|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
4.3.2011 13:57:41   
bela.kava
V duhu sprejemanja bolj ali manj anonimnih, belih, črnih, rumenih, rjavih ... malih in velikih, tako ali drugače mislečih ... a se je komu med branjem RR -a zaluštalo regrata z jajčko ... toliko govora o solati, da sem začela o regratu fantaziratuser posted image  

Btw Biba vso srečo na CSD.

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
4.3.2011 14:02:40   
biba13
Hvala bela.kava. Sporočim kaj nama bodo povedali na CSDju, venar bova šla tja šele čez 2 tedna, ker greva vmes na dopust.

Kar se pa regrada oz. solat tiče - meni se je zaluštalo po špargljih z jajčki :D ;)

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
6.3.2011 13:19:47   
Iza12345
hočemo poooooomlaaaaaad :)

zvončki, teloh in trobentice, pa novo upanje

(odgovor članu biba13)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
7.3.2011 12:56:31   
Fiona11
Holja Biba13,

tudi midva sva bila na istem in o istem razmišljala. Mislim, da je to ali moraš biti poročen ali ne, odvisno od centra. Formalno pravno to ni pogoj, ker je izvenzakosnka zveza izenačena z zakonsko. Imava pa midva svežo izkušnjo. Pri CSD nama je soc. delavka sicer povedala, da je ZZ izenačena z izvenzakonsko, takoj za tem pa o tem, kako zanjo poroka pomeni stopnjo predanosti partnejev in stabilnosti veze in sva razumela, da formalno ni pogoj, je pa plus.

Tako da jupiii ;) imava čez en mesec poroko. Čeprav se prej nisva nameravala poročit, se je zdaj prav veselim. Mam take lušne opravke, medtem ko čakava na zaključek slovenskega dela postopka.

Glede Rusije pa, kolikor jez vem, res lahko posvoji samska ženska, če pa posvoji par, je nujno, da je poročen. Glede drugih držav pa ne vem.

Imej lep dopust in naj ti postopek hitro steče,

objem

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
7.3.2011 13:08:42   
biba13
Fiona najlepša hvala za tvojo informacijo iz prve roke, ker sem v bistvu prav to potrebovala. In sem si tudi mislila, da je dejansko tako nekako kot si napisala. Skratka zadeva je odvisna od "subjektivnega" mišljenja delavke na CSDju. Midva se sicer nisva imela namen poročiti ampak če bo zaradi tega potrebno (oziroma boljše) se pač bova. Sporočim ko bom vedela kaj več, sedaj sem itak že z eno nogo na dopustu ;)
Tudi tebi želim da postopek čim prej pride do konca in pa seveda user posted image .
A nameravata posvojiti v tujini ali Sloveniji?

Lep dan

(odgovor članu Fiona11)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
10.3.2011 9:01:26   
Fiona11
Greva v Rusijo, upam, da čimprej ;))

(odgovor članu biba13)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
10.3.2011 9:24:30   
1ali
Včasih so se ženske, če so bile ženske noseče, hitro poročile. Danes pa se na hitro poročijo tisti, ki hočejo v Rusijo po otrokauser posted image .

Fiona11, se mi zdi da si že "noseča"user posted image user posted image user posted image .
Srečno.

(odgovor članu Fiona11)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
12.3.2011 11:57:54   
Iza12345
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Včasih so se ženske, če so bile ženske noseče, hitro poročile. Danes pa se na hitro poročijo tisti, ki hočejo v Rusijo po otrokauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
srečno vsem novim nosečkam ;)

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
12.3.2011 16:42:00   
bela.kava
Fiona superuser posted image

Na rr.mk sem izvedela, da je en mk par v sredo dobil otroka, kar pomeni, da je "elektronsko posvajanje" tudi v praksi začelo delovati.

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
15.3.2011 13:32:50   
Fiona11
Jupiii, za Makedonijo. To sem pa res vesela! user posted image   Zdaj bo pa steklo...držim pesti...

Hvala vsem, ja, hihi, se mi res zdi, da sem že noseča. Prejšnjič sem res dobila tak občutek, da je najin otrok že rojen, sem ga/jo prav čutila in objela in ji/mu pošiljala lepe misli, da ga ne bo strah in da ne bo osamljen, dokler ne bomo skupaj. Malo čudno, a...ampak saj razumete občutek, ne?

Mene je malo zaskrbelo glede Rusije, ko sem slišala, da pride marca Putin na obisk in da bodo podpisali tudi nekaj dvostranskih sporazumov. Poskušam izvedeti, če nameravajo že zdaj podpisati tudi sporazum o meddržavnih posvojitvah. Res upam, da ne...Kdo ve kaj več o tem, kdaj naj bi bil ta sporazum podpisan? Bo začel takoj veljati? Sporazum je namreč že v Državnem zboru...

