|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
3.5.2010 21:02:30   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
vredi, vredi...sem sestri sedaj prošnjo za Kik pisala, pa upamo,. da dobi kaj...je tak nezadovoljna v sedanji službi...

držim pesti. J
az nisem iz Kika še nič dobila pa je debel mesec že od tega user posted image  user posted image Pa sem videla da spet išečjo. Kje pa dela zdaj sestra? Upam, da ne tam kamor grem jaz user posted image  user posted image  

ne, ne, sedaj dela v eni restavraciji, pa se je lastnik menjal in so katastrofalne razmere....

Pa si ti tudi poslala ponudbo na podlagi razpisa v letaku, ki ga domov pošiljajo?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 3.5.2010 21:03:11 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 951
3.5.2010 21:04:04   
KOKICA32
Kje te je zdaj tota Trezika?user posted image

Pa Persida se je nekaj hvalila, da bo zvečer tu!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 952
3.5.2010 21:07:13   
Čer,

drage moje marčevke še mislim na vas ampak totalno časa zmankujeuser posted image user posted image služba kr neki drugače pa po starem kaj nja rečem doma imamo totalno trmasto frčafelouser posted image user posted image tok sem žalostna zarad tega ker sem upala da bo vsaj malo tako kot je bila Laura ampak ne ne ona je totalni obrat ampak upam da se vnese aja pa še to HODIMO ŠEuser posted image user posted image user posted image a me naj skrbi al ne???Za roko ja ko pa jo spustiš pa nekaj časa sotji na mestu potem pa na rit in po vseh štirih mislim da bo zadnja shodila od marčevskih otrok...drugače pa kaj še naj povem da našo lauro razganjaaaaauser posted image user posted image user posted image ko sem se včas hecala da bo hudo pubertetnica pa mala bebica pa sem imela prav sem pa že dobila na oladno da je bilo bolje KO NI BILO LIEuser posted image user posted image user posted image user posted image ...tok sem bila žalostna da nisem znala nazaj nič povedat...

Kako ste kaj ostale mamice in vaši lepi princi in lepe princeske??

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 953
3.5.2010 21:07:14   
tasa_m

JA, Trezika POROČAJ!user posted image
ja naj pove če so fejst plesali, pa če je vnukinja zasačla dedka pa tak dalje a ne?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 954
3.5.2010 21:07:48   
tasa_m
ne, ne, sedaj dela v eni restavraciji, pa se je lastnik menjal in so katastrofalne razmere....

Pa si ti tudi poslala ponudbo na podlagi razpisa v letaku, ki ga domov pošiljajo?

OKey, sem se že vstrašla user posted image user posted image
Tudi tudi na tej podlagi ja user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 955
3.5.2010 21:08:54   
tasa_m

aha, sem vedela da si prišla zard Perside. Bi rada batino vidla ha? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 956
3.5.2010 21:10:03   
PERSIDA
Čer banda.Samo dudo popravim ,pa pridem.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 957
3.5.2010 21:10:34   
tasa_m
Draga moja Cita en velik OBJEMČEK ti pošiljam in saj veš, Laura je v puberteti in jo meče. Mogoče ni lepo rekla ampak sama veš, da je nebi zamenjala Laura Lije za nič na svetu. Da jo ima najraje na svetu, prav tako Lia Lauro.
Glede trme pa sem ti rekla že zadnjič...mi imamo tud trmico doma, očitno so zdaj že Li(j)e na vrsti, ostali pa mal kasneje cuj pridejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 958
3.5.2010 21:10:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kiro dudo, za koga? user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 959
3.5.2010 21:11:01   
tasa_m
grem po pir, bo še lušno user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 960
3.5.2010 21:12:07   
PERSIDA
tasa - vsi nekaj pravijo slabega o tej firmi ko greš ti delat samo dokler ne sprobaš ne moreš vedet.Kje ,pa je danes rožnato mi povej.To kaki bo urnik pa itak veš ko v trgovino hodišuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 961
3.5.2010 21:13:43   
PERSIDA

kiro dudo, za koga? user posted image user posted image

Anžetovo dudo ,da ne bo pomote ,če glih se jaz tudi nebi kake mesene dude branlauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 962
3.5.2010 21:14:32   
trezika

tu sem user posted image

sem morala dragemu službene majce zlikat user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 963
3.5.2010 21:15:10   
PERSIDA
Moram se pohvalit ,da sem danes bila pridna .Sem malo okol hiše rihtala ,da nas nebo ki zaraslouser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 964
3.5.2010 21:15:18   
tasa_m

tasa - vsi nekaj pravijo slabega o tej firmi ko greš ti delat samo dokler ne sprobaš ne moreš vedet.Kje ,pa je danes rožnato mi povej.To kaki bo urnik pa itak veš ko v trgovino hodišuser posted image
čuj samo veš kak je: vsaj vem, da če bom bolana, da bom mela plačano bolniško, da bom mela plačane prispevke in da bom mela plačan dopust pa plačo vsakega 15 na TTR. Tega prej nisem bila vajena,ko sem šla na dopust sem naslednji mesec lonce lizala, ker plačanega dopusta ni bilo. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 965
3.5.2010 21:15:26   
KOKICA32
Pa saj ne morem verjeti..CITA WELCOME BACK!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Kak sem te pogrešala..

