Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 12.4.2010 14:52:33
|
|
|
|
Kerensa*
|
Moja otroka sta z Deichmannom in Humanicom čisto zadovoljna.
|
|
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 12.4.2010 15:24:23
|
|
|
|
symona
|
Deichmann in yello
|
|
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 12.4.2010 16:38:42
|
|
|
|
*alja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: symona Deichmann in yello
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 12.4.2010 21:08:09
|
|
|
|
tajtaja
|
Poglej Peko in Alpina. Jaz sem zadnjič kupila mali za naslednje leto gležnjarje znižane za 70%, fantoma pa za 50% ceneje. Pa ni kako sr..., so bili vsi trije pari prej okrog 50€.Se pravi vsak par 50€, da ne bo pomote .
< Sporočilo je popravil tajtaja -- 12.4.2010 21:13:14 >
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 12.4.2010 22:03:49
|
|
|
|
krtek 1
|
Meni se Humanic ne zdi ravno poceni,sploh če ga primerjaš z Deichmanom.
|
|
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 12.4.2010 22:12:57
|
|
|
|
rija
|
jaz sem mojemu vzela ene v dajhmanu, se je v njih zapičil na onem letaku, ki jih nosijo domov, za 9.90....če so dobri bomo videli....jih pa mali ni hotel sezuti.... sicer pa.....geox-ke v outletu v grazu poceni in dobre.
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 12.4.2010 22:14:44
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz vedno v massu naletim na kake akcije, čevlji so pa tudi kvalitetni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.4.2010 23:20:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 13.4.2010 7:14:43
|
|
|
|
barni
|
Elephanten, Nike, Teva. CE se le da, skusam najti kaksne akcije, v Massu imajo vcasih. Elephanten se mi zdijo kvalitetni cevlji, pa niso tako dragi (meni je vazno, da so res usnjeni. Na superge.si sem dobila super Merrell-ke, ki so bile 40% znizane. Je pa treba malo pobrskati.
|
|
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 13.4.2010 7:40:32
|
|
|
|
sanelaa
|
Mi smo tudi zadovoljni s čevlji Elephant iz Deichmana.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.4.2010 8:49:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 13.4.2010 8:51:11
|
|
|
|
špelin@
|
Dosti kupujemo v Deichmannu, nekaj tudi v La Scarpi, sem pa ravno pred par dnevi našla v Alpini krasne znižane sandalčke za malega.
|
|
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 13.4.2010 9:51:01
|
|
|
|
mojca*
|
če se kateri da še enkrat napisat? kje je ta outlet v grazu? hvala....
|
|
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 13.4.2010 9:51:47
|
|
|
|
mojca*
|
če se da kateri še enkrat napisat, kje je ta outlet geox v grazu? hvala.
|
|
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 13.4.2010 9:59:26
|
|
|
|
tajtaja
|
jaz sem mojemu vzela ene v dajhmanu, se je v njih zapičil na onem letaku, ki jih nosijo domov, za 9.90....če so dobri bomo videli....jih pa mali ni hotel sezuti.... Sory, meni so pa tile čeveljčki z motivi MOjster Miha, Spiderman in podobno tak , mi tak madžarsko delujejo, da vedno boga molim, naj se mi ne zapiči v njih . Včasih uspem, včasih pa tudi ne .
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 16.4.2010 14:11:07
|
|
|
|
črticaa
|
mi kupujemo v pamiju,.......oz la scarpa 1 vprašanje,........ moj sinek skosssssss odpenja čevlčke injih sezuva,..sploh ne vem kako naj mu jih "obdržim" na nogah,....... včasih bi mu jih kr pribila ,... aima katera kakšen praktičen nasvet,.... ,... ker v čevljih res že lepo hodi,..čim jih da pa dol pa tekoj na vse 4
|
|
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 16.4.2010 14:49:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa mi kupujemo v pamiju,.......oz la scarpa 1 vprašanje,........ moj sinek skosssssss odpenja čevlčke injih sezuva,..sploh ne vem kako naj mu jih "obdržim" na nogah,....... včasih bi mu jih kr pribila ,... aima katera kakšen praktičen nasvet,.... ,... ker v čevljih res že lepo hodi,..čim jih da pa dol pa tekoj na vse 4 Lahko je to faza otroka, lahko ga pa žulijo.
|
|
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 16.4.2010 23:07:07
|
|
|
|
Ribi Bibi
|
Pri nas je isti problem. S tem, da sezuje VSE, tudi nogavice! Očitno je pogruntala, da je nudizem kar fajn . Bi pa z veseljem tudi jaz zvedla kako pretentat male lumpe. Sem poskusila že s pihanjem na dušo, da je lepa in vsega boga, pa nič ne deluje. Enake probleme mamo s kapo ali klobučkom, ne sme bit nič na glavi. In potem hoče sezut še mene in vleče kapo dol še s svoje punčke. Bogsigavedi kaj se jim mota po bučkah ...
