|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
13.4.2010 12:24:44   
Nina00
Pozdravljene!

A sem se dva dni nazaj hvalila z zdravjem?
No, sem po sedmih delovnih dneh že doma, ker je starejši zbolel user posted image  Brin se pa kar dobro drži user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 151
13.4.2010 12:38:21   
Nina00
Kokica kakšen fin avatar user posted image user posted image

Tasa bosta z L skupaj premagovali strah. Samo po slikci sodeč bo njej lažje user posted image  Je pa luštna tvoja pupika, itak user posted image

Ema tiara user posted image user posted image user posted image  za zadnje dni in zaključek nosečnosti. Saj boš kmalu lažje nogico popravljala. No ja, upam, da bo lažje user posted image

Najaa naša dva pa tako skupaj uživata v Pujsi Pepi. Brin tako kaže s prstkom na TV in zraven izpušča občudujoč OOOOOOOOOO. Ja, pa mi smo tudi tedenski obiskovalci knjižnice - DVD vsakič vzamemo samo en, knjigice pa se doma kar kopičijo, ker jih še noče vrnit, ampak brez kake knjige pa tudi ne pridemo od tam user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 152
13.4.2010 12:42:33   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Najaa- a je to to? http://www.slocartoon.net/?main=cartoons/cartoon&cartoon_id=4392

user posted image user posted image user posted image

JA!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Tija te ima rada zelo! user posted image Hvala, ker si našla tole, meni ni padlo na pamet, da bi malo poguglala.
Nisem vedla, da je v Ringa raja.user posted image

Super! Me veseli. Res fajn zgleda! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 153
13.4.2010 12:51:46   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Pozdravljene!

No, sem po sedmih delovnih dneh že doma, ker je starejši zbolel user posted image  Brin se pa kar dobro drži user posted image

user posted image user posted image user posted image ...pa si spet na "porodniški"! user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 154
13.4.2010 13:00:15   
Nina00

Pozdravljene!

user posted image user posted image user posted image ...pa si spet na "porodniški"! user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pa se res skoraj tako počutim user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 155
13.4.2010 13:42:39   
KOKICA32

Pozdravljene!

user posted image user posted image user posted image  Pa se res skoraj tako počutim user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 156
13.4.2010 14:15:53   
tasa_m

Pozdravljene!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 157
13.4.2010 14:16:48   
tasa_m
KOKICA...hodim na gelirane nohte user posted image Mam danes rožice, če je pomlad zunaj.  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 158
13.4.2010 14:17:52   
tasa_m
KOKICA...hodim na gelirane nohte  user posted image Mam danes rožice, če je pomlad zunaj.user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 159
13.4.2010 14:42:10   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

KOKICA...hodim na gelirane nohte  user posted image Mam danes rožice, če je pomlad zunaj.user posted image user posted image

Aja? Lepo gre tebi, ni kaj! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 160
13.4.2010 15:35:38   
tasa_m

vsaj enkrat sem si nekaj privoščla, no drugič sedaj. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 161
13.4.2010 18:39:15   
ema tiara
pa še naš lucasuser posted image
user posted image
user posted image tak pa brateca cartam

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 162
14.4.2010 9:11:39   
tasa_m
ema tiara kaki čupko je user posted image ma sem ga že na FB gledala, pravi mali cartek je user posted image

Drugače pa dobro jutro.

kokica ki si mi ti???

