|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
18.8.2010 7:41:27   
KOKICA32
Pa DOBRO JUTRO!user posted image

Je že sreda!user posted image user posted image user posted image Hitro so minili ti trije dnevi!user posted image

VRTEC:

Otroci imajo v vrtcu verjetno kako svojo poličko/torbico v kateri so njegove stvari (duda, flaška, lonček, zobna ščetka, pasta, igračka,...) Kako to izgleda? Pa copati? Sem že nekaj brala na drugi strani, torej katere ve priporočate? Trde, mehke? Pa plenice, se nosijo zraven ali jih dobijo tam? Še kaj kar bi morala vedeti pred vstopom v vrtec?user posted image Piruri dela menda take vrečke za vrtec, ne? Katera je že njena spletna stran?
Mislim, da jo je MČ naredila! JAvi se MČ!user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 18.8.2010 7:46:11 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
18.8.2010 8:16:09   
KOKICA32
Ena slikica iz morja, kako je bil moj škrat umazan okrog ust, saj je mama pozabila žličko in sem mu na plaži hrano iz lončka dajala kar s prstom:user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 18.8.2010 8:17:33 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
18.8.2010 10:12:14   
Najaa
user posted image bravo iznajdljiva mami! user posted image

Glede vrtca. Ja, vsak ima svoj nahrbtnik, ruzak, vrečo... pač nekaj. Vsak ima svojo garderobno omarico (pri nas v jaslih, večji ne), kamor lahko pospravi stvari in svoj obešalnik za jakno.Zdej naši nimajo zobnih ščetk v vrtcu, vsaj taki mali še ne. Pa pti Tiji tudi ne, nene ne zmotila sem se, imajo sam so jim jih tam dali. No, copate ima moja ala Robeez, so prav fajn in se super obnesejo. Dolgo sem bila pristašica superfit copatkov, ampak odkar sem te nabavla, ne bom več nobenih drugih. user posted image Plenice naši dobijo v vrtcu. Igračk pa moji dve ne nosita v vrtec, če pa že (Tija včasih), jo pusti v omari. Enkrat je vzela nekaj, pa so pol po celem igrišču iskali. user posted image
Tole je od Piruri spletna stran: http://www.by-ab.si/torbice.html

< Sporočilo je popravil Najaa -- 18.8.2010 10:16:39 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
18.8.2010 10:36:48   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pa DOBRO JUTRO!user posted image

Je že sreda!user posted image user posted image user posted image Hitro so minili ti trije dnevi!user posted image

VRTEC:

Otroci imajo v vrtcu verjetno kako svojo poličko/torbico v kateri so njegove stvari (duda, flaška, lonček, zobna ščetka, pasta, igračka,...) Kako to izgleda? Pa copati? Sem že nekaj brala na drugi strani, torej katere ve priporočate? Trde, mehke? Pa plenice, se nosijo zraven ali jih dobijo tam? Še kaj kar bi morala vedeti pred vstopom v vrtec?user posted image Piruri dela menda take vrečke za vrtec, ne? Katera je že njena spletna stran?

aaaaaaaaaaaa, napišem cel roman, pa me ven vrže :S

skratka, koki, vidim, da si že v pogonu user posted image

pa ful huda slikca od V., maš verjetno hud fotkič. Jaz tudi gledam, kaj bomo kupili, ker sem mogla Canona vrnit v službo user posted image

