Božička09
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja evo mene nazaj. in poročanje:NAREDILA SEMMMMMM sem zeloooo srečna sej nebi vedela da sem naredila, ampk me je profesorica hotla videt po koncu izpita ker sma se sedaj prvič videli in me je kr ustno izprašala in rekla da sem naredila oceno pa mi javi. Zdaj pa še samo EN izpit sej ne morem verjet da sem skoraj konec.jupiiiiii HVALA VSEM KI STE DRŽALE PESTI Bravo! IZVIRNO SPOROČILO: corfu Dobro jutro IMPLAST, ampak ne vem ali cliperja ali bolderja???? Kaj pravte ve + in -? Tinkatonka kakšno barvo boš vzela? Jaz Bolderja. Sem si lastnosti vseh (clipper, 3, 4, SD) sprintala na list in ostal je tisti, ki ima največ - tudi barvnih izbir - SD. Je pa tako, da je SD žal največji, ko se zloži - če se prav spomnim, in nama bo šel le za las v njegov avto. Ampak okej IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina zdejle mam pa pouno sobo enih dojenčkastih zadev, k sm jih od ene sorodnice dobila in morm mal pogledat kaj mamo... oblekice se že perejo, čeprou so nažalost vse za enoletnike... samo so vseen tooooook lepe... pa majhne... joj komi čakam, da bom prpravljala čis tamičkene oblekice za Joj, jaz tudi komaj čakam, da se zares začne Še morfologijo počakam, potem pa po voziček in ostalo, pa posteljico bo počasi treba sestaviti, oblekice bojda itak pridejo 'podedovane' - kar se mi zdi za začetek, ko rastejo kot konoplje, super Pa tiste male male copatke IZVIRNO SPOROČILO: Janci F Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo. Sem jo začela reševati, pa potem tudi nehala - otrok še nimam, ugibati pa tudi ne morem kaj in kako potem bo ... Če imaš kako o nosčenosti, z veseljem sodleujem, saj bodo tam pravi in ne prirejeni rezultati. Pa veliko sreče z nalogo želim Uživajte v vikednu, jaz delam do 13h, potem pa me pride moj iskat in greva lepo domov na kosilo. Dane sna mojo željo kuha ričet Jutri pa malo v Tamar, pa k mojim staršem ... Pa je spet teden naokoli