|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
24.9.2010 7:22:36   
Matejčika
No, pa se je vlilo. user posted image  Je.bano!
Za enkrat zaključujem s postopki, naj jih ima kdo če! Tak da si bom poiskala druge cilje.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
24.9.2010 7:35:20   
Tina1
Matejčika, pošiljam ti en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sem vseeno upala.
Zdajle pa šibam na kofe iz prevajalko. Javim kasneje kako je šlo.

Neposredna povezava do sporočila: 3052
24.9.2010 7:48:03   
Matejčika
user posted image Hvala!
Tina, držim pesti, na dobre informacije!user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
24.9.2010 8:17:34   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

No, pa se je vlilo. user posted image  Je.bano!
Za enkrat zaključujem s postopki, naj jih ima kdo če! Tak da si bom poiskala druge cilje.

Matejčika lahko ti pošljem virtualne objmečke. Vem pa da je težko. Verjamem, da si boš našla novo pot, ki bo polna veselja! Mislim nate...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 3054
   [Brisano sporočilo]
24.9.2010 8:33:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3055
24.9.2010 8:41:43   
Matejčika
Hvala obema! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
24.9.2010 9:00:10   
aqua77
Kja pa je dejzič??? user posted image user posted image user posted image Nič ni poročala kako je bilo??? 

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 3057
24.9.2010 9:14:19   
Saša27
Matejčika, vem da je hudo, ravno zaradi tega sva se mi2 odločila, da ne greva več v postopek.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
24.9.2010 9:17:39   
koala
Matejčika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
24.9.2010 11:49:33   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Matejčika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
24.9.2010 11:51:55   
hermy1
Wajtekofi, nimam časa tko spremljat vsega kot prej...user posted image user posted image user posted image !

A je kej novega!!! Pošiljam velik user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3061
24.9.2010 11:56:50   
Anonimen
Matejčika, žal mi je. user posted image user posted image   ampak ne obupat, no!!! Misli na končen rezultat!!!

(odgovor članu hermy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3062
24.9.2010 12:46:52   
DaisyE
Dejzič skriva samo sebe. user posted image user posted image user posted image

Malo mi je inspiracijo začelo pobirat, ker mam samo mesec in par dni do začetka šihta, pol me pa to čisto dotolče. Ke nimam nobenga nadaljevanja, naj vam na hitro povem, da pri našem postopku še vedno poteka vse tako kot sem rekla. Sem včasih že sama sebi prav strašljiva, ker vse vem. Na ETju sta naju pričakala dva komajšemigajoča embrija, ki zgledata nekaj vmes med osemceličnimi in blastocistami, ampak tudi pod razno nista podobna kakim morulam, ki naj bi bile normalna vmesna stopnja. Embriolog mi je povedal, da sta samo dva, jaz pa nič, pa lezem gor na mizo, pa me je tako žalostno gledu (ne vem, a je mislu, da bom čist fertik, al kaj), da sem ga mogla prav potolažit, da smo imeli že slabše scene. V to, da itak ni upanja, se pa nisem spuščala. user posted image  Vstavili in šli domov. Zdaj mam pa do srede mir, pol pokličem Reša in pol sva midva za vselej zaključila. Papa. user posted image

Matejčika, tolk sem žalostna, ker si ti žalostna, kaj na rečem, pa sploh ne vem. Pazi na svoj kombajn. user posted image user posted image user posted image

Tina, jaz bom s seznamom kar počakala na vajino odločitev. Fajn zrihtaj s prevajalko.

Pozdravčke vsem, se beremo v novem delovnem tednu, šibam na lepše. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
24.9.2010 15:02:32   
aqua77
Ojla Dejzič,
pa si se nam le javla.user posted image A na lepše nam jo ti mahaš??? Super, lepo se imejte, uživajte in še vse kar zraven spada... user posted image

Tole pa, kar berem mene čisto na naše postopke spominja. Jaz sem zadnjič na UZ od samega Reškota pokasirala en velik očetovski objem, ker sem očitno nekako otopelo buljila na švoh tri frnikule, ki smo jih pridelali ob skoraj literskih dozah menopurja. Tako da si kar predstavlam tudi sceno s tolaženjem embriologa, ki je bila pri vas na scenariju.
Ampak, ker smo velike optimistke jaz še vedno upam in tiščim pestke na parkeljčkih zate, da te v sredo zadene strela z jasnega (mislim plusek in ne prave strele... user posted image ).