Objem vsem ''nosečkam'' in že mamam...

Neposredna povezava do sporočila: 3560
21.3.2011 20:04:29   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Fiona11

Mene je malo zaskrbelo glede Rusije, ko sem slišala, da pride marca Putin na obisk in da bodo podpisali tudi nekaj dvostranskih sporazumov. Poskušam izvedeti, če nameravajo že zdaj podpisati tudi sporazum o meddržavnih posvojitvah. Res upam, da ne...Kdo ve kaj več o tem, kdaj naj bi bil ta sporazum podpisan? Bo začel takoj veljati? Sporazum je namreč že v Državnem zboru...

iz tega http://www.kpv.gov.si/nc/si/splosno/cns/novica/article/225/5279/f1c3fc67b8/ ni razvidno, da bi podpisoval sporazum

torej jutri ob 16:00 naj bi podpisali
Podpis sporazumov in memorandumov

Kraj: avla Kongresnega centra Brdo, pritličje

1.       SPORAZUM MED VLADO REPUBLIKE SLOVENIJE IN VLADO RUSKE FEDERACIJE O USTANOVITVI IN DELOVANJU ZNANSTVENO – KULTURNIH CENTROV

Podpisnika:
Samuel Žbogar, minister za zunanje zadeve Republike Slovenije,
Vladimir Gennadjevič Titov, namestnik ministra za zunanje zadeve Ruske federacije

2.       Memorandum o soglasju med Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Republike Slovenije  in Ministrstvom za kmetijstvo Ruske federacije  o sodelovanju v kmetijstvu

Podpisnika:
mag. Dejan Židan, minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS,
Elena Borisovna Skrinnik, ministrica za kmetijstvo RF

3. Memorandum o sodelovanju med Ministrstvom za gospodarstvo Republike Slovenije in vlado Uljanovske pokrajine (ruska federacija)

podpisnika:
mag. Darja Radić, ministrica za gospodarstvo RS,
Sergej Ivanovič Morozov, gubernator Uljanovske pokrajine

4. Memorandum o sodelovanju na področju standardizacije in ocenjevanju skladnosti med Zvezno agencijo za tehnično regulativo in metrologijo (Ruska federacija) in Slovenskim inštitutom za standardizacijo (Republika Slovenija)

Podpisnika:
dr. Bogdan Topič, predsednik Slovenskega inštituta za standardizacijo,
Grigorij Iosifovič Eljkin,  generalni direktor Zvezne agencije za tehnično regulativo in metrologijo RF

5. PODPIS  SPORAZUMA MED DRUŽBENIKOMA Geoplin plinovodi d.o.o. in OAO Gazprom O USTANOVITVI SKUPNE DRUŽBE

Podpisnika:
Marjan Eberlinc, predsednik Uprave družbe Geoplin plinovodi d.o.o.,
Alexey Borisovich Miller, predsednik Upravnega odbora družbe OAO Gazprom

6. PODPIS  SPORAZUMA O SODELOVANJU MED SLOVENSKIM ENERGETSKIM PODJETJEM PETROL D.D., LJUBLJANA IN GAZPROM NEFT-OM

Podpisnika:
mag. Tomaž Berločnik, predsednik Uprave slovenskega energetskega podjetja Petrol d.d.,
Aleksander Dykov, predsednik družbe Gazprom Neft za področje nafte in naftnih derivatov

(odgovor članu Fiona11)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
22.3.2011 22:03:44   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Na rr.mk sem izvedela, da je en mk par v sredo dobil otroka, kar pomeni, da je "elektronsko posvajanje" tudi v praksi začelo delovati.

O, Bela.kava jest sem še tukaj.. in navijam in držim pesti in se jezim, jočem in... spet držim pesti in verjamem, da končno pa le bo user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Naj bosta tvoji deklici kmalu z vama user posted image !!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

Neposredna povezava do sporočila: 3562
22.3.2011 22:41:44   
bela.kava
O hermy1 dobiš zvezdico za optimizemuser posted image  ... prejšnji teden so mi povedali, da še nimajo vseh papirjev iz vseh centrov in ne vedo če bo, kaj bo ... grrrruser posted image  in seveda da je elektronski sistem vse zakompliciral ... ha ha ha sistem vedno zakmplicira za neplačnike, to smo se do sedaj že naučiliuser posted image  

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
23.3.2011 20:01:52   
Anonimen
Pozdravljene user posted image
Kar nekaj strani sem prebrala, vendar nisem zasledila celega postopka posvojitve iz Rusije. Želela bi izvedeti vse od začetka, kam se najprej obriniti, kakšni so pogoji posvojitve, finančna plat.......
Če bi bila katera tako prijazna, da na kratko napiše. Hvala.user posted image

