|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
17.9.2010 23:31:45   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Southern comfort viski na bazi likerja. Meni včasih zelo ljuba pijača, zdaj pa nikak, da pridem do njeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
O kje so tisti časi...? HOČEM JIH NAZAJ!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da sem se jaz reeeeees znorela, se mi le malokdaj zalušta it v noč, no, mogoče pa je to zato, ker sem zadnje čase skoz nosečauser posted image user posted image user posted image

O draga, jaz sem se tudi fajn znorela na srečo. Ker pol sem bila tudi ves čas noseča in ves čas sem dojila itd itd. Tak da zdej, po več kot 4 mesecih se končno počutim, da je telo spet moje. MOJE! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
18.9.2010 9:26:10   
tasa_m
Dobro take nočne ptice pa nisem vedela da ste, da pridete na družinski forum komaj ob 23h user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa dobro jutro.

Midve z Lijo greve skakat po lužah user posted image user posted image user posted image

Kokica za danes še velja?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
18.9.2010 12:38:25   
Najaa
Jaz sem spala do 23h. user posted image

Oooo, vidim, da smo nekomu pa še vedno zanimive. Maškolin, povej kej, ne sam brat. user posted image

No jaz sem danes toliko boljše, da sem posesala, prala, sušilec suši, skuhala že na pol (imam pomembne obiske danes user posted image ), otroke animirala s temparami, barvanjem, striženjem ipd... Zdej se bom pa vseeno malo dol ulegla, ker se mi rahlo vrti. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
18.9.2010 20:29:44   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=2&p_id=556user posted image

hahahha, Persida o teh sem ti jaz danes dovorila. Meni so ful všeč in mu jih bom verjetno naročila!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
18.9.2010 20:29:46   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Persida kaj zdaj, jutri se k Kokici povabima na kafe oz. kapučino al kak? Kokica kaj maš kapučino al ga cuj prnesemo? No, saj jaz tudi čajček pijem...nisem haklik. user posted image  user posted image

Hahahah...nista dobili nič od tega! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
18.9.2010 20:30:51   
KOKICA32
Dober večer!

Tasa in Persida HVALA za obisk in darilo! user posted image Res mi je popoldan hitro minil.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
18.9.2010 20:31:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

hahahha, Persida o teh sem ti jaz danes dovorila. Meni so ful všeč in mu jih bom verjetno naročila!user posted image

user posted image user posted image user posted image še sreča, da ima V. veliko nogoin jih nebote mogle zamenjat user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
18.9.2010 20:32:55   
tasa_m

Dober večer!

Tasa in Persida HVALA za obisk in darilo! user posted image Res mi je popoldan hitro minil.user posted image

user posted image user posted image user posted image ni zakaj. HVALA tebi za lepo postrežbo in vse. Si že vse spucala. user posted image user posted image user posted image ker nardili smo ti kot v svinjaku user posted image

Ko pa sem se domu vozla pa je taaak lilo, da nisem videla 1m pred sabo. Sem bla cela posrana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
18.9.2010 20:34:18   
KOKICA32
Tulipan se pa strinjam z opažanjem tvojega dragega, ko je opazil, da je bial oamara šlampasto skupja narejena. Smo mi tudi zadnjič hoteli za  Valentina vzeti eno pa je bil res klump. user posted image Bo treba počakati na nove modele in nove izvedbe.
Jutri pa se vidimo ne. Bumbar TIME! user posted image

Najaa- super za ORL in zate user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
18.9.2010 20:36:17   
KOKICA32

Dober večer!

user posted image user posted image user posted image ni zakaj. HVALA tebi za lepo postrežbo in vse. Si že vse spucala. user posted image user posted image user posted image ker nardili smo ti kot v svinjaku user posted image

Ko pa sem se domu vozla pa je taaak lilo, da nisem videla 1m pred sabo. Sem bla cela posrana user posted image user posted image user posted image

Je Valentin posesal. Samo čisto zares je!user posted image user posted image user posted image Jaz sem mu kupčke delala on pa je sesal. user posted image Sedaj že spi kake pol ure. Skoraj nič ni večerje pojedel , ko se je prej skoz nekaj basal z onimi stvarmi. Kaj Lija že spi?

A tako hudo je blo? Ja, res je grozno, pa še kuj lije!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
18.9.2010 20:37:04   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image še sreča, da ima V. veliko nogoin jih nebote mogle zamenjat user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
18.9.2010 20:46:20   
tasa_m
Lija spi ja, ko sem prišla domov naju je večerja čakala. user posted image Home made hamburger v lepinji za Lijo pa čevapčič. Pa ni nič jedla, edino mleko je spila.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
18.9.2010 20:48:09   
tasa_m
Je Valentin posesal. Samo čisto zares je!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo Valentin.

Ma, samo so smešni bli danes. Vsi 4je za eno stvar so se grebli. user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
18.9.2010 21:03:47   
KOKICA32

Lija spi ja, ko sem prišla domov naju je večerja čakala. user posted image Home made hamburger v lepinji za Lijo pa čevapčič. Pa ni nič jedla, edino mleko je spila.

Bravo ata! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
18.9.2010 21:04:08   
KOKICA32

Je Valentin posesal. Samo čisto zares je!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo Valentin.

Ma, samo so smešni bli danes. Vsi 4je za eno stvar so se grebli. user posted image user posted image

Ja, res je! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
18.9.2010 21:05:44   
tasa_m
Sicer pa saj bi lahko vedele, če bi imeli vsi 4je enako igračo, pa bi bila npr. smo ena žoga, bi najbolj bila zanimiva prav žoga. user posted image  user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
18.9.2010 21:09:54   
KOKICA32

Sicer pa saj bi lahko vedele, če bi imeli vsi 4je enako igračo, pa bi bila npr. smo ena žoga, bi najbolj bila zanimiva prav žoga. user posted image  user posted image  

se strinjam...samo Valentin je do sedaj še vse delil..danes pa me je prav presenetil!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
18.9.2010 21:31:34   
KOKICA32
LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
18.9.2010 21:34:48   
tasa_m
Lahko noč.

Kokica spočita se, se vidimo jutri! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
18.9.2010 21:37:27   
Najaa
A tu čvekate? men je dolgčas... user posted image
Lepo se mejte jutri, babike. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
18.9.2010 21:38:20   
tasa_m

kaj pa te? Si sama doma? Tamali dve spita?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
18.9.2010 21:42:42   
KOKICA32

Sem mislila, da nobene ni, zato sem se poslovila.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
18.9.2010 21:44:27   
KOKICA32
Sem sedaj malo bolje pogledala oone Pediped čeveljčke pa sem ugotovila, da mi niso okej, ker imajo luknjice..jaz pa rabim ene za dež in grdo vreme.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
18.9.2010 21:44:28   
tasa_m
Jaz sem še tu, ker ni nič pametnega po TV.

Pa na FB sem gledala, če kaj piše za Bumbarja, če bo vstopnina. In vstopnine ni. Pa mali Maši sem za tiste škorenjčke zagnjavila, če mi pove koliko je cena in če premočijo ali so samo za šminko user posted image user posted image

Tak poročilo zadnjih minutk oddano user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
18.9.2010 21:45:02   
tasa_m

Sem sedaj malo bolje pogledala oone Pediped čeveljčke pa sem ugotovila, da mi niso okej, ker imajo luknjice..jaz pa rabim ene za dež in grdo vreme.user posted image
aja, a se luknjice vidijo?
Čaki grem gledat...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?