|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
20.5.2010 11:20:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kak si Tasa?

user posted image

vredi, glih kar iz sprehoda z Lijo user posted image
Ma danes nagradno pa je lahko doma..user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
20.5.2010 11:21:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dober dan.

Se kej dela al sam zabušava? user posted image user posted image user posted image

sam dela a dvomiš? user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
20.5.2010 11:39:53   
KOKICA32

Dober dan.

Se kej dela al sam zabušava? user posted image user posted image user posted image

dela, dela...user posted image user posted image user posted image

pa ti?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
20.5.2010 11:40:41   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kak si Tasa?

user posted image

vredi, glih kar iz sprehoda z Lijo user posted image
Ma danes nagradno pa je lahko doma..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj pa ti začneš? A si večinoma popoldan? In kako imate urejeno z varstvom al pride T. prej domov?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
20.5.2010 11:55:32   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj pa ti začneš? A si večinoma popoldan? In kako imate urejeno z varstvom al pride T. prej domov?

danes sem frajuser posted image , jutri in v soboto pa od 6-11h.
Če delam do 16h pol grem jaz ponjo, če pa sem popoldan pa jo ima tašča al pa Sara preko, dokler ne pride T. domov. To je nekje od 15-17.30. Tak da gre ven, še sreča da bodo zdaj počitnice in bo Lijika šla malo k mojim na počitnice, ko bom začela delat po 8 ur.

Kako si mi ti?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
20.5.2010 11:56:49   
Najaa
Jaz delam, ja. Čistko po stanovanju. user posted image Mam tolko enih stvari odvečnih, da glava boli.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
20.5.2010 12:39:38   
KOKICA32

danes sem frajuser posted image , jutri in v soboto pa od 6-11h.
Če delam do 16h pol grem jaz ponjo, če pa sem popoldan pa jo ima tašča al pa Sara preko, dokler ne pride T. domov. To je nekje od 15-17.30. Tak da gre ven, še sreča da bodo zdaj počitnice in bo Lijika šla malo k mojim na počitnice, ko bom začela delat po 8 ur.

Kako si mi ti?

Super imaš organizirano!user posted image

Torej se ti obeta 40 urni delovnik?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 20.5.2010 12:40:10 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
20.5.2010 12:41:12   
KOKICA32

Jaz delam, ja. Čistko po stanovanju. user posted image Mam tolko enih stvari odvečnih, da glava boli.

pridna...ja, se strinjam, se nabere neke krame, da glava peče...jaz se tudi moram sedaj enkrat v špajzo spraviti in zmetati stran odvečno kramo...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
20.5.2010 12:46:08   
tasa_m

user posted image hvala.
Ne, ne 25 dalje samo 3 dni v tednu samo..user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
20.5.2010 12:46:41   
tasa_m

pridna Naja user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
20.5.2010 12:53:56   
Najaa

user posted image hvala.

user posted image user posted image user posted image super!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
20.5.2010 12:54:44   
KOKICA32

user posted image hvala.

vau...luksuz...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
20.5.2010 12:57:58   
tasa_m
če je luksuz in super vama bom povedala, ko bom videla da res delam samo 3-krat na teden.
Ker kolk se zdaj z kom menim, delajo kar lepo 35 urni delovnik, nadure se prenesejo v naslednji mesec in pol lahko koristiš. Nekateri jih imajo tud po 80 in več pa lepo delajo po 5 dni na teden po 7 ur. Ker jih je premalo, nekaj jih je na dopustu in druga jim ne preostane koda delajo. Itak!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
20.5.2010 13:00:07   
tasa_m
Ampak ok, kaj se bom pritoževala ko bom not padla bom že. € pa itak rabim, tak da, bolje da delam pa da vem da bom dobila plačo 18ega, kot pa da sem na borzi in čakam, če bo me kdaj poslala v kako pekarno kruh prodajat in bom iz mesca v mesec životarla in prosačla če lahko dobim plačo.
Sem za delo, čeprav ni majhno user posted image user posted image

Včeraj pa so nardili raztur študenti a ne? user posted image
Zdaj bodo vsaj vedli zakaj jim malco pa štipendije ukinjajo. Nekak je potrebno DZ "popravit" user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
20.5.2010 13:32:08   
KOKICA32
Tasa- tako ja, samo pozitvno razmišljaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
20.5.2010 13:36:55   
Nina00

Z Niko sva danes končno dočakale uro, da prideva na pregled v RA. Zdravnica jo je zelo pohvalila, da je fesjt pupa, dobre volje je bila ful res, tak da je veliko lepega pokazala. user posted image Zdej pa kontrola čez 1 leto.
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
20.5.2010 13:37:26   
tasa_m

Tasa- tako ja, samo pozitvno razmišljaj.user posted image user posted image user posted image
zdaj me je ena punca klicala (delat začela enako kot jaz v L. ampak v Brežicah user posted image ) in mi je povedala kak je na blagajni ajnfoht in da naj se ne obremenjujem z babami tam noter ker ni vredno.
Aja, kokica, ti nisi na FB ne veš kaj se mi je zgodilo. Čaki bom šla kopirat pa prilepim. VSE ZATE user posted image
No v glavnem z Ano (tako ji je ime) sva res navezali že zadnjič v Komendi ful dober stik in se vsak 2-dan kličeva in si izkušnje poveva ter druga drugo tolažima user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
20.5.2010 13:39:31   
Nina00

