Anonimen
|
hej Ajk! kakšno pa sta imela "spolno življenje" pred nosečnostjo? jaz ti lahko povem iz lastne izkušnje; mene se vodi kot "rizična nosečnost" in zato sva z dragim sexala tudi nekje tam bolj na "začetku", potem pa sem pač dobila napotke, da "raje ne". In sem nekak dobila strah pred vsem živim in me tudi sex ni niti malo mikal. NITI MALO. nič. PRav blokado sem si sama naredla v glavi. in posledično mi niso pasali partnerjevi poskusi nežnosti-objemanje, dotikanje, poljubljanje...točno tako, kot ti opisuješ... nekak se mi je zdelo, da če me objame, poljubi, itd, da si bo zaželel seksa, česar pa mu nisem mogla nudit. In sem se prav tako umikala pred njim. On pa v delo.....tj. službene zadeve, ful nekih projektov se je lotil. Potem pa je meni NAENKRAT naredlo "klik" v glavi, nimam pojma, kaj je to sprožilo (ja, sva se pred tem klikom veliiiiiiko pogovarjala, sva kao razumela drug drugega.....pa nič. v resnici pa JAZ njega nisem hotela razumet, nisem razumela njegovih potreb). no, po tem sem vedno bolj začela razmišljat o "vsemu skupaj", o seksu, da ne omenjam mokrih in izjemno živih sanj.....in potem sem šele nekak dojela svojega partnerja, nekak dojela, da tudi on potrebuje vsaj malo neke nežnosti... tako kot sem si je sama VEDNO želela.....sva imela skoraj obrnjene vloge (ženska-moški)....... in potem so tudi hormoni naredili svoje (čista pohota me je bla naenkrat.....). lahko se pohvalim; po tem kliku se pač znajdeva na druge načine (vaginalnega ali analnega seksa ne prakticirava, pač pa vse ostalo, česar se spomniva; pa v glavnem jaz zadovoljim njega, moji orgazmi so trenutno tak intenzivni, da se mi maternica kar preveč krči, pa me je strah prezgodnjega poroda). ampak mi tudi to, da njega zadovoljim, taaaaaaak paše, da komaj čakam, da ga vidim. prav smešno mi je, kaj se mi to dogaja.....hormoni, čudežni. ja, ta klik se mi je zgodil pa nekje v 6. mesecu...jap,komaj v šestem. imam pa očitno izredno potrptežljivega partnerja (deloholika), tega do sedaj nisem vedela....seveda me je skrbelo, da bo "šel kam drugam"......upam, da ni, da si je lepo doma "pomagal sam"..... me je pa motilo to njegovo "siljenje vame", verjetno čisto tako, kot tvojo drago moti, kar ti počneš..... skatka; Praviš, da jo imaš rad. da pogovor ne pomaga. ZAENKRAT ;) ne preostane ti druga, kot da se na nek način "vdaš", čakaš (na klik v njeni glavi ), NE skakat čez plot, verjami v spremembo, da bo bolje......bodi potrpežljiv. je pa to res hudo, jaz sem kar nekaj časa rabla, da sem vse skupaj RES dojela in razumela svojega partnerja, da sem ga "slišala", da on tudi potrebuje vsaj malo neke nežnosti in pozornosti..... so pa hormnonske spremembe kar velike. poskusi jo nekak razumet, malo ji pihaj na dušo.....zatačas pa redtube.com pa ročno delo......mogoče pa kdaj poglejta kako zadevco skupaj, meni to zelo paše (mojemu pa kasneje še bolj....). misliš, da jo morda skrbi, da bi bilo z nosečnostjo kaj narobe, če se prepustita intimi? ta strah imam jaz še vedno v glavi, je kar močno prisoten.... nekaj jo očitno muči, morda se ji bo (ali pa tebi) posvetilo, kaj..... kako pa ti ocenjuješ vajino vezo? morda tukaj kaj ne štima.... pri naju je že tako, da ko v vezi zadeve štimajo in funkcionirajo (oz. ko so zadeve take, kot si jih sama želim, če smo čisto pošteni.....), potem vse štima tudi v postelji...ko pa mene kaj "muči", pa se to začne odražat v spalnici. Tudi spim pod svojim kovtrom, se ne stiskam, in tak..... pa detece sta si oba zaželela? neke težave imata v vajini vezi; pa ti "hormoni" zdaj morda vse skupaj poslabšajo..... uh, sem kr nekaj napisala; upam, da boš kaj razvozlal..... skratka-neka težava je pri vaju, upam, da čimprej ugotovita, katera oz. kakšna...... do takrat pa-potrpežljivost......čas bo tudi prinesel svoje..... držim vama pesti
|