|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
3.5.2010 21:18:58   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

grem po pir, bo še lušno user posted image  user posted image  

pametna ideja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 976
3.5.2010 21:19:00   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tasa - vsi nekaj pravijo slabega o tej firmi ko greš ti delat samo dokler ne sprobaš ne moreš vedet.Kje ,pa je danes rožnato mi povej.To kaki bo urnik pa itak veš ko v trgovino hodišuser posted image

le povej ji, ja da se ne bo že sedaj sekirala...Mogoče pa bova še kdaj sodelavki, bom jaz not z vezami prišla, ker bom rekla, da ena moja frendica tam dela...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 977
3.5.2010 21:19:03   
KOKICA32

Moram se pohvalit ,da sem danes bila pridna .Sem malo okol hiše rihtala ,da nas nebo ki zaraslouser posted image .

Pridna!!!! Kak si rešla s kosilnico? Si namontirala sedeža?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 978
3.5.2010 21:19:37   
tasa_m
trezika te pa naredimo neko srečanje na prostem. Jaz bom pela, boš vidla kak bodo dečike spale user posted image  user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 979
3.5.2010 21:19:53   

Moram se pohvalit ,da sem danes bila pridna .Sem malo okol hiše rihtala ,da nas nebo ki zaraslouser posted image .

PRIDNA!!!!!!!

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 980
3.5.2010 21:20:05   
PERSIDA
cita - pozdravljena.Trmeže imamo vsi tak,da ,zakaj bi bla tvoja izjemauser posted image .Pubertetnica ,pa bo enkrat izven puberteteuser posted image .Hodite še ne tako kot mi neuser posted image .Welcom too the clubuser posted image .Ne sekiraj se mi bomo zadnji shodliuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 981
3.5.2010 21:20:11   

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Draga moja Cita en velik OBJEMČEK ti pošiljam in saj veš, Laura je v puberteti in jo meče. Mogoče ni lepo rekla ampak sama veš, da je nebi zamenjala Laura Lije za nič na svetu. Da jo ima najraje na svetu, prav tako Lia Lauro.
Glede trme pa sem ti rekla že zadnjič...mi imamo tud trmico doma, očitno so zdaj že Li(j)e na vrsti, ostali pa mal kasneje cuj pridejo user posted image user posted image user posted image

Hvala ti draga moja Tasauser posted image user posted image user posted image user posted image sej vem ampak mi je bilo hudo...ja ja tele naše Li(j)e so pa res nekaj posebnegauser posted image user posted image user posted image hvala ti...
user posted image
VEČKRAT SE JAVI,
kak delaš ta teden? dopoldan?

Ja ja ta teden dopoldne...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 982
3.5.2010 21:20:59   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pa saj ne morem verjeti..CITA WELCOME BACK!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Kak sem te pogrešala..

Ne sekiraj se, vse nas baše čas, saj so te današnje službe tako "nedružinsko" (joj, kaki izraz sem si sedaj izmislila user posted image ) naravnane, da kar glava peče. Glede pubertete pa ti nimam kaj svetovati, saj še nimam tovrstnih izkušenj.

Glede Lie pa se ne sekiraj, če še ne hodi..tudi naš Valentin še verjetno ne bi hodil, če ga njegova babi ne bi tako forsirala, ker je MORAL shoditi, če pa je njen sin shodil z 9. meseci. Halooo!!!! user posted image user posted image user posted image Pusti času čas...Sem bila v soboto na kopanju na Ptuju, pa je tam bil tudi nek 2-letni deček, za katerega mi je mamica povedala, da je shodil z 17 meseci! Pa nič zato, je pa bil sedaj pri 24 mesecih tako stabilen, da dol padeš. Tak je skakal po vodici, kot da bi že najmanj 2 leti hodil. Veš, ne sekiraj se toliko, življenje je prekratko.

Pa bolj pogosto se nam oglašaj, da se lepo vzajemno tolažimo. user posted image

user posted image user posted image user posted image to se pri nas dogaja...pa mi bodo živci zdaj en dan popustili...Matejeva mama nonstop teži Maruši, da naj po dveh hodi, da je že velika, da ma nogice, itd. Maruši pa še ni kr še ni ziher...pa mi je čist vseeno če se še dva meseca po vseh 4 plazi...bo že shodila ko ji bo...joj, to pa mi dvigne pritisk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 983
3.5.2010 21:21:10   
tasa_m

škoda da nisi popoldan user posted image user posted image grem v čet. v Žalec, mam zdravniškega.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 984
3.5.2010 21:21:31   
KOKICA32
Ne smem takih dolgih postov pisati, ker sem kuj v zaostanku...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 985
3.5.2010 21:21:49   
trezika

trezika te pa naredimo neko srečanje na prostem. Jaz bom pela, boš vidla kak bodo dečike spale user posted image  user posted image  

super ideja...samo na malo lepše vreme počakajmo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 986
3.5.2010 21:21:50   

cita - pozdravljena.Trmeže imamo vsi tak,da ,zakaj bi bla tvoja izjemauser posted image .Pubertetnica ,pa bo enkrat izven puberteteuser posted image .Hodite še ne tako kot mi neuser posted image .Welcom too the clubuser posted image .Ne sekiraj se mi bomo zadnji shodliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 987
3.5.2010 21:22:41   

škoda da nisi popoldan user posted image user posted image grem v čet. v Žalec, mam zdravniškega.

