Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 17.4.2010 22:11:10
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca* če se da kateri še enkrat napisat, kje je ta outlet geox v grazu? hvala. v pritličju momaxa
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 18.4.2010 9:21:44
|
|
|
|
črticaa
|
jakaracman,..čevlji so dvojl velki oz majhni :) saj je včeraj sam naredil 6 korakov nazgor v klanc
|
|
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 19.4.2010 8:25:39
|
|
|
|
barni
|
Jaz pa ne vem zakaj imajo tile geox, super fit ipd. kvalitetni cevlji tako cudne dizajne. Za puncke prakticno ni nic za izbrat, vse je roza z blescicami, neki pisano...zakaj ne morejo narediti normalen cevelj neke obicne barve, da vsaj lahko kombiniras. Nasa ima cel kup rdecih in oranznih trenirk in potem res super zgleda z roza cevlji zraven.
|
|
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 19.4.2010 8:27:22
|
|
|
|
rija
|
kaj pa fali roza z bleščicami pa dandanes ni moda to, da paše od a do ž vse skupaj....odštek.....odštek mora biti čaki ko zraste, pa bodo na tapeti živo zelene superge
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 19.4.2010 8:28:58
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: mojca* če se da kateri še enkrat napisat, kje je ta outlet geox v grazu? hvala. v pritličju momaxa Isti vhod? tam ko je restavracija? Hvala.
|
|
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 19.4.2010 9:35:23
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: veternica4 ????? Hvala PAMI.
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 19.4.2010 23:46:18
|
|
|
|
nananaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: veternica4 ????? Hvala PAMI. Men pa v pami ni nikol nč všeč. sem pa dobila teniske pa še ene čevlje za tamale, pa niso tolk dobre, da bi jih kupila še enkrat, se da dobit precej boljše za tako ceno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?