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 17.4.2010 9:37:52
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribi Bibi Pri nas je isti problem. S tem, da sezuje VSE, tudi nogavice! Očitno je pogruntala, da je nudizem kar fajn . Bi pa z veseljem tudi jaz zvedla kako pretentat male lumpe. Sem poskusila že s pihanjem na dušo, da je lepa in vsega boga, pa nič ne deluje. Enake probleme mamo s kapo ali klobučkom, ne sme bit nič na glavi. In potem hoče sezut še mene in vleče kapo dol še s svoje punčke. Bogsigavedi kaj se jim mota po bučkah ... evo naša zgodba,............ jaz mu po novem zselutejpam čevlje da ne pride do mačka in potem hodiimo
|
|
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 17.4.2010 9:43:07
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: črticaa mi kupujemo v pamiju,.......oz la scarpa 1 vprašanje,........ moj sinek skosssssss odpenja čevlčke injih sezuva,..sploh ne vem kako naj mu jih "obdržim" na nogah,....... včasih bi mu jih kr pribila ,... aima katera kakšen praktičen nasvet,.... ,... ker v čevljih res že lepo hodi,..čim jih da pa dol pa tekoj na vse 4 Lahko je to faza otroka, lahko ga pa žulijo. 100% je faza,... ker ima nove čevlje,... in sem mu zaradi tega kupla tok večje,.....
|
|
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 17.4.2010 13:38:36
|
|
|
|
jakaracman
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: črticaa mi kupujemo v pamiju,.......oz la scarpa 1 vprašanje,........ moj sinek skosssssss odpenja čevlčke injih sezuva,..sploh ne vem kako naj mu jih "obdržim" na nogah,....... včasih bi mu jih kr pribila ,... aima katera kakšen praktičen nasvet,.... ,... ker v čevljih res že lepo hodi,..čim jih da pa dol pa tekoj na vse 4 Lahko je to faza otroka, lahko ga pa žulijo. Mogoče si pretiravala z velikostjo in mu grejo na živce. 100% je faza,... ker ima nove čevlje,... in sem mu zaradi tega kupla tok večje,.....
< Sporočilo je popravil jakaracman -- 17.4.2010 13:39:03 >
|
|
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 17.4.2010 21:03:50
|
|
|
|
Klaudia
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Ribi Bibi Pri nas je isti problem. S tem, da sezuje VSE, tudi nogavice! Očitno je pogruntala, da je nudizem kar fajn . Bi pa z veseljem tudi jaz zvedla kako pretentat male lumpe. Sem poskusila že s pihanjem na dušo, da je lepa in vsega boga, pa nič ne deluje. Enake probleme mamo s kapo ali klobučkom, ne sme bit nič na glavi. In potem hoče sezut še mene in vleče kapo dol še s svoje punčke. Bogsigavedi kaj se jim mota po bučkah ... evo naša zgodba,............ jaz mu po novem zselutejpam čevlje da ne pride do mačka in potem hodiimo Naša poleg vsega tega, sleče še hlače in pleničko. In potem okoli raca do polovice naga. Zgornjega dela si HB še ne zna slečt
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 17.4.2010 21:04:58
|
|
|
|
Klaudia
|
aja... pa nima novih čevljev, pa še njena ljubljenka pujsa pepa je gor na čevljih in nogavičkah
|
|
RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke? 17.4.2010 22:10:30
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja jaz sem mojemu vzela ene v dajhmanu, se je v njih zapičil na onem letaku, ki jih nosijo domov, za 9.90....če so dobri bomo videli....jih pa mali ni hotel sezuti.... Sory, meni so pa tile čeveljčki z motivi MOjster Miha, Spiderman in podobno tak , mi tak madžarsko delujejo, da vedno boga molim, naj se mi ne zapiči v njih . Včasih uspem, včasih pa tudi ne . meni so tudi. pa ni se zapičil v noben motiv so taki bež, športni na ježke....ne bi rekla, da so iz dajhmana bolj sličijo na kake superfitke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?