Moj otrok pa je bil danes tako tečen, sploh ne vem kaj mu je bilo. Pa vedno bolj uveljavlja svojo voljo. Če nekaj ni po njegovem je že vse narobe in se dere.user posted image Po moje je krivo to, ker tašča z njim vse v rokavicah dela, ne zna odločno in jasno  rečti NE, amoak vse mirno, mirno, mirno...user posted image user posted image user posted image Joj, kaj bo vrtec kaj pomagal pri tem ali bo še slabše vedenje? Vem, da postanejo eni žleht, samo tam spoznajo, da niso edini in da vsega res ne morejo imeti, kar si zaželijo. Pa saj tašča mu ne dovoli vsega a ona vse to prepoveduje tako mirno, da se meni hrbet grbanči.

Pri nas se je pri prvem v vrtcu izboljšalo. Oz. prehodno smo potem bili doma malo bolj na preizkušnji, a na splošno se je stanje izboljšalo.
Je imel pa potem še več takih obdobij uveljavljanja svoje volje in preizkušanja mej.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
20.5.2010 13:41:51   
tasa_m
Včeraj pa sem prvič se razjokala..ma je prišla ena punca, mogoče kako leto starejša od mene in me ****la kak sem počasna, da moram bolj hitro, da moram še tisto in tisto. Pa jo pogledam pa ji rečem, da ko bom jaz tu 2 leti bom tud tak hitra kot ostale. Pol pa sem šla kruh pakirat pa se...m nekaj na blagajni stisnila in mi je metalo etikete za kruh ven tak hitro da nisem folgala gor devat. Pokličem poslovodjo in reče ne ve kaj je narobe, da naj pač samo po eno etiketo si printam. Ok delam to ampak je šlo taaak po... Veččasi, da je še meni blo tečno. In pol pride ta pa začne kaj tak počasi, da to je treba 15 min. pa si fertik ipd. pa ji rečem da blagajna ne dela prav, pa mi reče: "seveda če ne delaš prav" pa gre ona tipkat. In ji nardi enako kot meni...vse naenkrat sprinta. Pa ji rečem: no pol pa tud vi ne tipkate prav, jaz se z tem ubadam že cel čas in da če je ona znala vse v 3.dneh že naret?!Pol pa sva lahko normalno se pogovarjali dalje, samo jaz sem na srečo šla po 30 min.domov :)

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 20.5.2010 13:47:14 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
20.5.2010 13:47:42   
Nina00
Tasa res se ne sekirat, ker ene znajo bit tooook pametne. Ponavadi ti tiste, ki so res in ki res obvladajo, pomagajo, da se še ti čim prej naučiš. Tiste, ki jim pa ne gre vse tako kot se njim zdi, da bi jim moralo, pa težijo novim. Ko da bo pol ona bolj super izpadla, ker tebe v nič daje. Ma, samo pokaže kakšna ignorantska nekolegialna egoistična krava je user posted image
Tasa user posted image  pa še naprej se lepo zase postavi pa bosta hitro poštimali user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
20.5.2010 15:27:41   
KOKICA32
Tasa se podpišem pod Nino! user posted image Ne pusti se takim in podobnim avšam. Kot, da je ona vse razturala, ko je bila 3 dni v službi. user posted image user posted image user posted image

Pa HVALA, ker misliš name. user posted image user posted image  

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
20.5.2010 15:29:28   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Moj otrok pa je bil danes tako tečen, sploh ne vem kaj mu je bilo. Pa vedno bolj uveljavlja svojo voljo. Če nekaj ni po njegovem je že vse narobe in se dere.user posted image Po moje je krivo to, ker tašča z njim vse v rokavicah dela, ne zna odločno in jasno  rečti NE, amoak vse mirno, mirno, mirno...user posted image user posted image user posted image Joj, kaj bo vrtec kaj pomagal pri tem ali bo še slabše vedenje? Vem, da postanejo eni žleht, samo tam spoznajo, da niso edini in da vsega res ne morejo imeti, kar si zaželijo. Pa saj tašča mu ne dovoli vsega a ona vse to prepoveduje tako mirno, da se meni hrbet grbanči.

Pri nas se je pri prvem v vrtcu izboljšalo. Oz. prehodno smo potem bili doma malo bolj na preizkušnji, a na splošno se je stanje izboljšalo.
Je imel pa potem še več takih obdobij uveljavljanja svoje volje in preizkušanja mej.

Hvala za tolažbo, Nina!user posted image Sem že bolj potolažena.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
20.5.2010 20:34:15   
KOKICA32
Dober večer!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
20.5.2010 21:00:27   
tasa_m
Večeeeer user posted image

Danes nebom klepetala z vami, ker se moram jutri že ob 5.15 vstat, ker moram ob 5.45 bit že pred L. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ki so našli tako butasto uro user posted image user posted image user posted image   No, ampak ob 11h pa bom že doma. Ihaaaa user posted image user posted image user posted image

Lahko noč drage moje dame, se tipkamo jutriii.

Nočko, rada vas imam!! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
21.5.2010 7:39:31   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?