|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
15.4.2010 10:33:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kokica kaj to maš mene v avatarjuuser posted image ?

Neeeee....!!! BARBAPAPA Familiy!!!! user posted image Meni so tak dobri, ej! Me spominjajo na otroštvo. Pa Valentinu sem dve majčki kupila. Sedaj pa bom še za naju naročila. Pa bomo BARBAPAPA family!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 201
15.4.2010 10:35:09   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

S

Grem v piskre nekaj zmetat ,da bosta mela bud spencera kaj za jestuser posted image ,ker boga reževa sta tak zastradanauser posted image

LEP DAN S SONCEM OBSIJANuser posted image

Mnjami, kaj bo dobrega?user posted image

Jaz sme že taaaak lačna tu na šihtu,da bom počasi začela monitor jest!user posted image

Purana v porovi omaki dobita,pire in zeleno solato.Govejo juhco imam ,pa še od včeraj.
Za sebe oz.naju z user posted image  ,pa krvavice in solata.

Vau, vau, vau!!! Vse je za prste oblizniti!!! Lahko pridem med malco v B.?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 202
15.4.2010 11:24:32   
PERSIDA

S

Grem v piskre nekaj zmetat ,da bosta mela bud spencera kaj za jestuser posted image ,ker boga reževa sta tak zastradanauser posted image

Jaz sme že taaaak lačna tu na šihtu,da bom počasi začela monitor jest!user posted image

Purana v porovi omaki dobita,pire in zeleno solato.Govejo juhco imam ,pa še od včeraj.

Vau, vau, vau!!! Vse je za prste oblizniti!!! Lahko pridem med malco v B.?user posted image

Evo oba menija skuhana ura ,pa ravno taprava tak,da šibaj.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 203
15.4.2010 11:25:49   
PERSIDA
Kokica -Jaz sem tudi barbapapa fan tak ,da še lahko za mene eno majco v končni fazi ,pa se samo zraven postavim ti samo povej kake barve naj bomuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 204
15.4.2010 11:47:37   
KOKICA32

S

Evo oba menija skuhana ura ,pa ravno taprava tak,da šibaj.user posted image

Pridna! user posted image Pa, misliš, da bom v 30 minutah nazaj!???user posted image Tolko namreč traja moja malca, niti minute več! Težko bo, ne? Bom očitno spet štručko glodala!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 205
15.4.2010 11:48:17   
KOKICA32

Kokica -Jaz sem tudi barbapapa fan tak ,da še lahko za mene eno majco v končni fazi ,pa se samo zraven postavim ti samo povej kake barve naj bomuser posted image

Jeeee!user posted image user posted image user posted image Bravo! Si še eno piko dobla pri meni! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 206
15.4.2010 12:55:47   
trezika

Dober dan.
Kaj naj rečem noči so spet za crknit.Danes grem z Anžetom k zdravniku ,ker spet sumim uhice.Pa kaj se to misli sedaj ponavljat al kaj?
Se spet čoha po uhicah in ponoči prebuja na kratki rok.Tak ,da nimam kaj čakat.Sem mu prej dala proti bolečinam svečko,da bo vsaj uro skup spal.Res men je tega že dovolj. user posted image

en vagon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse vredu!!!!!!!!!!!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 207
15.4.2010 12:56:37   
trezika

Tak zdaj,pa še eno zelo,zelo resno.Ko se nam stvari kolko tolko pošlihtajo ,pa prevozno sredstvo popravi pol zahtevam en čvekuser posted image .

tako se govori user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 208
15.4.2010 12:57:46   
trezika

Neeeee....!!! BARBAPAPA Familiy!!!! user posted image Meni so tak dobri, ej! Me spominjajo na otroštvo. Pa Valentinu sem dve majčki kupila. Sedaj pa bom še za naju naročila. Pa bomo BARBAPAPA family!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 209
15.4.2010 12:59:11   
trezika
pri nas pa je gugalnica zakon ratala user posted image user posted image user posted image cele dneve bi se zibala...ko je treba dol it pa dretje tako da jojuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 210
15.4.2010 13:15:42   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

pri nas pa je gugalnica zakon ratala user posted image user posted image user posted image cele dneve bi se zibala...ko je treba dol it pa dretje tako da jojuser posted image

pa kak grdi pogled tudi? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 211
15.4.2010 18:34:53   
tasa_m

