se malo pogrejte.LP
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 8:22:03
|
|
|
|
tannya
|
Dobro jutro Tinkatonka drži se, bomo mislili nate . Pa čimprej sporoči, kako je bilo na morfologiji. Pri nas pa je vse po starem. Moja alergija se je razmahnila na polno. Sem že čisto obupana in utrujena od kašlja, smrkanja, pekočih oči...pomaga pa tako nič. Verjetno se bom te dni kar do zdravnika odpravila, ker je ta kašelj že malo skrbi. Naslednji vikend gremo za tri na morje in komaj čakam Lep dan, Tanja
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 8:27:01
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala No nam je vseeno ratal obiskat živalski vrt , ni bilo glih lepega vremena, smo se pa malo bolj oblekli . No gledali smo skoraj polurni nastop morskega leva-tako velik in mali sta nastopala in otroci so prav uživali, pa še gužve ni bilo. o super, pa ste imeli lep dan IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 večer punce držim pesti tinkatonka da bo vse ok . Jaz tudi mislim da ti je počila kakšna žilica in je od tega krvavitev, je pa res čudno da ti niso naredili vaginalnega oz, kakršnega koli ultrazvoka ja meni je tole kar nekaj - da je ni podrobno pregledl...obup IZVIRNO SPOROČILO: tannya Pri nas pa je vse po starem. Moja alergija se je razmahnila na polno. Sem že čisto obupana in utrujena od kašlja, smrkanja, pekočih oči...pomaga pa tako nič. Verjetno se bom te dni kar do zdravnika odpravila, ker je ta kašelj že malo skrbi. ja ja, ti kar pojdi k zdravniku, bolje zdaj to porihtat kot da nastane se kaj huje a ne vam pa nekaj zaupam - vse bolj me matra da bi cez 2 tedna na morfologiji vprasala za spol...sva z mojim rekla da bova pocakala do konca kot pri hcerki a tokrat me tok firbec daje
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 10:03:51
|
|
|
|
NiNiBo
|
lillchy123 in tinkatonka drzim pesti da AC in morfologija lepo mineta, in da nas bosta popoldan razveselili z dobrimi novicami. Pri nas danes tudi soncek, ampak jaz bom kar delavno. Mojega dva dni ni, tako da sem "sama svoj gospodar" in lahko malo dlje cepim v sluzbi in podelam par stvari vec . Drugace pa sem vam kar "fovz", ker takole lepo o brcikah govorite, jaz ne cutim prav veliko. Da pa bi kaj videla pa se manj, se pozna da imam rok na koncu septembra. Sedaj pa veselo na delo, vam pa en lep zacetek tedna.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 10:22:35
|
|
|
|
tinkatonka
|
Dobro jutro punce! En pozdrav iz "domače pisarne". Mi sonček malo nagaja, ampak je lepo! Zjutraj ob pol osmih sem bila že pri zobozdravniku, mi je popravla še eno luknjico. V juniju imam še en pregled, ker imam še eno luknjico, potem pa upam, da smo končali za nekaj časa s tem. Komaj sem čakala, da mineta dve uri pregledu,da sem se lahko najedla. Je bil bejbi že fajn lačn , posledično sem zdaj napokana do grla in še več. No zdaj pa počivam in čakam, da mine čas do morfologije. Tiste, ki ste na bolniški zaradi .. a ti bolniško da G ali osebna zdravnica? Danes bom mogla namreč vzet bolniško, zdaj pa ne vem kdo mi jo napiše? Kje dvigneš bolniški list.. - še vseeno pri svoji osebni zdravnici? Mi namreč moja osebna dr. dela dopoldne, G. pa popoldne in rabim čimprej razrešit to dilemo. LP tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 19.4.2010 10:24:03 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 10:25:46
|
|
|
|
bambinca
|
tinkatonka drži se!!! alergijke, pejte do svoje dr. ali pa vas naj G pošle naprej in boste dobile primerna zdravila...meni vsaj malo pomaga...recimo no...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 10:27:30
