Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 11:47:56
|
|
|
|
MINEJA
|
Sploh ni nobenega problema.:bravo: Zraven vzameš ustekleničeno vodo in grelnik vode. Vodo zavreš in pripraviš mleko. V vsaki hotelski sobi je sigurno ena vtičnica...:bravo::bravo::bravo: Pa lepo dopustujte! :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 11:49:32
|
|
|
|
morskadeklica
|
Ojla! Midva sicer nisva bila z :duda: na morju. Sva pa pred leti šla v hotel na Hrvaško. Na obali je kava več ali manj obupna (jaz sem veliki "kofetar"), zato sva imela s sabo mali plinski gorilnik in se je super obnesel. Na tvojem mestu bi vzela gorilnik, pa če greste na morje, raje vodo kupi, saj je na morju z vodo kriza. lp:muca:
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 11:52:07
|
|
|
|
MINEJA
|
Ni ti potrebno jemati gorilnika, zato ker se v tem grelcu vode le ta lepo zavre. To je zelo enostavno-tudi mi doma skozi uporabljamo to! :kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 12:05:30
|
|
|
|
Blink1
|
Vzami ustekleničeno vodo in jo zagrej kar v grelcu za flaške. Mi smo to prakticirali doma za ponoči. Pol vode je bilo celo noč v grelcu na 60 stopinj, potem pa sva pol hladne dolila pa je imela pravo temperaturo. Uživajte:rozica:
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 12:11:34
|
|
|
|
pika20
|
Hvala za odgovore, tudi sama sem razmišljala o grelcu vode, ampak le-ta se ugasne, ko voda zavre, za pripravo hrane pa bi morala vreti 10 minut. A morda preveč kompliciram? Lp, Sasa
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 12:17:59
|
|
|
|
taška30
|
Kompliciraš, ja:) Ustekleničena voda sploh ni treba da zavre, je užitna tudi nepogreta. Le segreješ jo. Še tisto iz pipe ne vem če je treba res 10 minut vreti :zmeden2:
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 12:26:20
|
|
|
|
bebica
|
Kakšne grelce pa imate in koliko stanejo? Tudi mi gremo v hotel, ampak naš :duda: bo takrat star že 15 m. Mleka sicer ne pije, rabim pa segreto mleko za razne linote ipd.
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 12:34:14
|
|
|
|
jazz
|
Mi imamo grelec severin in je bil poceni pa dela v redu. Lahko nabavite od milupe vodo, ki je ni treba prekuhati, samo malo dražja je in jo samo pogreješ v grelcu. Vodo imajo pa 100% v lekarni in je nabaviš kakšnih pet litrov. Lep dopust!
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 12:38:13
|
|
|
|
Tajča & Jaka
|
Mi smo bili tudi s tako majhnim na morju, pa sem šla kar v kavarno in so mi direkt v stekleničko natočili vodo za čaj (krop), potem jo pa samo malo ohladiš. lp
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 13:10:10
|
|
|
|
marta2
|
Jaz sem bila z dvomesečnima dvojčicama v hotelu. S seboj smo imeli parni sterilizator, grelnik za vodo in milupino vodo (najcenejša v Mullerju, ugodna v DM in Mercatorju in najdražja v Babycentru - cena litra od nekaj čez 200 tolarjev do 299). Vodo smo segrevali in dajali v termovsko ter sproti mešali hrano. Tko tudi delamo doma. LP
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 13:43:52
|
|
|
|
k1
|
jaz bom nesla mali koharček poleg pa bo....
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 13:53:51
|
|
|
|
iva01
|
če maš grelec za flaške pa ustekleničeno vodo sploh ni panike
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......