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 163
14.4.2010 10:43:36   
PERSIDA
ematiara -pri vas  imate moderno frizurco?A ga ne bote nič postrigli user posted image .Lepe kodrčke ma ni kaj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 164
14.4.2010 15:23:07   
trezika
Midve sva pa meli dans pregled in so jo totalno utrudli... mi je zaspala v avtu še preden sem vredu speljala, doma sn jo ven vzela, slekla, nesla v posteljo, kjer že eno uro spi  user posted image joj, kako pa je jokala...da je bla temno rdeča v obraz  :user posted image user posted image user posted image   pa pol še enkrat, ko so ji kri vzeli  user posted image user posted image user posted image HB je blo vseeno dovolj vode v tisti vrečki, da je ne rabiva jutri še enkrat it dat...je namreč fajn mimo teklo  user posted image aja, težka je pa 9400 g pa velika 77 cm... doktor in sestre pa se niso mogli načuditi njenemu "grdemu" pogledu  user posted image user posted image user posted image   zna namreč fuuul grdo pogledat, čisto izpod čela...  je rekel doktor, da bo težko možeka dobla s takšnim pogledom  user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 165
14.4.2010 19:37:09   
KOKICA32

ema tiara kaki čupko je user posted image ma sem ga že na FB gledala, pravi mali cartek je user posted image

Drugače pa dobro jutro.

kokica ki si mi ti???

HAhha, tu sem!user posted image Danes sem imela bolniško, ker sem bila v bolnici na nekem nepomembnem posegu. Jutri se bom pa več oglašala, ker bom spet v službi!!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 166
14.4.2010 19:38:49   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Midve sva pa meli dans pregled in so jo totalno utrudli... mi je zaspala v avtu še preden sem vredu speljala, doma sn jo ven vzela, slekla, nesla v posteljo, kjer že eno uro spi  user posted image joj, kako pa je jokala...da je bla temno rdeča v obraz  :user posted image user posted image user posted image   pa pol še enkrat, ko so ji kri vzeli  user posted image user posted image user posted image HB je blo vseeno dovolj vode v tisti vrečki, da je ne rabiva jutri še enkrat it dat...je namreč fajn mimo teklo  user posted image aja, težka je pa 9400 g pa velika 77 cm... doktor in sestre pa se niso mogli načuditi njenemu "grdemu" pogledu  user posted image user posted image user posted image   zna namreč fuuul grdo pogledat, čisto izpod čela...  je rekel doktor, da bo težko možeka dobla s takšnim pogledom  user posted image

<HHAhahaa, to pa sem že doživela jaz!!!! Pa res, FUL ZNA GRDO pogledati!!!!user posted image user posted image user posted image Kaj pa so jo tako matrali, revico?user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 167
14.4.2010 19:53:11   
tasa_m

Midve sva pa meli dans pregled in so jo totalno utrudli... mi je zaspala v avtu še preden sem vredu speljala, doma sn jo ven vzela, slekla, nesla v posteljo, kjer že eno uro spi  user posted image joj, kako pa je jokala...da je bla temno rdeča v obraz  :user posted image user posted image user posted image   pa pol še enkrat, ko so ji kri vzeli  user posted image user posted image user posted image HB je blo vseeno dovolj vode v tisti vrečki, da je ne rabiva jutri še enkrat it dat...je namreč fajn mimo teklo  user posted image aja, težka je pa 9400 g pa velika 77 cm...
user posted image user posted image bogica mala in user posted image za pregled!

...  doktor in sestre pa se niso mogli načuditi njenemu "grdemu" pogledu   user posted image user posted image user posted image   zna namreč fuuul grdo pogledat, čisto izpod čela...  je rekel doktor, da bo težko možeka dobla s takšnim pogledom   user posted image
  user posted image user posted image user posted image ja, njen grdi pogled je pa prav grdi user posted image user posted image Me na čase kar na Lijo spominja..

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 168
14.4.2010 20:35:58   
KOKICA32
Te, pa nič...LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 169
14.4.2010 20:39:53   
PERSIDA
Čer
trezika- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mere
Tud meni so skoz pravli kak grdo gledam samo ko je trebalo lepo ,boh madona kar topile so se očkeuser posted image ,tak,da nič bat ta pravga bo že lepo gledalauser posted image

