Anonimen -> RE: Znova napad psa... (5.4.2010 6:04:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ursikam lajči, si na razumljivejši način povedala (v zadnjem odstavku), kar tudi sama trdim...ne gre za zagovor neodgovornih lastnikov (ki jih kar mrgoli, tudi ne tistih, ki imajo psa iz nepravih vzgibov kot je zgoraj omenjeni oglas) kar me moti (in se mi zdi, kar je bil namen te teme ) je posploševanje v stilu-ah, še en primer mesarskega psa-dejmo popljuvat vse pse in vse lastnike in potem bo vse ok! ampak očitno pač ne moreš prepričat vseh o tem, da o kaki stvari malo širše razmislijo.. Vidis meni se pa zdi, da si preobcutljiva, neobjektivna in preozko razmisljajoca. tako ozko da si se drla hop, se preden je kdorkoli skocil. se ti pa narobe zdi...če to očitno ne bi bila neka interna debata (zato verjetno ni pod Hišnimi ljubljenčki, kjer imajo ljudje do živali pozitiven odnos, ampak na čvekanju, kjer veliko pišočih tdi, kako so jim ljudje ljubši, s pisanjem pa dokazuje ravno kontra),bi pač lahko razpravljali.o objektivnosti ne moreš, če nimaš psa ali pa nisi osebno prizadeta z novico, ki si jo bombastično navrgla takoj zatem, ko so jo mediji objavili. Zacenjas siriti obzorje. Res je, da se je pa Lajci potrudila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|