blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kuhinja je Lindigo, bela. Je pa osnovni sestav, pa še tri omarce, kjer je pult za otok. Je bolj rustika stil, ma nam tako gre, ker mam oboke pri oknih in je hiša prenovljena, ma iz leta 1850. Ma da bi šla do Bologne samo za vprašat kako majo, mi se zdi predaleč in še en strošek več, ker nam je villesse, ful blizu. za to kuhinjo na netu piše, da je v trgovini v italiji ni na voljo, v Avstriji pa je. tko da, če pokličeš v avstrijo v ikeo na informacije, znajo tud angleško, ker sem sama enkrat klicala, pa ti vse povejo, razložijo... pa če je kej drgač, preračuni, če so kej različne cene. Hvala, res je kar si napisala, v It je sploh ni na zalogi in zdej mi je komaj jasno, da je zato treba pač plačat za to dostavo, ker ti jo oni pripeljejo, ker je v It sploh nimajo. Ma sem prav ta pravo zbrala, lih tole Ben, ben, v soboto jo grem naročit, pa bilo kolkor bilo, ni kej. Do graza, mi je pa daleč, da bi šli vseeno.