Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:00:34
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 Rudan je bil ravnokar na turneji v Nemciji, na njegovi internetni strani vse pise---tudi njegova biografija je tam, ceprav mi je zal, da sem jo sla brat. Zakaj?
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:05:08
|
|
|
|
Lajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: rija pa nekaj v zvezi s sodiščem je še bilo da je nekoga povozil, priznal, plačal ali pa tudi ne Ni povozil... vrata od avta je odprl ravno takrat, ko se je ena ženska mimo pripeljala na biciklu - in jo je nabasal z vrati. Problem je nastal, ker ji on ni pomagal in ker je ona potem umrla. Kako se je razpletlo, ne vem, vem pa, da ga je žena zaradi tega pustila. Menda, no. Tu se ne bi vpletala v krivdo koga, ker ne vem, kaj je res in kaj ne, ker mediji znajo čisto preveč razpihniti stvari. Tako kot so to storili npr. z Zbornico, pa se ne morem strinjati iz svojih izkušenj. Rekla bi samo, ko sem še ogromno kolesarila, sem doživela, da so ljudje z avti parkirali, ker so nekoga čakali prav na stezi za kolesarje in je bilo potem potrebno iti s kolesa dol in jih opozoriti, da se ne bi kdo zagonu v njih, ker tako nemarno stojijo z avti, tam, kjer jim ni potrebno. Kolesarska je kolesarska. Ravno tako je z ljudmi, ko stojijo vse povprek na dveh nogah in jim moraš na kolesu trobit ali pa jih poslat nekam, da se ti umaknejo, ker stojijo na napačnem "pasu". Na drugi strani pa so tudi nekateri kolesarji neprevidni kot v avtu in kasirajo zaradi same neprevidnosti kako nezgodo. Sama sem hvala bogu previdna, tako da se ne bi za nič opredelila, kaj in kako, če nimam v rokah dokazov, kaj je pravzaprav bilo in se zgodilo.
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:05:57
|
|
|
|
Kerensa*
|
No, res je... jaz vem za zgodbo samo iz medijev.
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:14:36
|
|
|
|
TomTaylor
|
a ni bila tista nesrečna kolesarka kolesar? Pa da je umrl?...
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:22:53
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor a ni bila tista nesrečna kolesarka kolesar? A pred nesrečo al'... (a la Baričevič)... je kako drugače mišljeno?
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:29:00
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor a ni bila tista nesrečna kolesarka kolesar? A pred nesrečo al'... (a la Baričevič)... je kako drugače mišljeno? ...črni humor... Ne, jz sem slišala, da je Rudanu kolesar v vrata pripeljal, ne kolesarka.
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:30:19
|
|
|
|
Kerensa*
|
Joj, sem se že ustrašila, da se je tale "Salome-way" preveč razpasla.
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:30:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor a ni bila tista nesrečna kolesarka kolesar? A pred nesrečo al'... (a la Baričevič)... je kako drugače mišljeno? Pišuka, niti ene teme se ne morete držat .
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:33:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja, no... na Čveku smo, ura je, kolikor je... nimaš kaj. Zdaj lahko še s seksom začnemo.
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:33:50
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor a ni bila tista nesrečna kolesarka kolesar? A pred nesrečo al'... (a la Baričevič)... je kako drugače mišljeno? Pišuka, niti ene teme se ne morete držat . ma ja, smotane ste.
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:34:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Prosim, da ne plonkate starih tem. Hvala.
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:35:09
|
|
|
|
Kerensa*
|
Saj ne plonkamo. Če ugotovimo, da je bila kolesarka v bistvu kolesar, bo to nekaj novega.
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:37:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor a ni bila tista nesrečna kolesarka kolesar? A pred nesrečo al'... (a la Baričevič)... je kako drugače mišljeno? Pišuka, niti ene teme se ne morete držat . ma ja, smotane ste. No, evo, saj ti gre . No dej, razp.izdi se kot se gre. Jutri greš k taveliki spovedi in imaš rešeno do naslednjih praznikov.
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:38:41
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ma kaj a res še kdo k spovedi hodi al' kaj?
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:38:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Saj ne plonkamo. Če ugotovimo, da je bila kolesarka v bistvu kolesar, bo to nekaj novega. Tako se piše zgodovina, vedno od začetka .
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:39:04
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ja, no... na Čveku smo, ura je, kolikor je... nimaš kaj. Zdaj lahko še s seksom začnemo. in ti misliš, da bi bila na čveku, če bi imela zdaj s kom seksat
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:39:48
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ma kaj a res še kdo k spovedi hodi al' kaj? res. moja tašča in svakinja.
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:40:31
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija in ti misliš, da bi bila na čveku, če bi imela zdaj s kom seksat Se mi je zazdelo, da sem jaz trapasta... jaz pa imam s kom, pa sem tukaj. www.youtube.com/watch?v=s-UIOVAp75U
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:41:22
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ma kaj a res še kdo k spovedi hodi al' kaj? res. moja tašča in svakinja. Po kaj pa? Preusmeri ju na DIPO.
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:42:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ma kaj a res še kdo k spovedi hodi al' kaj? res. moja tašča in svakinja. Po kaj pa? Preusmeri ju na DIPO. Tam grehi ostanejo .
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:43:24
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ma kaj a res še kdo k spovedi hodi al' kaj? res. moja tašča in svakinja. Po kaj pa? Preusmeri ju na DIPO. Tam grehi ostanejo .
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:44:37
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Tam grehi ostanejo . A ni škoda, da nihče ne ve za njih?
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:45:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Tam grehi ostanejo . A ni škoda, da nihče ne ve za njih? Forum je javni, grehi tudi. V bistvu ni razlike s farovžem.
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:48:26
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka V bistvu ni razlike s farovžem. Vidiš, k' pa ne vem, kako je v... faroužu. Če jaz začnem patru svoje grehe naštevat, ga bo fršlok..
|
|
|
|
RE: Predlogi, kako čimbolj vljudno 4.4.2010 23:50:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka V bistvu ni razlike s farovžem. Vidiš, k' pa ne vem, kako je v... faroužu. Če jaz začnem patru svoje grehe naštevat, ga bo fršlok.. On bo samo pamtil .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?