|
|
|
|
bambinca
|
mi imamo tako okol bajte, ko da so v soboto iz čistilne akcije vse k nam na deponijo pripeljali gradbišče pač...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 11:00:56
|
|
|
|
sanje2
|
pozdravček tinkatonka: meni je moja G napisala potrdilo zakaj sem v bolniški in sem mogla it do svoje osebne zdravnice, ki ti vedno napiše bol. list. drugače ti pa osebni zdravnik lahko da do 30 dni bolniške, potem pa moraš npr. od svoje G prinest potrdilo in potem osebni zdravnik pošlje to na komisijo, ki ti odobri bolniško nad 30 dni. kako ste kaj drugače, kaj menite je določitev spola na NS skoraj 100%, meni je takrat določila da je fantek - ki si ga zelo želim, no saj punčka je tudi dobrodošla. kdaj ste pa ve izvedele?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 11:05:35
|
|
|
|
NiNiBo
|
Pri meni na NS ni hotla nic rect, rekla je samo da je to se definitivno prekmalu, da bi si upala 100% trditi kaj bo. Pregled imamo sedaj v sredo in sem v 18 tednu. Mi je pa za ta pregled obljubila, da bomo pogledala ali bo fantek ali puncka. Jaz ze komaj cakam, in sem vesela da imam ogromno dela, da se lahko zamotim do srede. Moj pa itak vedno moj trebuscek sprasuje, no a si fantek ali puncka . IZVIRNO SPOROČILO: sanje2 pozdravček tinkatonka: meni je moja G napisala potrdilo zakaj sem v bolniški in sem mogla it do svoje osebne zdravnice, ki ti vedno napiše bol. list. drugače ti pa osebni zdravnik lahko da do 30 dni bolniške, potem pa moraš npr. od svoje G prinest potrdilo in potem osebni zdravnik pošlje to na komisijo, ki ti odobri bolniško nad 30 dni. kako ste kaj drugače, kaj menite je določitev spola na NS skoraj 100%, meni je takrat določila da je fantek - ki si ga zelo želim, no saj punčka je tudi dobrodošla. kdaj ste pa ve izvedele?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 12:02:29
|
|
|
|
hanizali
|
tinkatonka tako kot ti je že napisala sanje2 drži.S tem se ukvarjam vsak dan v službi tako ,da vem kako gredo te stvari.SREČNO na morfologiji!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 12:19:28
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca mi imamo tako okol bajte, ko da so v soboto iz čistilne akcije vse k nam na deponijo pripeljali gradbišče pač... hehe...mi mamo tud obup - jz pravim da mamo k strojanovi IZVIRNO SPOROČILO: sanje2 kako ste kaj drugače, kaj menite je določitev spola na NS skoraj 100%, meni je takrat določila da je fantek - ki si ga zelo želim, no saj punčka je tudi dobrodošla. kdaj ste pa ve izvedele? ns je definitivno prekmalu da bi se zagotovostjo loh dolocu spol - ce se dte lepo pokaze je ze velika vrjetnost a 100% ne
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 12:33:22
|
|
|
|
lillchy123
|
dan evo, AC smo preživeli, mene je sicer bolelo ko , pa slabo mi je blo.. ampak to sem jst pa igle. še narkoze ne rabim, k mi iglo pokažejo že skup padem skratka šlo je brez zapletov, naredila je celo morfologijo plodka in je vse kot mora bit!!! pol je pa še za spol pogledala ,a se je naše dete malo skrivalo.. no, po malo truda je le uspelo in zaenkrat kaže na ni pa 100%, ker je dete tko migalo. bomo itaq vedli čez slabe 4 tedne, ko pridejo rezultati AC. zdaj grem mal ležat na sončka, ker nisem čist ta prava. psiha pa to .. se tipkamo, pa hvala vsem, ki ste držale pesti! aja, men se je pa dons utrnila ena misel za piknik- Zajčja dobrava. A ktera pozna?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 12:53:38