Ne sekiraj se, vse nas baše čas, saj so te današnje službe tako "nedružinsko" (joj, kaki izraz sem si sedaj izmislila user posted image ) naravnane, da kar glava peče. Glede pubertete pa ti nimam kaj svetovati, saj še nimam tovrstnih izkušenj.

Glede Lie pa se ne sekiraj, če še ne hodi..tudi naš Valentin še verjetno ne bi hodil, če ga njegova babi ne bi tako forsirala, ker je MORAL shoditi, če pa je njen sin shodil z 9. meseci. Halooo!!!! user posted image user posted image user posted image Pusti času čas...Sem bila v soboto na kopanju na Ptuju, pa je tam bil tudi nek 2-letni deček, za katerega mi je mamica povedala, da je shodil z 17 meseci! Pa nič zato, je pa bil sedaj pri 24 mesecih tako stabilen, da dol padeš. Tak je skakal po vodici, kot da bi že najmanj 2 leti hodil. Veš, ne sekiraj se toliko, življenje je prekratko.

Pa bolj pogosto se nam oglašaj, da se lepo vzajemno tolažimo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 966
3.5.2010 21:15:40   

Draga moja Cita en velik OBJEMČEK ti pošiljam in saj veš, Laura je v puberteti in jo meče. Mogoče ni lepo rekla ampak sama veš, da je nebi zamenjala Laura Lije za nič na svetu. Da jo ima najraje na svetu, prav tako Lia Lauro.
Glede trme pa sem ti rekla že zadnjič...mi imamo tud trmico doma, očitno so zdaj že Li(j)e na vrsti, ostali pa mal kasneje cuj pridejo user posted image user posted image user posted image

Hvala ti draga moja Tasauser posted image user posted image user posted image user posted image sej vem ampak mi je bilo hudo...ja ja tele naše Li(j)e so pa res nekaj posebnegauser posted image user posted image user posted image hvala ti...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 967
3.5.2010 21:15:48   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

tu sem user posted image

sem morala dragemu službene majce zlikat user posted image

ja ja si zlikala kaj druga ti user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 968
3.5.2010 21:15:58   
PERSIDA
trezika kdaj je napovedano sonce?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 969
3.5.2010 21:16:28   
tasa_m

Moram se pohvalit ,da sem danes bila pridna .Sem malo okol hiše rihtala ,da nas nebo ki zaraslouser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se klanjam user posted image user posted image user posted image user posted image

B R A V O  S U P E R  M A M I

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 970
3.5.2010 21:17:25   

tud jaz sem jo mogla it popravituser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 971
3.5.2010 21:17:39   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Hvala ti draga moja Tasauser posted image user posted image user posted image user posted image sej vem ampak mi je bilo hudo...ja ja tele naše Li(j)e so pa res nekaj posebnegauser posted image user posted image user posted image hvala ti...
user posted image
VEČKRAT SE JAVI,
kak delaš ta teden? dopoldan?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 972
3.5.2010 21:18:18   
trezika
Abraham??
SUPER uspelo vse, razen torte user posted image user posted image user posted image kaj sem to za neko čudo ustvarla user posted image user posted image user posted image ne smem več želatine uporabljat ker mi pecivo z želatino nikol ne uspe user posted image no, saj dobra je bla ful, samo kaj ko je skoraj tekla user posted image user posted image
Drugače pa smo se najedli, napili, Maruša je bla ful pridna, pokonci do 22.30, potem pa je samo padla v posteljco in spala do 8 zjutraj...jo bom mogla večkrat na kakšno fešto peljat ker potem spi celo noč...dans pa je zaspala ob 20.00 pa se že 3x zbudila user posted image zraven tega njenega spanja bom še eno diplomo napisala user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 973
3.5.2010 21:18:50   

Pa saj ne morem verjeti..CITA WELCOME BACK!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Kak sem te pogrešala..

Ne sekiraj se, vse nas baše čas, saj so te današnje službe tako "nedružinsko" (joj, kaki izraz sem si sedaj izmislila user posted image ) naravnane, da kar glava peče. Glede pubertete pa ti nimam kaj svetovati, saj še nimam tovrstnih izkušenj.

Glede Lie pa se ne sekiraj, če še ne hodi..tudi naš Valentin še verjetno ne bi hodil, če ga njegova babi ne bi tako forsirala, ker je MORAL shoditi, če pa je njen sin shodil z 9. meseci. Halooo!!!! user posted image user posted image user posted image Pusti času čas...Sem bila v soboto na kopanju na Ptuju, pa je tam bil tudi nek 2-letni deček, za katerega mi je mamica povedala, da je shodil z 17 meseci! Pa nič zato, je pa bil sedaj pri 24 mesecih tako stabilen, da dol padeš. Tak je skakal po vodici, kot da bi že najmanj 2 leti hodil. Veš, ne sekiraj se toliko, življenje je prekratko.

Pa bolj pogosto se nam oglašaj, da se lepo vzajemno tolažimo. user posted image

Hvala tudi tebi draga Kokica sej vem pol malo pomislim je prej rojena pa itd...ampak sem pač mislila ehhh nč nisem mislilauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sej ko boste pa ve rable pomoč glede pubertet bom pa že jaz znala kaj več povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 974
3.5.2010 21:18:57   
KOKICA32

aha, sem vedela da si prišla zard Perside. Bi rada batino vidla ha? user posted image user posted image user posted image

ja, ja...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.