|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje kupiti dobre a poceni čevljčke?
12.4.2010 14:51:28   
veternica4
?????

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje kupiti dobre a poceni čevljčke?
12.4.2010 14:52:33   
Kerensa*
Moja otroka sta z Deichmannom in Humanicom čisto zadovoljna.

(odgovor članu veternica4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2010 15:24:23   
symona
Deichmann in yello

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2010 16:38:42   
*alja*
IZVIRNO SPOROČILO: symona

Deichmann in yello

user posted image user posted image user posted image user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2010 21:08:09   
tajtaja
Poglej Peko in Alpina. Jaz sem zadnjič kupila mali za naslednje leto gležnjarje znižane za 70%, fantoma pa za 50% ceneje. Pa ni kako sr..., so bili vsi trije pari prej okrog 50€.Se pravi vsak par 50€, da ne bo pomoteuser posted image .

< Sporočilo je popravil tajtaja -- 12.4.2010 21:13:14 >

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2010 22:03:49   
krtek 1
Meni se Humanic ne zdi ravno poceni,sploh če ga primerjaš z Deichmanom.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2010 22:12:57   
rija
jaz sem mojemu vzela ene v dajhmanu, se je v njih zapičil na onem letaku, ki jih nosijo domov, za 9.90....če so dobri bomo videli....jih pa mali ni hotel sezuti....

sicer pa.....geox-ke v outletu v grazu user posted image  poceni in dobre.

...vox populi...

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.4.2010 22:14:44   
Najaa
Jaz vedno v massu naletim na kake akcije, čevlji so pa tudi kvalitetni.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 23:20:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.4.2010 7:14:43   
barni
Elephanten, Nike, Teva.

CE se le da, skusam najti kaksne akcije, v Massu imajo vcasih. Elephanten se mi zdijo kvalitetni cevlji, pa niso tako dragi (meni je vazno, da so res usnjeni.

Na superge.si sem dobila super Merrell-ke, ki so bile 40% znizane. Je pa treba malo pobrskati.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.4.2010 7:40:32   
sanelaa
Mi smo tudi zadovoljni s čevlji Elephant iz Deichmana.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
13.4.2010 8:49:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sanelaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.4.2010 8:51:11   
špelin@
Dosti kupujemo v Deichmannu, nekaj tudi v La Scarpi, sem pa ravno pred par dnevi našla v Alpini krasne znižane sandalčke za malega.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.4.2010 9:51:01   
mojca*
če se kateri da še enkrat napisat? kje je ta outlet v grazu? hvala....

Neposredna povezava do sporočila: 14
13.4.2010 9:51:47   
mojca*
če se da kateri še enkrat napisat, kje je ta outlet geox v grazu?
hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 15
13.4.2010 9:59:26   
tajtaja
jaz sem mojemu vzela ene v dajhmanu, se je v njih zapičil na onem letaku, ki jih nosijo domov, za 9.90....če so dobri bomo videli....jih pa mali ni hotel sezuti....

Sory, meni so pa tile čeveljčki z motivi MOjster Miha, Spiderman in podobno tak user posted image , mi tak madžarsko delujejo, da vedno boga molim, naj se mi ne zapiči v njihuser posted image . Včasih uspem, včasih pa tudi neuser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.4.2010 14:11:07   
črticaa
mi kupujemo v pamiju,.......oz la scarpa

1 vprašanje,........ moj sinek skosssssss odpenja čevlčke injih sezuva,..sploh ne vem kako naj mu jih "obdržim" na nogah,....... včasih bi mu jih kr pribilauser posted image user posted image user posted image ,... aima katera kakšen praktičen nasvet,....
,... ker v čevljih res že lepo hodi,..čim jih da pa dol pa tekoj na vse 4user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
16.4.2010 14:49:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

1 vprašanje,........ moj sinek skosssssss odpenja čevlčke injih sezuva,..sploh ne vem kako naj mu jih "obdržim" na nogah,....... včasih bi mu jih kr pribilauser posted image user posted image user posted image ,... aima katera kakšen praktičen nasvet,....
,... ker v čevljih res že lepo hodi,..čim jih da pa dol pa tekoj na vse 4user posted image

Lahko je to faza otroka, lahko ga pa žulijo.

(odgovor članu črticaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
16.4.2010 23:07:07   
Ribi Bibi
Pri nas je isti problem. S tem, da sezuje VSE, tudi nogavice! Očitno je pogruntala, da je nudizem kar fajn user posted image . Bi pa z veseljem tudi jaz zvedla kako pretentat male lumpe. Sem poskusila že s pihanjem na dušo, da je lepa in vsega boga, pa nič ne deluje. Enake probleme mamo s kapo ali klobučkom, ne sme bit nič na glavi. In potem hoče sezut še mene in vleče kapo dol še s svoje punčke. user posted image Bogsigavedi kaj se jim mota po bučkah ...

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.4.2010 9:37:52   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Ribi Bibi

Pri nas je isti problem. S tem, da sezuje VSE, tudi nogavice! Očitno je pogruntala, da je nudizem kar fajn user posted image . Bi pa z veseljem tudi jaz zvedla kako pretentat male lumpe. Sem poskusila že s pihanjem na dušo, da je lepa in vsega boga, pa nič ne deluje. Enake probleme mamo s kapo ali klobučkom, ne sme bit nič na glavi. In potem hoče sezut še mene in vleče kapo dol še s svoje punčke. user posted image Bogsigavedi kaj se jim mota po bučkah ...

evo naša zgodba,............
jaz mu po novem zselutejpam čevlje da ne pride do mačka in potem hodiimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.4.2010 9:43:07   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: njamka

100% je faza,... ker ima nove čevlje,... in sem mu zaradi tega kupla tok večje,.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.4.2010 13:38:36   
jakaracman

IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Mogoče si pretiravala z velikostjo in mu grejo na živce.

100% je faza,... ker ima nove čevlje,... in sem mu zaradi tega kupla tok večje,.....

< Sporočilo je popravil jakaracman -- 17.4.2010 13:39:03 >

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.4.2010 21:03:50   
Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: Ribi Bibi

evo naša zgodba,............
jaz mu po novem zselutejpam čevlje da ne pride do mačka in potem hodiimouser posted image user posted image user posted image

Naša poleg vsega tega, sleče še hlače in pleničko. In potem okoli raca do polovice naga. user posted image
Zgornjega dela si HB še ne zna slečt

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.4.2010 21:04:58   
Klaudia
aja... pa nima novih čevljev, pa še njena ljubljenka pujsa pepa je gor na čevljih in nogavičkah user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.4.2010 22:10:30   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja

Sory, meni so pa tile čeveljčki z motivi MOjster Miha, Spiderman in podobno tak user posted image , mi tak madžarsko delujejo, da vedno boga molim, naj se mi ne zapiči v njihuser posted image . Včasih uspem, včasih pa tudi neuser posted image .

meni so tudi.

pa ni se zapičil v noben motivuser posted image  so taki bež, športni na ježke....ne bi rekla, da so iz dajhmanauser posted image  bolj sličijo na kake superfitkeuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?