|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
17.9.2010 13:41:54   
tasa_m
Moj ded pa je prišo 3 ure prej s šihta, razpičkan v nulo. Sma se že zgrabla user posted image user posted image user posted image user posted image
****o koda sem jaz kriva, da so mu bosanci nekaj zajebali in se je šef na njega ****. Milomater je pa ded tečn.

Pa še grdo vreme je, da nemrema z Lijo niti ven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
17.9.2010 13:43:22   
tasa_m
user posted image prva, prva, prva (spet) user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
17.9.2010 13:50:53   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Moj ded pa je prišo 3 ure prej s šihta, razpičkan v nulo. Sma se že zgrabla user posted image user posted image user posted image user posted image
****o koda sem jaz kriva, da so mu bosanci nekaj zajebali in se je šef na njega ****. Milomater je pa ded tečn.

Pa še grdo vreme je, da nemrema z Lijo niti ven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   saj je to vreme krivo menda....meni bo tudi glavo razneslo, kak me boli...

Saj imata dežni ancug!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
17.9.2010 13:51:08   
tasa_m
Tulipan tebe rabim: user posted image
ko si pisala, da se boste z Lio verjetno udeležile telovadbe s starši? Kje je ta telovadba? Ker na Lijinih vratih vrtca imajo tudi vabilo (res da piše od 2.leta) ampak sem razmišljala, da bi midve mogoče tudi hodle, ko bi jaz bila fraj oz.delala dop., če ne pa bi T. hodil z njo. Ker sem videla, da bi naj bila telovadba vsak torek med 17 in 18 uro, samo sem pozabila v kateri telovadnici OŠ. user posted image

Aja, kaj pa ceno veš mogoče?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
17.9.2010 13:51:16   
KOKICA32

user posted image prva, prva, prva (spet) user posted image

user posted image user posted image user posted image

čestitke! (spet)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
17.9.2010 13:57:07   
tasa_m
AAAAAA, zdaj sem našla športno društvo studenci imajo telovadbo staršev in malčkov (1-3let) in je cena 60€ user posted image user posted image user posted image Pismo kar naenkrat pa mi je malo dosti 60€ dat. Bove midve kar doma telovadle...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
17.9.2010 14:02:19   
KOKICA32

AAAAAA, zdaj sem našla športno društvo studenci imajo telovadbo staršev in malčkov (1-3let) in je cena 60€ user posted image user posted image user posted image Pismo kar naenkrat pa mi je malo dosti 60€ dat. Bove midve kar doma telovadle...user posted image

To je pa res drago!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
17.9.2010 14:02:34   
PERSIDA
Drage moje v dobre pol urce sem skup spocala preostali čas sem pa z vami tračkala ,pa šuhe naročevalauser posted image .Če bi manj za kompom sedela bi vse lepo v miru naredilauser posted image .A pri meni to ne gre že celo življenje delam vse zadnjih 5 minut žalostno ampak resničnouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
17.9.2010 14:03:55   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Drage moje v dobre pol urce sem skup spocala preostali čas sem pa z vami tračkala ,pa šuhe naročevalauser posted image .Če bi manj za kompom sedela bi vse lepo v miru naredilauser posted image .A pri meni to ne gre že celo življenje delam vse zadnjih 5 minut žalostno ampak resničnouser posted image

Pa ne  morem verjeti, res ne!user posted image user posted image user posted image Kake šuhe si naročevala?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
17.9.2010 14:59:40   
PERSIDA
http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=2&p_id=556user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
17.9.2010 15:44:30   
tasa_m

lepi ful, samo cena mi ni všeč user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
17.9.2010 15:45:20   
tasa_m
Persida kaj zdaj, jutri se k Kokici povabima na kafe oz. kapučino al kak? Kokica kaj maš kapučino al ga cuj prnesemo? No, saj jaz tudi čajček pijem...nisem haklik. user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
17.9.2010 16:45:17   
PERSIDA

Kdo,pa je reko ,da mi  je cena všeč

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
17.9.2010 19:24:53   
Najaa
Sam na hitrco, nisem niti brala nazaj. Sam pozdravla bi avs rada in povedala, da je na ORL šlo vse ok.user posted image
Jaz sem še vedno čist hin, tak da komaj čakam, da grem spat.

