blaža -> RE: Ikea - a to res drži? (2.4.2010 20:37:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka aja, čak, ampak kukr sm jaz zdej tvoj prvi post še enkrat prebrala, si se ti šla tja ment, da ti oni pripeljejo? ker pol je pa res 10% od cene oz. min 79 eur dostava v bližnje kraje v Sloveniji oz. še dodatnih 50 eur izven tega območja. tuki piše http://www.ikea.com/it/it/store/villesse/storeInfo_sl ampak še vedno ne razumem, zakaj vratc ne morš sam pripeljat [sm=zmeden.gif] npr. te ko imamo mi, gledam zdej na njihovi strani, si jih lahko kar sam vzameš, ker so na policah. a pol ti jih pa na blagajni vzamejo? Ma jaz sem za njihovo dostavo samo vprašala za informacijo kako je s tem, drugače smo si pa mislili sposodit od enega kombi in vse komplet sami odpeljat, je pa rekel, da vratc, pa ne moremo, da jih morajo oni dostavit, in da je pač cena tolko ihn tolko procentov kolkor znesejo vratca.[sm=hudicek1.gif] Zato mi je to čudno in niti malo ne štekam. Drugače mi je pa jasno, da jo naročiš in tudi ni problem jo plačat, ker je treba pult rezat, pa to. Nani, kako ste pa pult dobili? Ker ostalo bi si tudi mi lahko nabrali, ma so še ene stranice, ko nisem sigurna, če se režejo pri njih al pa ne, in seveda pult.[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|