In drugač delate kaj pametnega?user posted image

Jaz sploh ne vem kje začetuser posted image .Da nas je sredi avtoceste avto skor na cedilu pusto,da mi je kosilnica crknila,da pralni stroj ruži tak kot ,da se helikopter mimo vozi .A mi je še potrebno kaj .
In za na meček imam vsak večer kot ,da bi kdo vlomil in iskal kaj vrednegauser posted image .Ja in sedaj čepim za kompom in si sproščam živce preden grem pospravit vse kar mi lahko zlomi nogo ,če stopim goruser posted image .
Drugač,pa nekaj že pa kihata ,tak ,da samo vprašanje časa.Ko smo zunaj imata ledene noge in očitno tu tiči razlog.Imam občutek da bo treba skibuce gor dat ne ,pa kopalke.Res nisem več pametna al ju jaz prehladim al je res že vse kužno kar v roke primeta.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 170
14.4.2010 20:43:55   
PERSIDA

Zdaj ,če gre v staro službo se mora za šefa zrihtatuser posted image .

Kokica boljše ,da ne veš kaki butec je to.No mama ga je naredila.Jaz ga poznam iz osnovne šole in človek je bil tako pameten ,da se mu je ravno mešalo.In na koncu zmešalouser posted image .
Dolgo mi ni blo jasno o ko to vse tasa govori no ko sva prišle do zaključka sem se samo križalauser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 171
14.4.2010 20:56:56   
PERSIDA
Ja in ,da še malo povem kaj jaz delam zraven tega ,da pedinam mulca odspredi in odzadiuser posted image .
Včeraj sem se lotila čistilne akcije naše stare lope.Sem mislila ,da nimamo toliko klovžja več a sem se očitno zmotila.Tako čistko sem naredla ,da lahko imamo sedaj plesne vaje not.Res pripravljeno za porušit.Vse kar je blo viška sem sproti kurla tak,da kres smo mi že imeliuser posted image .Našega atija je skor kap ko je prišo domov ,pa me vpraša kaj ti to res misliš,da bomo podrli ?saj,pa maladva še letos nebota hodlauser posted image .Ja ,ja ati malo morgen počasi ti bota proti prišlauser posted image .Ja menda se nena brezveze skor po štirih vlečem ko me križ boli že od tega vlačenja tega klumpa.
Tak,da ko si mati nekaj v glavo opiči nema tu trte mrte.Je reko kam ,pa bomo pol klump metali ,sem rekla direkt v smetiuser posted image  al ,pa vozli na smetišče.Drugač ima v hiši rad čistočo v nulo odzunaj ,pa bi ga že davno zaraslo ,če nebi jaz malo prepiha naredla user posted image .Eh ja ta naš ati saj ga samo šimfamuser posted image ,pa saj včasih je vredi včasih ,pa mu malo na kislo greuser posted image .
No vidite take mam jaz čiste spomladanske.Sicer moram zvečer vzet eno protibolečinsko,če se hočem ponoči vstat in dat otroku dudouser posted image ,ampak zadoščenje ,da je neka stvar nareta ,pa je boljše kot marsikaj.
Da ne bo pomote zraven mojih mulcov je to mogoče izvest,če pride babi pomagatuser posted image  čuvat.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 172
14.4.2010 21:00:55   
PERSIDA
In ena akcija še me čaka,štihanje vrta .Močno,pa razmišljam ,da bi travo vsejalauser posted image .Ker itak mi vsako leto toča vse poklesti.

Do sedaj še ni prišel doben sms ,da bi se kera ponudlauser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 173
14.4.2010 21:03:04   
PERSIDA

Te, pa nič...LAHKO NOČ!user posted image

Kaj nič jutri boš eno uro samo mene bralauser posted image .

Bom ti kar v naprej rekla DOBER DANuser posted image ,ker zjutraj je skor nemogoče prit do kompa ,ker maladva cd-je pečetauser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 174
14.4.2010 21:11:15   
PERSIDA
kokica ti še ne veš 10.4. so pri sosedih dobili Hajdi 3750g in 52 veliko ,pa v ponedeljek sem jo žulila.
Evo dokazuser posted image

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?