|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
21.5.2010 7:41:16   
KOKICA32
Tasa- res je hitra ta ura. A saj veš rana ura je zlata ura. Ko boš ti že doma, še jaz sploh malice ne bom imela v službi. Tak da...Jaz bi ful delala tako delovni čas, če bi se dalo. Sem bolj jutranji tip in večino dela naredim dopoldan. Popoldan je pa siesta. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
21.5.2010 7:42:28   
KOKICA32
pa glede na to, da danes na mostu v MB plešejo maturantje četvorko, potem veste kako bomo mi delali danes...user posted image

Že sedaj je muzika na fulare doli..moja pisarna pa je glih nad odrom. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
21.5.2010 8:38:40   
Nina00
Kokica potem pa uživaj v muziki user posted image

Tasa, če te kaj tolaži je moja običajna ura bujenja ob 5.30. samo iz službe domov pa pridem šele ob 16.30 -17h. Ma je težko vstat, ampak, če si potem zgodaj doma, se splača user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 21.5.2010 8:41:15 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
21.5.2010 8:43:26   
Nina00
Brinu pa trenutno vsi zobje na enkrat rinejo ven, tako da je prav bogi. Sem mu včeraj popoldne že dala Calpol proti bolečini, ker je tako jamral, kljub temu, da sem mu pol ure prej dlesni namazala z gelom.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
21.5.2010 8:57:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Brinu pa trenutno vsi zobje na enkrat rinejo ven, tako da je prav bogi. Sem mu včeraj popoldne že dala Calpol proti bolečini, ker je tako jamral, kljub temu, da sem mu pol ure prej dlesni namazala z gelom.

user posted image user posted image user posted image za Brina!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
21.5.2010 10:03:53   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Večeeeer user posted image

Danes nebom klepetala z vami, ker se moram jutri že ob 5.15 vstat, ker moram ob 5.45 bit že pred L. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ki so našli tako butasto uro user posted image user posted image user posted image   No, ampak ob 11h pa bom že doma. Ihaaaa user posted image user posted image user posted image

Lahko noč drage moje dame, se tipkamo jutriii.

Nočko, rada vas imam!! user posted image

Pa mela boš še veliiiiiiko od dneva. Sam da ne boš zvečer dol padla, ker je peeeeeteeeeeek! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pivo se mi že hladi v hladilniku za late night čvek! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
21.5.2010 10:04:57   
Najaa

user posted image user posted image user posted image da bodo zobki čimprej vzunaj. Pa sej tisti gel je bolj tako tako.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
21.5.2010 11:04:27   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Danes nebom klepetala z vami, ker se moram jutri že ob 5.15 vstat, ker moram ob 5.45 bit že pred L. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ki so našli tako butasto uro user posted image user posted image user posted image   No, ampak ob 11h pa bom že doma. Ihaaaa user posted image user posted image user posted image

Pa mela boš še veliiiiiiko od dneva. Sam da ne boš zvečer dol padla, ker je peeeeeteeeeeek! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pivo se mi že hladi v hladilniku za late night čvek! user posted image

Meni tudi!!! Sem sama doma!!!user posted image user posted image user posted image user posted image SE TIPKAMO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Upam,da nas bo čimveč!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
21.5.2010 11:30:09   
Nina00

user posted image user posted image user posted image da bodo zobki čimprej vzunaj. Pa sej tisti gel je bolj tako tako.

Ma imam enega z lokalnim anestetikom notri, tako da res omrtviči, a zgleda, da so zobki še tako globoko notri, da ne prodre do tam.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
21.5.2010 11:31:29   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Meni tudi!!! Sem sama doma!!!user posted image user posted image user posted image user posted image SE TIPKAMO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Upam,da nas bo čimveč!