Pozdravček vsem mamam, mamam to bee in celotni ekipi fan cluba!

P.P.Njegoš

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
24.9.2010 15:13:52   
Tanja55
Tina1, ni panike, ce bos rabila, sporoci. Drzim pesti, da si danes v redu uredila s prevajalko.

Vsem en kos user posted image in veliko dobre volje.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
24.9.2010 21:09:22   
Tia-na
Matejčika, najboljša tolažba so novi plani. Drži se! Midva sva tudi zelo hitro obupala oz. se zahvalila GK in šla novo pot - po otroke raj z avionom kot s punkcijo.

Tina1, upam, da ta fajn zrihtala in čakamo poročilo!

Dejzi, čudeži se dogajajo, sam verjet je treba v te nekivmesmedmoruloinblastocistko ;) Če pa niso iz pravega testa bo treba pa spet na samoljot ;) Jst sm tud na zadnjem postopku tolažila Voglerja user posted image

Mi se pa s tamalo žabo matramo in matramo z zobki, ena petica že ven gleda, drugo je pa hudo napeto pa jo mažem s kremico in me ugriznla do krvi user posted image user posted image user posted image Ji bom že vrnila v puberteti, ko bo hotla ven pa bo mami rekla, da mora bit doma, ko se prižgejo ulične svetilke. Japajade. Pe celo kuhinjo in dnevno sobo ji je uspelo porisat z voščenkami, sploh ne vem, kdaj ji je to uspelo tako na hitro narest. A kdo ve, kako to spravim ven iz usnjene sedežne???? user posted image Ta velik žabec pa prihaja v prvo puberteto - trma. On vse ve, vse bo sam in vse po svoje user posted image Ni kaj, zabavamo se.

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
26.9.2010 15:13:30   
Pija76
Matejčika novi plani so najboljše zdravilo, drži se!!!

DEjzila miška mal optimizma pa vseen pls user posted image . Kdaj bom deležna kake nove slikce od sinčka? Ps email je še isti user posted image

Tiana lepo je brati vaše prigode.

Upam, da ste vse fino, en lep pozdravček

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
27.9.2010 9:58:20   
koala
Dejzič všeč mi je da se ne pustiš.

Tia-na jaz sem do zdaj še vse iz vsega spravla z schmutz radirer, dobiš v DM-ju. Samo prej sprobaj na kakem nevidnem mestu.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
27.9.2010 20:48:59   
Matejčika
Pa imam nove plane in cilje. Danes sem se vpisala v poklicni tečaj predšolske vzgoje. Zraven mojega kr težkega študija.user posted image Malo se bom denarja znebla (zaradi plesni user posted image user posted image user posted image ), zaposlila se bom, pa mogoče bom prej dobila kako službo, kot pa zdaj, ko sem samo gimn.maturant. user posted image Tako, pa imam nove plane in sem srečna! user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejzi, kako pa kaj pri tebi napreduje? Sine je pridn? user posted image

Tiana, pri vas je pa pestro! Midva tudi malo razmišljava o tem, da če že bova šla v Ukrajino, bova šla te po dva! Sem se pa pogovarjala z eno gospo, ki živi sicer pri nas, ampak še vedno hodi v službo v Kijev (enkrat na mesec za en teden) in je rekla, da tam se vse podkupuje, edino tako se pride do zanesljivega cilja. user posted image Nama bo pomagala, ima stanovanje v Kijevu in 200km ven še hišo, tak da upam,d a bova dobila kak center blizu teh dveh stanovanj in bova imela bivanje zastojn. Njen bivši svak je odvetnik, njena sestra pa prevajalka, tak da bova nekak že izkoristila te veze. Upam, da bova tak vsaj malo prišparala. Je razložila, da se tam vse podkupuje. Podkupnine povsod in tak se dobi in doseže vse. Zdaj je vpisala sina tukaj pri nas v šolo in so morali vse bolj nahitro zrihtat (vpis) in je mislila, da mora nest podkupnino v šolo, ker ima sin malico v šoli. Komaj so ji dopovedli, da to pri nas ne gre tak.user posted image No, zdaj pa nevem, če so podkupnine tudi v Rusiji normalne? Meni to ni niti malo všeč, samo kaj te naj, če je to v njihovi stalni praksi.user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
27.9.2010 21:18:52   
Tina1
Matejčika, jaz vama želim da vama bo teklo vse po načrtih. Bomo držali pesti.
V petek sva se dobila s prevajalko. Vesela, ker nama stoji ob strani in ker poskuša storiti vse da prideva do najinega cilja.
Dobila sva nekaj vzpodbudnih novic, kaj več zaenkat ne morem napisati, saj ne bi rada delala računa brez krčmarja. Obljubim pa, da vas bom
o vsem obveščala.