Kdaj pa ga imaš??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 988
3.5.2010 21:22:45   
PERSIDA

Ja babici na hrbetuser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 989
3.5.2010 21:23:10   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Pa saj ne morem verjeti..CITA WELCOME BACK!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Kak sem te pogrešala..

Ne sekiraj se, vse nas baše čas, saj so te današnje službe tako "nedružinsko" (joj, kaki izraz sem si sedaj izmislila user posted image ) naravnane, da kar glava peče. Glede pubertete pa ti nimam kaj svetovati, saj še nimam tovrstnih izkušenj.

Glede Lie pa se ne sekiraj, če še ne hodi..tudi naš Valentin še verjetno ne bi hodil, če ga njegova babi ne bi tako forsirala, ker je MORAL shoditi, če pa je njen sin shodil z 9. meseci. Halooo!!!! user posted image user posted image user posted image Pusti času čas...Sem bila v soboto na kopanju na Ptuju, pa je tam bil tudi nek 2-letni deček, za katerega mi je mamica povedala, da je shodil z 17 meseci! Pa nič zato, je pa bil sedaj pri 24 mesecih tako stabilen, da dol padeš. Tak je skakal po vodici, kot da bi že najmanj 2 leti hodil. Veš, ne sekiraj se toliko, življenje je prekratko.

Pa bolj pogosto se nam oglašaj, da se lepo vzajemno tolažimo. user posted image

user posted image user posted image user posted image to se pri nas dogaja...pa mi bodo živci zdaj en dan popustili...Matejeva mama nonstop teži Maruši, da naj po dveh hodi, da je že velika, da ma nogice, itd. Maruši pa še ni kr še ni ziher...pa mi je čist vseeno če se še dva meseca po vseh 4 plazi...bo že shodila ko ji bo...joj, to pa mi dvigne pritisk user posted image user posted image user posted image

Trezika točno tako, samo jaz sem bila v tem času v službi in nisem imela vpliva na to...ko pa sem prišla domov, pa sem ga kar na vse 4 dajala in skoz zraven govorila, da bo še tak moral vso življenje po 2 hodih...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 990
3.5.2010 21:23:20   
tasa_m

tasa - vsi nekaj pravijo slabega o tej firmi ko greš ti delat samo dokler ne sprobaš ne moreš vedet.Kje ,pa je danes rožnato mi povej.To kaki bo urnik pa itak veš ko v trgovino hodišuser posted image

le povej ji, ja da se ne bo že sedaj sekirala...Mogoče pa bova še kdaj sodelavki, bom jaz not z vezami prišla, ker bom rekla, da ena moja frendica tam dela...user posted image

user posted image
ampak drži se službe, nikdar ne veš kdaj te bomo rabli user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 991
3.5.2010 21:23:31   
Drage MARČEVKE se vidimo????

Lepo vabljene...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 992
3.5.2010 21:23:45   
tasa_m

Kdaj pa ga imaš??
8.00

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 993
3.5.2010 21:23:52   
KOKICA32

Zlata babica!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 994
3.5.2010 21:24:02   
trezika

user posted image
ampak drži se službe, nikdar ne veš kdaj te bomo rabli user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 995
3.5.2010 21:24:28   
tasa_m

Lepo vabljene...

jaz sem razmišljala ja da bi šli to mal pogledat, če ne druga zarad Čukcov user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 996
3.5.2010 21:25:15   
KOKICA32

Lepo vabljene...

Ufff, fajn ideja,,,samo ne vem, če bom pri sebi, ker greM, v petek na "sindikalni" izlet!user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 3.5.2010 21:26:09 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 997
3.5.2010 21:25:40   
tasa_m
boga babica user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 998
3.5.2010 21:25:51   
KOKICA32

Lepo vabljene...

jaz sem razmišljala ja da bi šli to mal pogledat, če ne druga zarad Čukcov user posted image user posted image

Ti, ti, ti...katerega pa?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 999
3.5.2010 21:25:54   
trezika

Lepo vabljene...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful dobro se sliši

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.