glede vrtca je pa povsod drugače. Pri nas smo imeli kot en roditeljski sestanek pred začetkom vrtca, kjer smo dobili vse informacije. Pri nas ima vsak otrok svojo omarico (tudi potem starejše skupine), v kateri ima spravljena rezervna oblačila (majčko z dolgimi rokavi in bodi s kratkimi), sončna očala in klobuček za na sprehode in čevlje oz. copatke, ko gre iz vrtca. V omarici nas pričakajo tudi razna obvestila, Juretovi izdelki, položnice, revija Ringaraja, itn. Hlače mu v vrtcu preoblečemo, ker dobijo vrtčevske hlače, tako da vsaj s hlačami nimamo problemov user posted image
Zobne ščetke še nimajo v vrtcu, igrač tudi ne nosimo, ima pa svojo ninico, s katero vsak dan zaspi. Ful zanimivo, ker doma nima nobene ninice, tam pa user posted image
Copatke ima s trdim podplatom, najprej je imel Superfit, zdaj pa Ciciban. Pri tako majhnih še niti ni važno, kakšne copatke imajo, ker še ne hodijo na wc, kjer so običajno mokra tla in potem ta mehki copatki premočijo. Jaz sem mu vseeno kupila s trdim podplatom, ker takrat še ni hodil oz. se je počasi privajal in bi mu v mehkih preveč drselo. Doma je pa itak navajen biti bos user posted image
Plenice pa mi nosimo svoje, prinesti smo morali tudi paket robčkov za brisanje nosa, paket papirnih prtičkov in PVC vrečke, da prinesejo domov malico, če je ne pojejo. Robčke za rito in kremico pa dobijo v vrtcu.
Piruri pa dela krasne vrečke za v vrtec, šiva pa tudi pocka, ona se je pa usmerila v nahrbtničke.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
18.8.2010 10:44:29   
Najaa
feliššššššššša user posted image Izčrpno poročilo, ni kaj. user posted image Jaz sem veliko izpustila. user posted image

Grem zdej... na tortico. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
18.8.2010 10:52:03   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

feliššššššššša user posted image Izčrpno poročilo, ni kaj. user posted image Jaz sem veliko izpustila. user posted image

ma ja, mam cajt, čakam šefico, pa nimam kej delat, hah

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
18.8.2010 11:45:39   
KOKICA32
Feliška in Najaa- HVALA za izčrpna poročila!user posted image user posted image user posted image Verjetno bo nekaj takega tudi pri nas!user posted image

Feliša: Imamo pa fotoaparat Nikon D90. user posted image

Moj Valentin pa je fasal bakterijo streptokok - impetigo. Je kar pogosta pri otrocih, verjetno jo je dobil na morju v pesku ali v vodi (saj je eno pikico imel že na morju), nahaja se pa tudi na igralih (toboganih, v vrtcih, pač vsepovsod)...Dobil je kremico s katero se maže te pike, ena je že kar velika in ima na vrhu krasto. Poznate to?user posted image

Več tukaj: http://sl.wikipedia.org/wiki/Impetigo

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 18.8.2010 11:48:47 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
18.8.2010 11:46:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jeeeee! Uživaj še zame!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
18.8.2010 13:42:57   
*MaJaLe*
hALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image

Evo tudi mene z dopustauser posted image  crknjena ko sam hudič...Leon ne spi nič že 3 dni...to mi dela vsakič, ko sva dosti časa skupaj in pol nekam grem. Bogi...po moje je čisto šokiran ker je mislu, da bova zdej pa non stop skupajuser posted image  zdej je z mojo mamo, pol s septembrom gre pa v vrtec...spet še en šok...bošček.

Drugače pa ga to vreme kr neki sračka...meni se še premalo poznajo kopalke na telesu (od sončenja) tako da poletje nima še kam hodit!!user posted image user posted image

kako ste?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
18.8.2010 13:45:25   
*MaJaLe*

VRTEC:

Mi smo meli Leona do zdej v privat vrtcu tako da se verjetno malo razlikujejo te stvari..
Ma v vsakem vrtcu majo stvari po svoje urejene tako da to ti bojo sigurno še razložili. Nekje vem, da celo zahtevajo copate s trdim podplatom, nekje se same mame odločijo. Nekje majo svoje obleke, nekje vrtčevske. Pa tudi kar se plenic tiče...nekam jih moraš sam nosit, nekje ti jih dajo oni. Brez skrbi...ti bojo vse povedale na uvajanju.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
18.8.2010 13:47:08   
*MaJaLe*

Feliška in Najaa- HVALA za izčrpna poročila!user posted image user posted image user posted image Verjetno bo nekaj takega tudi pri nas!user posted image

Moj Valentin pa je fasal bakterijo streptokok - impetigo. Je kar pogosta pri otrocih, verjetno jo je dobil na morju v pesku ali v vodi (saj je eno pikico imel že na morju), nahaja se pa tudi na igralih (toboganih, v vrtcih, pač vsepovsod)...Dobil je kremico s katero se maže te pike, ena je že kar velika in ima na vrhu krasto. Poznate to?user posted image