Dober dan.
Kaj naj rečem noči so spet za crknit.Danes grem z Anžetom k zdravniku ,ker spet sumim uhice.Pa kaj se to misli sedaj ponavljat al kaj?
Se spet čoha po uhicah in ponoči prebuja na kratki rok.Tak ,da nimam kaj čakat.Sem mu prej dala proti bolečinam svečko,da bo vsaj uro skup spal.Res men je tega že dovolj. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
uhice znajo bit user posted image ja :/ upam, da vseeno niso uhice.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 212
15.4.2010 18:34:54   
tasa_m

pismo, ej kako dobro kosilo, kaj nisem prej pogledala tega vsega user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 213
15.4.2010 18:35:15   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 214
15.4.2010 18:37:47   
tasa_m
Jaz pa sem se zdaj z mojim zgrabla da joj user posted image  user posted image  user posted image kreten jedni ej user posted image user posted image user posted image user posted image
On meni, ne neboš šla delat k njemu, dovolj je blo. Jaz pa nebom doma, ker se mi bo zmešalo brez € pa tud ne morem bit. Ko pa mi mora kaj kupit pa jamra.. user posted image user posted image user posted image user posted image dovolj mam, šla bom pa je kak je.
Imam možnost sam dopoldan, pa še prej mi je sms poslal da mi nebo žal, ker sem zarad njega dovolj že pretrpela.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 215
15.4.2010 20:20:03   
trezika

to pa je na dnevnem redu že user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 216
15.4.2010 20:21:35   
tasa_m

to pa je na dnevnem redu že user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 217
15.4.2010 20:24:16   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz pa sem se zdaj z mojim zgrabla da joj user posted image  user posted image  user posted image kreten jedni ej user posted image user posted image user posted image user posted image
On meni, ne neboš šla delat k njemu, dovolj je blo. Jaz pa nebom doma, ker se mi bo zmešalo brez € pa tud ne morem bit. Ko pa mi mora kaj kupit pa jamra.. user posted image user posted image user posted image user posted image dovolj mam, šla bom pa je kak je.
Imam možnost sam dopoldan, pa še prej mi je sms poslal da mi nebo žal, ker sem zarad njega dovolj že pretrpela.

po eni strani razumem T., da noče, da greš nazaj, ampak po drugi strani...denar je denar.... pa če bo upošteval tvoje pogoje, potem mislim, da ne bi smelo bit problemov...držim pesti, da bo vse OK...pa da se T. umiri user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 218
15.4.2010 20:25:17   
trezika
moja pikica pa se bo jutri prvič z vlakom peljala user posted image greva za vikend k mojim na Koroško user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 219
15.4.2010 20:54:23   
tasa_m

moja pikica pa se bo jutri prvič z vlakom peljala user posted image greva za vikend k mojim na Koroško user posted image
Lija tudi, samo midve greva samo do Cela user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 220
15.4.2010 20:55:28   
tasa_m

po eni strani razumem T., da noče, da greš nazaj, ampak po drugi strani...denar je denar.... pa če bo upošteval tvoje pogoje, potem mislim, da ne bi smelo bit problemov...držim pesti, da bo vse OK...pa da se T. umiri user posted image

hvala Trezika..
Ma glede na to, da sem prej sms dobila, da se lahko zmenima za 3-4x dopoldan (pon.-pet.) kaj hočem boljšega. Vsaj dokler ne dobim kje drugje kaj?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 221
15.4.2010 21:47:55   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

tasi smiri živce.Bodi tiho ,pa po svoje narediuser posted image .Preizkušeno.Jaz sem tud takoj v luftu pol se pa sprašujem ,pa kaj mi je treba tega ,če se itak s steno menim.user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 222
15.4.2010 22:11:25   
Nina00
Čer!

Brin je danes pravi revež, maši se mu nos težko diha,... Sva bila pri P in pravi, da ima čisto zabasana pljuča. Upam, da bo z Ventolinom šlo doma. Bratec je pa boljši. Moram jutri klicat, da me še vsaj polovico naslednjega tedna ne bo. V sredo imava kontrolo pri P, če se bo fant držal in ne bova zaradi poslabšanja morala že prej nazaj.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 223
15.4.2010 22:28:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Čer!

Brin je danes pravi revež, maši se mu nos težko diha,... Sva bila pri P in pravi, da ima čisto zabasana pljuča. Upam, da bo z Ventolinom šlo doma. Bratec je pa boljši. Moram jutri klicat, da me še vsaj polovico naslednjega tedna ne bo. V sredo imava kontrolo pri P, če se bo fant držal in ne bova zaradi poslabšanja morala že prej nazaj.
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 224
15.4.2010 22:28:36   
tasa_m
tasi smiri živce.Bodi tiho ,pa po svoje narediuser posted image .Preizkušeno.Jaz sem tud takoj v luftu pol se pa sprašujem ,pa kaj mi je treba tega ,če se itak s steno menim.user posted image .
user posted image user posted image
to pa tak bom user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?