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dan evo, AC smo preživeli, mene je sicer bolelo ko , pa slabo mi je blo.. ampak to sem jst pa igle. še narkoze ne rabim, k mi iglo pokažejo že skup padem skratka šlo je brez zapletov, naredila je celo morfologijo plodka in je vse kot mora bit!!! pol je pa še za spol pogledala ,a se je naše dete malo skrivalo.. no, po malo truda je le uspelo in zaenkrat kaže na ni pa 100%, ker je dete tko migalo. bomo itaq vedli čez slabe 4 tedne, ko pridejo rezultati AC. zdaj grem mal ležat na sončka, ker nisem čist ta prava. psiha pa to .. se tipkamo, pa hvala vsem, ki ste držale pesti! aja, men se je pa dons utrnila ena misel za piknik- Zajčja dobrava. A ktera pozna? no samo da je za tabo in da je vse ok jaz poznam zajcjo dobravo samo dolgo ze nisem bila tam - a se deluje, neke govorice so bile da so zaprli
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 13:16:22
|
|
|
|
hanizali
|
lillchy123ČESTITKE za ac!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 14:02:42
|
|
|
|
tejči28
|
lillchy čestitam za AC,da si preživela in je vse ok.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 16:02:12
|
|
|
|
Izabelina
|
joj... js vs ne dohajam več! upam, da ste vse uredu... pa da so uredu... to je pa use kar lahko napišem! grem na sprehod s (mal preizkušam smajlije)...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 16:56:41
|
|
|
|
tinkatonka
|
It's alive, it's healthy and it's a .... ...za spol pa nisem vprašala, itak sem skoraj 100%, da je fantek. Predvsem pa smo lačni, tako da grem jest in se vam javim s podrobnostmi iz morfologije zvečer. Aja pa od zadnjega pregleda sme šla gor 1kg. Kar pomeni, da se skupno na čisti ničli po pridobljenih kg v času nosečnosti. Lp Tina
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 17:01:12
|
|
|
|
Inčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina joj... js vs ne dohajam več! upam, da ste vse uredu... pa da so uredu... to je pa use kar lahko napišem! Joj, jaz tudi ne in upam za vse enako kot ti lillchy tebi pa seveda čestitke za dobro opravljeno AC in morfologijo Mi pa smo danes končno dobili na telefon sestro in se naročili na 4D ultrazvok Če katero zanima, pri dr. Rosiču je cena 50 EUR ... naročila pa me je 11.5. - takrat bom nekje v 23.tednu Alergije ... uf ... vsako leto je hujše no ... naslednjič, ko imam pregled moram ginekologa vprašat, kaj lahko vzamem, ker to ni za zdržat ... v službi kiham, doma kiham ... tudi ponoči, če se samo primem za nos, mi vzame uro spanja ... znorela bom! Če ima katera kakšen dober nasvet se priporočam Drgač pa zdaj pridno naročam vso vetje za poroko ... kr glava peče, kak je vse drago Zanima me, koliko ste ve dale za šopek - tiste, ki ste seveda že poročene ali ste bile priče?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 19.4.2010 17:04:13
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka It's alive, it's healthy and it's a .... ...za spol pa nisem vprašala, itak sem skoraj 100%, da je fantek. Predvsem pa smo lačni, tako da grem jest in se vam javim s podrobnostmi iz morfologije zvečer. Aja pa od zadnjega pregleda sme šla gor 1kg. Kar pomeni, da se skupno na čisti ničli po pridobljenih kg v času nosečnosti. Lp Tina Samo da ste vredu. Lillcy, za uspešno AC. Sedaj pa vse skupaj držimo pesti še za, v to sploh ni dvoma, super rezultat. lumpa, kako je s tabo? Si vredu? Javi se kaj!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?