DaisyE -> RE: Posvojene mame ;) (17.4.2010 21:16:47)
|
Babe moje [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Ful lepa hvala za pihanje. Kolk ste fejst. se mi zdi, da se je veter v Ljubljani kar malo okrepil, tako da je pomagalo. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Žal mi ne letimo. Pravkar sem preverila lete in piše, da so jutri do 12.00 ure vsi odpovedani. Bomo pa z vlakom potovali. Uspelo mi je dobiti karte do Moskve, šlo je verjetno za las, ker sva od Ukrajine naprej celo brez spalnika oz. sedežev. Ampak glavno, da so nas spravili na vlak. Je kar je. Letala bodo verjetno v ponedeljek že letela, ampak ne upam reskirat, vprašanje tudi, če bi dobila plac, glede na to, da sta bila dva leta odpovedana. Prav tako ni ziher, kaj se bo dogajalo v Moskvi. Vse države zahodno od Rusije so že zaprle zračni prostor, menda vse skupaj nosi na sever in vzhod, čeprav sploh nisem več ziher v nič, ko je toliko informacij od jednom. Hvala ajsi za vse informacije - če ne bi vedela, da rabiš vizo za Belorusijo, povezave čez Ukrajino verjetno sploh ne bi gledala in potem bi se fino nasračkala. V torek zjutraj bomo menda gor, čeprav ne upam več ničesar trditi. Samo upam, da nas v Ukrajini ne šutnejo z vlaka. Ampak preseneča me nič več ne. U glavnem poslati je treba še mail v hotel - upam, da bodo razumevajoči in sporočiti v Moskvo, da nas v ponedeljek ne bo na obisk. Ma glavno, da bomo vsaj na poti. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mejte se, pa se kaj javim (še ne vem, ali bom računalnik s sabo vlačila).
|
|
|
|