Tia-na -> RE: Posvojene mame ;) (29.4.2010 8:59:45)
|
Hej hej, za par dni zgineš v južne kraje pa se nabere 28 strani teme pa še na seznamu me ni!!!! [sm=smiley36.gif] dejzi, še malo, še malo ... 17. maj je že za vogalom! ... in še malo in kavica odleti na jug. In potem tina v ukrajino ... Krasne novičke res. Midva sva za par dni na morje skočila, upam, da je bil to zadnji samski dopust, nato pa sva fasala tako grdo virozo in se še zdaj nisem sestavila nazaj. Včeraj sem preživela takole [sm=smiley11.gif], hkrati pa mislila na našega miška, ki je imel včeraj rojstni dan. Sva se pa odločila, da bo avgusta, ko ima malčica rojstni dan, velika žurka in ogromna tortica za dva! Sicer pa sva komaj zrihtala prevajalca za sodišče, ker nama je tista prevajalka, ki je običajno z vsemi pari, odpovedala. Me je kar na rit vrglo. Ampak sva uredila in sem precej pomirjena. Čez 10 dni znova letiva in če po pravici povem, bi te denve najraja prespala ... se mi zdi, da se sedaj dnevi nikamor ne premaknejo. Grem zdaj nazaj v horizontalo pa vas pridem potem še malce brat ...Se je nabralo veliko čtiva. :) dejzi, še na ZS ti pišem, potrebujem eno info :)
|
|
|
|