Lianna -> RE: Poljska tragedija (11.4.2010 19:52:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 men gre pa na zivce to jamranje v stilu "joooj, 89 politikov je umrlo" - in prec razglasijo 7-dnevno zalovanje. ce bi v prometni nesreci umrlo toliko otrok, dvomim da bi zalovali 7 dni... sicer se pa podpisem pod Colta - verjetno so res bili pritiski na pilota. ne privoscim nikomur, da umre; ampak ce se je na pilota res vplivalo, so soodgovorni za to. bad judgement. in teh politikov mi je se najmanj zal. bolj mi je zal marsikoga, ki umira zaradi "visjih interesov" nekje v Afriki, pa tudi drugod. Ja 89 pomembnih ljudi je umrlo. 89 pomembnih ljudi, ki je krojilo poljsko politiko. In to bo Poljsko zelo zelo prizadelo. Ampak sej od nekoga, ki verjetno o Poljski politiki in nasploh ne ve nič ni za pričakovati, da bo to razumel In veš te ljudje niso bili samo pomembni politiki, ampak tudi očetje, bratje, sestre, mame....itd. In meni se zdi prav, da so se odločili za 7-dnevno žalovanje. In meni je žal vsakega, ki umre. Ker vem, da je nekoga, ki ga je imel rad pustil za sabo...pa ni važno a je to politik, otrok...itd.
|
|
|
|