Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 11:47:56
|
|
|
|
MINEJA
|
Sploh ni nobenega problema.:bravo: Zraven vzameš ustekleničeno vodo in grelnik vode. Vodo zavreš in pripraviš mleko. V vsaki hotelski sobi je sigurno ena vtičnica...:bravo::bravo::bravo: Pa lepo dopustujte! :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 11:49:32
|
|
|
|
morskadeklica
|
Ojla! Midva sicer nisva bila z :duda: na morju. Sva pa pred leti šla v hotel na Hrvaško. Na obali je kava več ali manj obupna (jaz sem veliki "kofetar"), zato sva imela s sabo mali plinski gorilnik in se je super obnesel. Na tvojem mestu bi vzela gorilnik, pa če greste na morje, raje vodo kupi, saj je na morju z vodo kriza. lp:muca:
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 11:52:07
|
|
|
|
MINEJA
|
Ni ti potrebno jemati gorilnika, zato ker se v tem grelcu vode le ta lepo zavre. To je zelo enostavno-tudi mi doma skozi uporabljamo to! :kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 12:05:30
|
|
|
|
Blink1
|
Vzami ustekleničeno vodo in jo zagrej kar v grelcu za flaške. Mi smo to prakticirali doma za ponoči. Pol vode je bilo celo noč v grelcu na 60 stopinj, potem pa sva pol hladne dolila pa je imela pravo temperaturo. Uživajte:rozica:
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 12:11:34
|
|
|
|
pika20
|
Hvala za odgovore, tudi sama sem razmišljala o grelcu vode, ampak le-ta se ugasne, ko voda zavre, za pripravo hrane pa bi morala vreti 10 minut. A morda preveč kompliciram? Lp, Sasa
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 12:17:59
|
|
|
|
taška30
|
Kompliciraš, ja:) Ustekleničena voda sploh ni treba da zavre, je užitna tudi nepogreta. Le segreješ jo. Še tisto iz pipe ne vem če je treba res 10 minut vreti :zmeden2:
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 12:26:20
|
|
|
|
bebica
|
Kakšne grelce pa imate in koliko stanejo? Tudi mi gremo v hotel, ampak naš :duda: bo takrat star že 15 m. Mleka sicer ne pije, rabim pa segreto mleko za razne linote ipd.
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 12:34:14
|
|
|
|
jazz
|
Mi imamo grelec severin in je bil poceni pa dela v redu. Lahko nabavite od milupe vodo, ki je ni treba prekuhati, samo malo dražja je in jo samo pogreješ v grelcu. Vodo imajo pa 100% v lekarni in je nabaviš kakšnih pet litrov. Lep dopust!
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 12:38:13
|
|
|
|
Tajča & Jaka
|
Mi smo bili tudi s tako majhnim na morju, pa sem šla kar v kavarno in so mi direkt v stekleničko natočili vodo za čaj (krop), potem jo pa samo malo ohladiš. lp
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 13:10:10
|
|
|
|
marta2
|
Jaz sem bila z dvomesečnima dvojčicama v hotelu. S seboj smo imeli parni sterilizator, grelnik za vodo in milupino vodo (najcenejša v Mullerju, ugodna v DM in Mercatorju in najdražja v Babycentru - cena litra od nekaj čez 200 tolarjev do 299). Vodo smo segrevali in dajali v termovsko ter sproti mešali hrano. Tko tudi delamo doma. LP
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 13:43:52
|
|
|
|
k1
|
jaz bom nesla mali koharček poleg pa bo....
|
|
|
|
Priprava mleka v hotelu 12.7.2005 13:53:51
|
|
|
|
iva01
|
če maš grelec za flaške pa ustekleničeno vodo sploh ni panike
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?