(odgovor članu Matejčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3564
23.3.2011 20:05:05   
biba13
Evo, poročam. Danes sva bila na CSDju in moram reči, da je bilo nekako tragikomično vse skupaj. Ko sva prišla tja sploh niso vedli kaj bi. Gledali so nas kot da prvič v življenju slišijo za posvojitev, potem so povedali da je sodelavka, ki ima VERJETNO to čez in bi VERJETNO morala kaj vedeti o tem, odsotna. Pol so si zapisali naše podatke in rekli, da bodo poklicali to odsotno sodelavko pa morda malo pobrskali po zakonih. Sicer je bila uslužbenka, ki se je z nama ukvarjala, res full prijazna, ampak izpadlo je, kot da še nikoli niso imeli primera posvojitve!!!! Skratka ne vem kaj naj si mislim razen da se smejem.

Držim pesti za vas in da čim prej pridete do svojih user posted image .

LP, Biba

Neposredna povezava do sporočila: 3565
24.3.2011 11:19:56   
Fiona11
Hvala Bela kava. Sem si odahnila, nič o posvojitvah ;))

Držim pesti zate, iz vsega srca.

Biba 13, na katerem centru pa si? user posted image  

objem

(odgovor članu biba13)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
24.3.2011 11:21:16   
biba13
CSD Piran.

(odgovor članu Fiona11)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
25.3.2011 3:40:05   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

O hermy1 dobiš zvezdico za optimizemuser posted image  ... prejšnji teden so mi povedali, da še nimajo vseh papirjev iz vseh centrov in ne vedo če bo, kaj bo ... grrrruser posted image  in seveda da je elektronski sistem vse zakompliciral ... ha ha ha sistem vedno zakmplicira za neplačnike, to smo se do sedaj že naučiliuser posted image  

Važno je, da niso rekli, da ju ne dobita user posted image user posted image user posted image !!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

Neposredna povezava do sporočila: 3568
25.3.2011 10:35:08   
thaiss
ponižno se javlja vaša navijačica, malo sem vas zapostavla,končno smo preseljeni... sem spet tukaj, držim pestke za vse to be mimice, vas podpiram, navijam za vas in user posted image  z vami!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
biba13 midve sva soobčanke :)

< Sporočilo je popravil thaiss -- 25.3.2011 10:36:02 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
25.3.2011 11:39:49   
biba13
Thaiss lepo da je še nekdo tukaj iz tega konca :)
Imaš morda kake izkušnje z našim vrlim CSDjem? ;)

user posted image vsem.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
25.3.2011 13:14:17   
thaiss
biba13 - jaz sem frišna pirančanka. Držim pestke za vajuuser posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu biba13)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
28.3.2011 11:29:05   
Fiona11
Punce, a vam lahko malo pojamram...

Ravno kar sem dobila pošto od najine socialne delavke, ki je na prejšnji sestanek ni bilo in nama tega vnaprej seveda ni sporočila. Do sedaj smo se dobili 4krat in prejšnjič na obisku na domu nama je rekla, da še ta in 1 sestanek, potem bodo pa mnenje dali enkrat maja. In skos nama pravi, da je vse OK, da sva že ful pripravljena, da že vse veva. Danes pa mi piše, da naju obvešča, da se moramo v sklopu priprave na posvojitev se dobiti še 6krat. Kar pomeni, še dodatnih 6 mesecev (sestankov namreč ne rapisuje prej kot 1 mesec narazen).

Saj drugače mi res ni problem priti še na 20 sestankov, če je treba, gre bolj zato, da bi rada ulovila čas, predno je sprejet za sporazum med Slovenijo in Rusijo, ki zna stvari zakomplicirat, kar sva ji že parkrat na lep način razložila. Tako, da sva računala, da imava do konca leta časa. Zdaj pa....user posted image

Tole vse skupaj je dober trening za živčke...

evo, sem pojamrala, zdaj pa gruntat naprej...

držte se in držim pesti za vse...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
28.3.2011 20:36:01   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Fiona11

Punce, a vam lahko malo pojamram...

of kors da lahko
torej nič panike, na začetku je itak vse bolj dramatično in usodno kot se kasneje pokaže, tako da samo naravnost in naprej ;)

(odgovor članu Fiona11)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
30.3.2011 9:12:58   
Fiona11
Hvala, bela.kava user posted image

Znaš ravno taprave besede povedat...

Neposredna povezava do sporočila: 3574
3.4.2011 18:54:10   
Matejčika
Jaz pa sem misla, da je tema zamrla. Pa vidim, da nisem mailov dobivala.
Fiona, super za odločitev, držim pesti, da čimprej pridobita vsa mnenja in vse dokumente. A pa bo sporazum podpisan? Kdaj? Zgleda da bova midva po novem sistemu posvajala, ker še kr pridno šparava za rusijo. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Fiona11)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?