|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ikea - a to res drži?
3.4.2010 17:27:37   
veselka
kaj pa v Celovcu?

čeprav zna bit v italiji ceneje, vsaj naše je bilo.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
3.4.2010 17:31:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu veselka)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
3.4.2010 17:43:18   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Kuhinja je Lindigo, bela. Je pa osnovni sestav, pa še tri omarce, kjer je pult za otok. Je bolj rustika stil, ma nam tako gre, ker mam oboke pri oknih in je hiša prenovljena, ma iz leta 1850.

Ma da bi šla do Bologne samo za vprašat kako majo, mi se zdi predaleč in še en strošek več, ker nam je villesse, ful blizu.

za to kuhinjo na netu piše, da je v trgovini v italiji ni na voljo, v Avstriji pa je. tko da, če pokličeš v avstrijo v ikeo na informacije, znajo tud angleško, ker sem sama enkrat klicala, pa ti vse povejo, razložijo... pa če je kej drgač, preračuni, če so kej različne cene.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.4.2010 18:53:44   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

Kuhinja je Lindigo, bela. Je pa osnovni sestav, pa še tri omarce, kjer je pult za otok. Je bolj rustika stil, ma nam tako gre, ker mam oboke pri oknih in je hiša prenovljena, ma iz leta 1850.

Ma da bi šla do Bologne samo za vprašat kako majo, mi se zdi predaleč in še en strošek več, ker nam je villesse, ful blizu.

za to kuhinjo na netu piše, da je v trgovini v italiji ni na voljo, v Avstriji pa je. tko da, če pokličeš v avstrijo v ikeo na informacije, znajo tud angleško, ker sem sama enkrat klicala, pa ti vse povejo, razložijo... pa če je kej drgač, preračuni, če so kej različne cene.

Hvala, res je kar si napisala, v It je sploh ni na zalogi in zdej mi je komaj jasno, da je zato treba pač plačat za to dostavo, ker ti jo oni pripeljejo, ker je v It sploh nimajo. Ma sem prav ta pravo zbrala, lih toleuser posted image user posted image

Ben, ben, v soboto jo grem naročit, pa bilo kolkor bilo, ni kej. Do graza, mi je pa daleč, da bi šli vseeno.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.4.2010 19:03:55   
blaža
Sva pogledala še kuhinjo Stat, je u pol cene, pa nama tudi ni bla tako slaba, mogoče,... bova pogledala v soboto in bi lahko že kej s karavanom prepeljala, če se za to odločiva.

Prej nisem niti študirala o drugih, čeprav mi ja bla ta tudi lušna, ne vem, bova vidla. Ker edino od Lidingo ni vratc.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.4.2010 19:56:10   
Anonimen

Hvala, res je kar si napisala, v It je sploh ni na zalogi in zdej mi je komaj jasno, da je zato treba pač plačat za to dostavo, ker ti jo oni pripeljejo, ker je v It sploh nimajo. Ma sem prav ta pravo zbrala, lih toleuser posted image user posted image

Ben, ben, v soboto jo grem naročit, pa bilo kolkor bilo, ni kej. Do graza, mi je pa daleč, da bi šli vseeno.

a veš, da nam je pa rekel, da imajo najino kuhinjo na zalogi in jo lahko takoj dobiva. pa bi vseeno morala plačat prevoz user posted image

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
3.4.2010 21:47:31   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

a veš, da nam je pa rekel, da imajo najino kuhinjo na zalogi in jo lahko takoj dobiva. pa bi vseeno morala plačat prevoz user posted image

O šit! No midva sva zdej res prešaltala na tole stad kuhinjo in splanirala, da si jo bova šla sama iskat, pa pult sama rezala,...

Upam, da bo ratalo, ker n a zalogi je, da n e bojo kej sračkali.

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.4.2010 21:48:43   
blaža
mizantrop, kako ste pa vi zbrali in kje? A tudi v Villesse? Kaj so vam tudi rekli, da od te vaše kuhinje, da vratca pripeljejo oni, al vse komplet al kako in kolko naj bi vas to stalo?

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 33
3.4.2010 21:52:42   
Anonimen
kot sem že napisala, smo šli v Celovec in so rekli, da kuhinjo lahko takoj prevzameva, samo da obvezno oni pripeljejo za 149€, da sama ne moreva/smeva user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
9.4.2010 14:18:03   
Barbara_L
Daj preveri na njihovih informacijah, kako je s transportom, če naročaš preko spleta. Midva sva lani naročila spalnico in še par stvari, tako da je bil znesek okrog 1000€ in je bil prevoz brezplačen. Ne vem pa, ali to še imajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
9.4.2010 14:34:52   
blaža
Sem pol poštekala za kaj se je šlo. samo 3 modeli so, ko vratca pripeljejo oni in jih ni v celi Italiji in to je razvidno tudi v it katalogu. Pod temi vratci je narisan kamijon pa e na sredini, pod ostalimi vratci so pa vozički. In prav teh treh modelov vratc si ne moreš niakkor sam pripeljat ti obvezno oni.

Steve Jobs

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.4.2010 13:39:24   
fusia
Jaz sem tudi videla, da pri enih kuhinjah ne moreš sam odpeljati. Verjetno jih naredijo po naročilu in jim je logistično najbolj enostavno da ti sami direkt dostavijo, kot pa da vozijo v trgovino, ti prideš iskat itd... Najbrž so to kuhinje, ki zanje ni toliko povpraševanja da bi se jim splačalo imeti jih skoz na zalogi.