Neposredna povezava do sporočila: 3070
27.9.2010 21:21:26   
1ali
Matejčika, čestitam za nove plane. Ko čakaš na otroka, jih je dobro imeti kar veliko v zalogi za čase, ko ne gre vse tako kot si želiš, kajne?

Žal mi je, da se tukaj ne oglaša nobena posvojiteljica Ukrajinčkov. Mislim, da podatek, da gre za podkupnine v Ukrajini pri posvojitvi, ne drži. Morda imajo tudi take izkušnje, vendar pari, ki jih poznam, niso imeli takšnih izkušenj.

Upam, da se nam bo Tina1 kaj oglasila in da je počasi spet polna optimizma. Le pogumno spet na potuser posted image user posted image user posted image user posted image . Močno stiskamo pesti za novo, dobro izkušnjo.

Neposredna povezava do sporočila: 3071
27.9.2010 21:22:30   
1ali
Očitno me je Tina1 že prej slišalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
27.9.2010 22:26:05   
Tina1
1ali, ne samo da sem te slišala, kar vleklo me je na forum. Ni kej, šesti čut se je zbudil.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
27.9.2010 23:29:07   
bela.kava
Matejčika čestitam za nove cilje, Tina1 čestitam za vzpodbudne novice, tudi če jih ne napišeš, samo da jih imašuser posted image
Mi se še vedno igramo za posvojitev na dolge proge čez ovire in oprezamo za tablo z napismo cilj user posted image user posted image user posted image

Takoj, ko zagledam ciljno ravnino, vam sporočimuser posted image

ps a ni rr v lepih jesenskih barvahuser posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
27.9.2010 23:32:01   
gigi1
Matejči user posted image user posted image user posted image . Po neuspešnem postopku smo vse kar v k.... Se iskreno opravičujem za ta besednjak, ampak me že kar jezi, ko se tole dobrim pupam dogaja user posted image . Sem pa vesela, da imaš nove plane in si že v akciji user posted image

Dejzič kot je že Pija napisala mal več optimizma ne škodva. Vem pa, kako se človek ogradi zaradi straha pred ponovnim neuspehom. Moje pestke na rokah in nogah so še vedno stisnjene user posted image user posted image user posted image

Tia-na je lušno brat o novih prigodah user posted image . Za usnjeno sedežno ne vem, sem pa že rdeče vino iz bele usnjene jakne spucala s Pampers robčki. Probaj, če ni prepozno in se še ni zažrlo notri. Sem enkrat prišla na idejo, če je dobro za otroške ritke, tud usnju ne more škodit in res user posted image

Tinči sem vesela, da dobro kaže in upam, da bo tako naprej user posted image  user posted image  user posted image

Kako je Bela kavica? kaj dobrih novičk?

Mož mi je danes povedal, da je bil na pijači z znancem, ki je posvojil otročka v MK. Baje je vse urejal preko odvetnika. Zadeve so potekale približno tako kot v Rusiji. Nobenih zapletov. Nobenih dodatnih "stroškov". Tako kot je odvetnik na začetku rekel...tako je bilo glede financ. Ne vem, če je primerno tukaj o številkah pisati, se mi pa zdi, da je skupna številka skoraj za pol manjša kot za Rusijo. Sem mojmu zabičala, da naj naslednjič od tega znanca dobi podatke o tem odvetniku. Takoj, ko dobim podatke, vam tukaj napišem in pošljem vsem zainteresiranim na ZS.

Lupčke vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......