Eva** -> RE: Posvojene mame ;) (29.4.2010 21:57:30)
|
Dejzič takole Kdaj vzameš otroka ven? Mi smo našo takoj za tem ko smo vložili papirjena migracijskem in obiskali še zadnjič odvetnika. En drug par pa je otroka dvignil naslednji dan, po dvigu potnega lista in obiska našega veleposlanika. To je čisto vajina odločitev. Itak ureja vse PAPA . A se to oboje v enem dnevu zrihta? V ponedeljek bosta vložila papirje na migracijskem in upam da bosta v torek šla po potni list od tam pa potem k veleposlaniku. Veleposlanika pokličita takoj ko uredita na migracijsker da mu povesta kdaj bosta dobila potnega za tamalega pa vama bo povedal kdaj naslednji dan lahko prideta. Eva, a pol bi lahko šli že domov v torek? Lahko ja , mi smo šli, Kako pa se v domu zmeniš, kdaj ga prideš iskat? Nama je pomočnica naročila naj ko bova prispela v dom pokličeva njo, ona je takrat po telefonu sporočila glavni socialni da je vse OK in da jo lahko dvigneva. Potem so zbudili tamalo jo iz domske uniforme preoblekli v "civilo" in že smo šibali. Ne pozabi vprašat če imajo kaj slik od tamalega in naj ti dajo krstne stvari. Jaz sem to želela imet ! Slikic seveda niso imeli krstne stvari pa sva dobila A to ti oni povejo, kdaj lahko, al kar uletiš, al kaj? Pomočnica ti bo rekla možete pojt po rebjonka Saj me taksi do letala pele Lahko pokličeš pomočnico ima ona enega šoferja, drugače pa imam jaz tudi neko tel št taksija ki baje spikajo engliš. A ste šli na fligerplac z vlakom al z taksijem? Midva sva imela šoferja, drugače pa so šli eni ki so potovali z nami z metrojem in potem z brzincem do letališča, so rekli da je bilo bp da je mali ful užival, eni pa z taksijem in jih je taksist zapeljal na napačno letališče tako da je bila cela panika. Taksi sta pa naročila v hotelu. Kdaj ste javili na naš CSD? Jaz nisem z našo socialko nič v kontaktu odkar so nama papirje porihtali. Jaz sem javila kar hitro, ne rabiš pa hitet, ker do njih nimaš nobenih zavez, oni ti morajo samo izpisat poročila tako da ne vem odloči se sama, mogoče jih po nekem času pokliči in povej da ste tukaj da boš takrat in takrat rabila poročilo in jim poreduj zahteve ki so napisane za poročilo A mormo met kaj denarja za migrantski urad? Za naše veleposlaništvo? Mislim da ne bi mogla moža vprašat, sicer pa vzamejo evre NoKi ali malčik dobi avtomatično slovensko državljanstvo? ali moraš to posebej urejat? oz.- kaj se zgodi z ruskim???? mu verjetno ostane al kak? avtomatsko, po starših, rusko je v mirovanju hehe no sem uspela na vsaj nekaj odgovorit
|
|
|
|