Blaža... jaz sem tudi gledala stat kuhinjo user posted image Me zanima kakšna je v živo, ker zaenkrat gledam samo še po internetu. Ali ti izgleda kvalitetna, ker cena je res kar bolj ugodna.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 37
13.4.2010 13:58:35   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: fusia

Jaz sem tudi videla, da pri enih kuhinjah ne moreš sam odpeljati. Verjetno jih naredijo po naročilu in jim je logistično najbolj enostavno da ti sami direkt dostavijo, kot pa da vozijo v trgovino, ti prideš iskat itd... Najbrž so to kuhinje, ki zanje ni toliko povpraševanja da bi se jim splačalo imeti jih skoz na zalogi.

Blaža... jaz sem tudi gledala stat kuhinjo user posted image Me zanima kakšna je v živo, ker zaenkrat gledam samo še po internetu. Ali ti izgleda kvalitetna, ker cena je res kar bolj ugodna.

sva šla z mojim v soboto in sva si dobro obe pogledali. In sem še preden sva bla tam rekla, da bomo naročili tisto ki nama bo res ok, ne pa da bom težila še naslednjih 10 let, da nisem zbrala uno, ko sem tela.

In na koncu sva se odločla prav za STAT kuhinjo. Nama je super, glede kakovosti, pa ni Lidingo nič kaj dosti boljša, vsaj za videt ni bla.

Je pa Lidingo na spletnem lepša kot v živo, STAT, pa ravno obratno, je v živo lepša kot na spletnem katalogu.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 38
13.4.2010 21:03:29   
fusia
Moram tudi jaz enkrat dobro pogledati to stat kuhinjo, pa druge tudi, zdaj se še ne mudi zelo, kuhinja še ni na vrsti, zaenkrat šele gledam. Upam da mi bo res všeč. Kakšen sta pa pult izbrala zraven? Se mi zdi da na spletu nimajo vseh pultov. 

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 39
13.4.2010 21:09:00   
blaža
pult sva zbrala če se ne motim roverer, no v glavnem je tak natur bolj.

Ker mava po tleh tudi parket v taki podobni barvi, pa še mizo in stole mamo v tej barvi in nam gre ok tak pult.

Prej niti pomislila nisem, da bi šel tak pult na belo kuhinjo, pol sem pa gledala majo na netu sicer na kuhinji Lidingo tudi zraven natur pult, pa zeleno steno zadaj, pa eno tako visečo luč nad poličko in točno tako si bova nardila. tudi tako luč sva kupla.

Pol bova pa kombinirala še z lučmi, ko so pletene kot košare, tudi iz Ikee. Nad otokom prideta dve manjši in nad mizo pa ena večja, ma enaka.

Ko bo vse končano prilimam slikice.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 40
13.4.2010 21:36:25   
fusia
Kak pult pa je to? Čudno ime... v glavnem jaz ne vem ali bi dala pult iz masivnega lesa ali iz laminata. Rada bi tudi takega v svetlem lesu.  Ja, res daj slikico ko bosta imela gotovo.user posted image  

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 41
14.4.2010 12:59:13   
blaža

Kak pult pa je to? Čudno ime... v glavnem jaz ne vem ali bi dala pult iz masivnega lesa ali iz laminata. Rada bi tudi takega v svetlem lesu.  Ja, res daj slikico ko bosta imela gotovo.user posted image  

Ja itak, da je čudno ime, če je pa iz Ikee. Kje si pa vidla, da majo oni za kako stvar normalno ime?!user posted image

ja sej ta je lesen kar masiven in bo super, poglej, majo na spletni strani sigurno.

Steve Jobs

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 42
16.6.2010 18:16:17   
blaža
ekola kuhinja je že en cajt doma, ker pa shrani si ne dela, sem naložla tri slikice na blog. ful smo zadovoljni in sedaj lahko veselo ustvarjam.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 43
16.6.2010 19:46:07   
StrawberrY
Noro lepa kuhinja. user posted image

Sem si pa potem še torte pogledala,... in ostala brez besed. Noro, noro. Sploh tista Alfa Romeo user posted image . A ti tud tako za prodajo pečeš??

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 44
16.6.2010 19:47:37   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY

Noro lepa kuhinja. user posted image

Sem si pa potem še torte pogledala,... in ostala brez besed. Noro, noro. Sploh tista Alfa Romeo user posted image . A ti tud tako za prodajo pečeš??

user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 45
16.6.2010 21:55:23   
enea
user posted image
user posted image

Ej blaža,  slikice, nimam besed, res, ENKRATNA KUHINJA; ENKRATNE TORTE; PUNCA, YOU ARE THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 46
17.6.2010 14:58:13   
blaža
Hvala user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 47
22.6.2010 9:39:30   
fusia
vau... res lepa kuhinja. Imava podoben okus user posted image
Mi bomo kupili tudi to kuhinjo ali pa Adel, ki daje podoben vtis, se še vedno odločamo.
Lahko poveš kateri pult imaš? Je masiven les? Kaj pa je na steni nad pultom? Je to tudi iz Ikeje?
Res je lepa, lepo sestavljena in dekorirana.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 48
13.7.2010 20:03:02   
blaža

vau... res lepa kuhinja. Imava podoben okus user posted image
Mi bomo kupili tudi to kuhinjo ali pa Adel, ki daje podoben vtis, se še vedno odločamo.
Lahko poveš kateri pult imaš? Je masiven les? Kaj pa je na steni nad pultom? Je to tudi iz Ikeje?
Res je lepa, lepo sestavljena in dekorirana.

pult je lesen tudi iz ikee. tisti malo bolj temen, ne uni svetel. Na steni nad pultom je tudi iz Ikee polička, in nad poličko ravno tako iz Ikee dvojna luč.

Steve Jobs

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.