Ja, Leon ima tudi te hraste. Ne vem sicer če je prav ta bakterija, ker smo bli pri dežurnem zdravniku in nas je na hitro odslovila. Smo pa dobili mazilo Betrion, pa je zginlo. Pa je blo ene 2 tedna cool, zdej se je pa spet ponovilo. Ma ni nič kej trpel...samo grozno je zgledal...pripnem slikco čez kakšno minutouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
18.8.2010 14:02:25   
*MaJaLe*
Eko mojo hrasticouser posted image  

user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
18.8.2010 14:07:45   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

user posted image

Ojoj! Bogi...vem, ja nič ne boli, tudi mojega ne. Moj jih ima samo po udih. Pa še to le 3 vse skupaj.

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
18.8.2010 14:09:03   
KOKICA32
Pri Piuri je že naročena vrečka/torbica za vrtec!user posted image user posted image user posted image Ima pa gužvo in bo treba malo počakati. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
18.8.2010 14:22:26   
*MaJaLe*

user posted image  

Ojoj! Bogi...vem, ja nič ne boli, tudi mojega ne. Moj jih ima samo po udih. Pa še to le 3 vse skupaj.

meni je rekla isto kot tebi...da lahko dobijo na igralihuser posted image  ma bogi otroci..še igrat se ne morejo brez da bi kaj skinliuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
18.8.2010 15:05:28   
KOKICA32

meni je rekla isto kot tebi...da lahko dobijo na igralihuser posted image  ma bogi otroci..še igrat se ne morejo brez da bi kaj skinliuser posted image

Res je!user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
18.8.2010 21:25:45   
PERSIDA
Še vedno vas imam rada samo nam nevihte uničujejo frštekarijo. Pridem skoraj naokoli , da jaz izlijem naše dogodivščineuser posted image .

Vljudno prosim za en lejdis najt brez otrok.Naša babi je že v nizkem štartu.
Pa prosim odločitev zdaj in takoj ,pa brez mrckanja in prckanjauser posted image .
Da vas čujem.......

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
18.8.2010 22:00:33   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Še vedno vas imam rada samo nam nevihte uničujejo frštekarijo. Pridem skoraj naokoli , da jaz izlijem naše dogodivščineuser posted image .

Vljudno prosim za en lejdis najt brez otrok.Naša babi je že v nizkem štartu.
Pa prosim odločitev zdaj in takoj ,pa brez mrckanja in prckanjauser posted image .
Da vas čujem.......

JAZ SEM ZA!!!! SAMO RECITE KDAJ!!!!! EDINO V PETEK NE MOREM!!!!

Ja, ja, pa derem se, da bodo slišale tudi tiste, ki nočejo priti več na RR!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
18.8.2010 22:01:10   
KOKICA32
Persida! Sem pa te že zelo pogrešala!

Oh, te nevihte. Upam,da nimate preveč škode!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
18.8.2010 22:03:51   
KOKICA32
LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
19.8.2010 8:36:33   
*MaJaLe*

LAHKO NOČ!user posted image
Dobro jutro!!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
19.8.2010 9:02:30   
felix7

ojoj, še ena bolezen, za katero prvič slišim user posted image  prav grdo zgleda... upam, da vsaj hitro mine user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
19.8.2010 9:04:09   
felix7

hALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image

Evo tudi mene z dopustauser posted image  crknjena ko sam hudič...Leon ne spi nič že 3 dni...to mi dela vsakič, ko sva dosti časa skupaj in pol nekam grem. Bogi...po moje je čisto šokiran ker je mislu, da bova zdej pa non stop skupajuser posted image  zdej je z mojo mamo, pol s septembrom gre pa v vrtec...spet še en šok...bošček.

Drugače pa ga to vreme kr neki sračka...meni se še premalo poznajo kopalke na telesu (od sončenja) tako da poletje nima še kam hodit!!user posted image user posted image

kako ste?

po mojem pa Leon pogreša svoje prijateljčke user posted image  še dobro, da sobota ni daleč user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
19.8.2010 9:08:52   
KOKICA32
Dobro jutro!! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
19.8.2010 9:12:36   
KOKICA32
Nekaj o američanih:user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/ameriska-nerazgledanost-kdo-je-beethoven-pes.html

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?