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
17.9.2010 20:41:14   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Sam na hitrco, nisem niti brala nazaj. Sam pozdravla bi avs rada in povedala, da je na ORL šlo vse ok.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
17.9.2010 20:41:29   
tasa_m

Kdo,pa je reko ,da mi  je cena všeč
no, sem mislila da ti je user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
17.9.2010 22:41:36   
tasa_m
Nočka!
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
17.9.2010 22:58:05   
PERSIDA
tasa - tudi tebi.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
17.9.2010 23:06:50   
Tulipan12

Tulipan tebe rabim: user posted image
ko si pisala, da se boste z Lio verjetno udeležile telovadbe s starši? Kje je ta telovadba? Ker na Lijinih vratih vrtca imajo tudi vabilo (res da piše od 2.leta) ampak sem razmišljala, da bi midve mogoče tudi hodle, ko bi jaz bila fraj oz.delala dop., če ne pa bi T. hodil z njo. Ker sem videla, da bi naj bila telovadba vsak torek med 17 in 18 uro, samo sem pozabila v kateri telovadnici OŠ. user posted image

Aja, kaj pa ceno veš mogoče?

Midve sva hotle it v Zapleši.si, pa so rekla, da je feeeeeeejst premlada, naj pridem februarja, marca pogledat, ker je od 2. leta dalje!user posted image
Zdaj pa sem dobila en kontakt za Igranje in plesanje z angleščino in je najmlajša skupina 1-2 leti. Kolko sem raumela, je 35 evrov mesečno 1x na teden in sicer na II. gimnaziji. Sem danes poslala mejl, če lahko prideva pogledat kak to zgleda, nimam še odgovora. Začne pa se 4.10.
Je pa lani hodila moja prijateljica s svojim sinom, ki je zdaj star 2,2 leti, na Tezno v Slavo Klavoro, tut kao telovadba, ampak je bil najmlajši in je pač letal po telovadnici. Je pa full poceni, 22 evrov na leto. Taka neka simbolična cena. Če ne najdem drugega, greva tja.
Jaz jo moram nekam vpisat in sicer predvsem zato, ker ne hodi v vrtec, da dobi stik z otroci, ne samo s temi, ki se mi družimo z njimi in mogoče na igriščih...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
17.9.2010 23:09:58   
Tulipan12

Ja, toti res niso normalni. So hotli met za vadbo za nosečnice 75 evrov na mesec. Za ta denar grem jaz na dva enourno sprehoda na mesec in Lii kupim vsak mesec nove čevlje in hlače!user posted image  Tak!
No, sej smo se zbunile in so pristali na našo ceno 35 evrov na mesecuser posted image user posted image user posted image  kaj pa so hotli, če pa jim je horda jeznih nosečnic rekla 35 ali 0user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
17.9.2010 23:13:05   
Tulipan12

Super, sem vesela!user posted image
Zdaj pa se le spočij!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
17.9.2010 23:16:46   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Southern comfort viski na bazi likerja. Meni včasih zelo ljuba pijača, zdaj pa nikak, da pridem do njeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
O kje so tisti časi...? HOČEM JIH NAZAJ!!! user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
17.9.2010 23:19:25   
Tulipan12
No, mi smo bili v Ikei, našli nič pametnega, meni je bila sicer ena omara kr všeč, pa še cena je bila ok, pa je dragi rekel, da se mu zdi tak šlampasto skupaj nareta in je nismo vzeli. Posteljice so tudi kr neki, v glavnem, lia je še vedno brez postelje in omare!user posted image  Zdaj nam pa res še samo Lesnina ostane, ker ne vem več kje naj iščem, pa vsak dan klejem toti Lip Poljčane kak so dragi!user posted image user posted image user posted image
Kupli pa smo itak samo kramo, ker tisto po kar smo šli, sploh ni bilo. Redno kupujem gori ene škatle za shranjevanje, pa zdaj niso imeli mojega modela in se sploh ne bom lotila cunj, ker se mi to potem samo vlači okoli dokler ne pospravim. Eh, ni bil uspešen šoping, bil pa je lepo preživet deževni popoldan z družinico, ker smo bili full na easy in smo se full zabavali!user posted image In to je najbolj pomembo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4673
17.9.2010 23:21:33   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Southern comfort viski na bazi likerja. Meni včasih zelo ljuba pijača, zdaj pa nikak, da pridem do njeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
O kje so tisti časi...? HOČEM JIH NAZAJ!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da sem se jaz reeeeees znorela, se mi le malokdaj zalušta it v noč, no, mogoče pa je to zato, ker sem zadnje čase skoz nosečauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
17.9.2010 23:25:54   
Tulipan12
Grem spat, ura že pritiskauser posted image , ker jutri ob 7h mi bo hčerkica zapela hit the road Jack - njen trenutno najboljši komad!user posted image user posted image user posted image  Me je že malo strah, da bo iz koncerta Ribiča Papeta na kake U2 hotla hodit, pa take pa to!user posted image

Bluzim.
Lahko noč!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?