Če bosta otroka tako pridno zaspala kot zadnje dni in če ne bom jaz z njima, se pridružim. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
21.5.2010 11:34:24   
KOKICA32

Če bosta otroka tako pridno zaspala kot zadnje dni in če ne bom jaz z njima, se pridružim. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
21.5.2010 12:31:01   
tasa_m

Tasa res se ne sekirat, ker ene znajo bit tooook pametne. Ponavadi ti tiste, ki so res in ki res obvladajo, pomagajo, da se še ti čim prej naučiš. Tiste, ki jim pa ne gre vse tako kot se njim zdi, da bi jim moralo, pa težijo novim. Ko da bo pol ona bolj super izpadla, ker tebe v nič daje. Ma, samo pokaže kakšna ignorantska nekolegialna egoistična krava je user posted image
Tasa user posted image  pa še naprej se lepo zase postavi pa bosta hitro poštimali user posted image
hvala Nina.
Ma danes sem jo poslovodji omenla pa je rekla da ko pride do takih krešanj da moram takoj javit ker ne vidijo smisla, da prihajam na službo slabe volje.
So pa z njo itak imeli že probleme, ker se grdo do sodelavcev obnaša.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
21.5.2010 12:31:58   
tasa_m

Tasa- res je hitra ta ura. A saj veš rana ura je zlata ura. Ko boš ti že doma, še jaz sploh malice ne bom imela v službi. Tak da...Jaz bi ful delala tako delovni čas, če bi se dalo. Sem bolj jutranji tip in večino dela naredim dopoldan. Popoldan je pa siesta. user posted image
ja, res je ZELOOO hitro minlo. Pa še fajn mi je blo user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
21.5.2010 12:32:17   
tasa_m

pa glede na to, da danes na mostu v MB plešejo maturantje četvorko, potem veste kako bomo mi delali danes...user posted image

Že sedaj je muzika na fulare doli..moja pisarna pa je glih nad odrom. user posted image user posted image user posted image

težko tebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
21.5.2010 12:33:05   
tasa_m

Kokica potem pa uživaj v muziki user posted image

Tasa, če te kaj tolaži je moja običajna ura bujenja ob 5.30. samo iz službe domov pa pridem šele ob 16.30 -17h. Ma je težko vstat, ampak, če si potem zgodaj doma, se splača user posted image
vem ja, samo ko bi mogoče še samo 5.min potegnila s spancem. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam zate user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
21.5.2010 12:33:43   
tasa_m

pa kako urco bom si pa ja vzela za "staro" bando user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
21.5.2010 12:34:06   
tasa_m

ojej, to pa ni nič kul. Revček mali... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
21.5.2010 12:37:37   
KOKICA32

ja, res je ZELOOO hitro minlo. Pa še fajn mi je blo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image To pa je najpomembnejše!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
21.5.2010 12:37:39   
KOKICA32

pa kako urco bom si pa ja vzela za "staro" bando user posted image user posted image user posted image

tako se govori...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
21.5.2010 13:43:34   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image To pa je najpomembnejše!

ja, zato ker mi je blo kar lažje, ko sem jo povedala poslovodji user posted image user posted image Sem ugotovila,da je tudi druge zaposlene ne marajo najbolj. Takoj so vedele o kateri govorim pa sem sam rekla da mi je rekla, da ne tipkam prav pa da moram bolj hitro.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
21.5.2010 14:49:46   
KOKICA32
Sedaj počasi šibam proti domu...se tipkamo zvečer!!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
21.5.2010 15:13:46   
Najaa

Ma imam enega z lokalnim anestetikom notri, tako da res omrtviči, a zgleda, da so zobki še tako globoko notri, da ne prodre do tam.

Katero mazilo imaš to?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
21.5.2010 15:13:53   
Najaa

Tasa res se ne sekirat, ker ene znajo bit tooook pametne. Ponavadi ti tiste, ki so res in ki res obvladajo, pomagajo, da se še ti čim prej naučiš. Tiste, ki jim pa ne gre vse tako kot se njim zdi, da bi jim moralo, pa težijo novim. Ko da bo pol ona bolj super izpadla, ker tebe v nič daje. Ma, samo pokaže kakšna ignorantska nekolegialna egoistična krava je user posted image
Tasa user posted image  pa še naprej se lepo zase postavi pa bosta hitro poštimali user posted image
hvala Nina.
Ma danes sem jo poslovodji omenla pa je rekla da ko pride do takih krešanj da moram takoj javit ker ne vidijo smisla, da prihajam na službo slabe volje.
So pa z njo itak imeli že probleme, ker se grdo do sodelavcev obnaša.

Zelo lepo od poslovodje, res.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
21.5.2010 15:35:22   
tasa_m

Sedaj počasi šibam proti domu...se tipkamo zvečer!!!user posted image
a že? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
21.5.2010 15:36:05   
tasa_m
nič šibava ven dokler je še sonček!

Čao bao :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?