Ajk!
|
Pišem zato, ker ne vem kako bi se tega lotil... Štiri mesecev nazaj sva vesela zagledala plusek. Tri dni kasneje sva imela zadnji "zaresen" seks. Kaj naj še dodam? Pogovor na to temo začnem na vsake tri tedne ko me zvije malo bolj, pa se nekako nič ne spremeni. Mene sesuva, ne znam je samo gledati, ne čutim je več v bližini. Kot da sem samo še sostanovalec, ki skrbi zanjo... Njej nič ne manjka. Ko jo vprašam, pravi da ima vse. Ko pogovor nanese na telesno bližino, intimo in seks, zna samo skomigniti z rameni. Štiri mesece nisva skupaj zaspala. Štiri mesece se ni stisnila v "žličko". Štiri mesece se me ni niti dotaknila. Štiri mesece ne začne nobene intimnosti. Še božanje je izostalo, če odmislim čohanje po podlakti in sprehod z roko v roki. Višek približevanja ji je da se vleže poleg mene in me gleda. Ene trikrat sva se celo lotila seksa, po kaki masaži ali čim podobnim, vendar sem se moral pošteno potruditi. Večino časa je s tega vidika "odsotna". Niti prijela me ni, poljuba nobenega, nežnosti... bah. Še vsakodnevni poljubi so le bežni... Razumem, da jo prve tri mesece nosečnost čisto sesuje, nonstop je spala. Razumem, da jo hormoni mečejo. Vendar ne naredi v tej smeri ničesat. Reče samo "ne čutim tega, moramo počakati, da vidimo kaj čas prinese". Groza. Da je utrujena, a vendar večino juter samo odpeketa pred računalnik in forume, večere pa tudi, raje preždi na stolu, potem pa zbeži v posteljo. Še tam spi pod ločenim kovtrom. Jaz se želim o tem pogovarjati, pa nima patmenega predloga, kako priti nasproti meni. Ko ji razlagam o problemu, mi pravi da ji je hudo. Vem da se samozadovoljuje. O tem noče govoriti, se izogiba tej temi. Pravi, da to ji paše, da seks je prenaporen. Vendar ni niti za petting, niti za skupno zadovoljevanje ali kaj podobnega. Na noben dražljaj ne trza. Toplote njenega telesa nisem čutil že 4 mesece. Če jo božam, samo leži, ne trza, zapre oči, ne ja ne ne. Ni šans za kako spontanost, načrtno pa tudi ne pridem zraven. Niti nog več ne razpre, da bi jo pobožal, na silo pa ne bom tega počel. Ne z osebo, katero ljubim. Ne verjamem da je libido "umrl" in vendar, zna zatrditi da je vse ok... dejanja pa temu ne sledijo. Meni se meša... ne vem več kaj naj naredim na to temo. Še če predlagam masažo, se je izogiba. Če prinesem igračke iz nočne omarice, samo zamrmra, kot bi bilo kaj nepomembnega. Sama ne da nobene pobude in se obnaša, kot da je vse ok. Vsake toliko mi je rekla, da ne razume, kaj me muči, vendar sem nazadnje razložil (spet) vse. Imam jo zelo rad, otročka se veselim. Ona tudi. Ta problem MORAM nekako razrešiti. Ne predstavljam si da bo tako vsaj še 4 mesece, potem pa si težko predstavljam, da bi bilo bolje, ker bo utrujenosti več, obveznosti več, po porodu kdo ve... Kaj še ostane?
|