felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa DOBRO JUTRO! Je že sreda! Hitro so minili ti trije dnevi! VRTEC: Otroci imajo v vrtcu verjetno kako svojo poličko/torbico v kateri so njegove stvari (duda, flaška, lonček, zobna ščetka, pasta, igračka,...) Kako to izgleda? Pa copati? Sem že nekaj brala na drugi strani, torej katere ve priporočate? Trde, mehke? Pa plenice, se nosijo zraven ali jih dobijo tam? Še kaj kar bi morala vedeti pred vstopom v vrtec? Piruri dela menda take vrečke za vrtec, ne? Katera je že njena spletna stran? Mislim, da jo je MČ naredila! JAvi se MČ! aaaaaaaaaaaa, napišem cel roman, pa me ven vrže :S skratka, koki, vidim, da si že v pogonu pa ful huda slikca od V., maš verjetno hud fotkič. Jaz tudi gledam, kaj bomo kupili, ker sem mogla Canona vrnit v službo glede vrtca je pa povsod drugače. Pri nas smo imeli kot en roditeljski sestanek pred začetkom vrtca, kjer smo dobili vse informacije. Pri nas ima vsak otrok svojo omarico (tudi potem starejše skupine), v kateri ima spravljena rezervna oblačila (majčko z dolgimi rokavi in bodi s kratkimi), sončna očala in klobuček za na sprehode in čevlje oz. copatke, ko gre iz vrtca. V omarici nas pričakajo tudi razna obvestila, Juretovi izdelki, položnice, revija Ringaraja, itn. Hlače mu v vrtcu preoblečemo, ker dobijo vrtčevske hlače, tako da vsaj s hlačami nimamo problemov Zobne ščetke še nimajo v vrtcu, igrač tudi ne nosimo, ima pa svojo ninico, s katero vsak dan zaspi. Ful zanimivo, ker doma nima nobene ninice, tam pa Copatke ima s trdim podplatom, najprej je imel Superfit, zdaj pa Ciciban. Pri tako majhnih še niti ni važno, kakšne copatke imajo, ker še ne hodijo na wc, kjer so običajno mokra tla in potem ta mehki copatki premočijo. Jaz sem mu vseeno kupila s trdim podplatom, ker takrat še ni hodil oz. se je počasi privajal in bi mu v mehkih preveč drselo. Doma je pa itak navajen biti bos Plenice pa mi nosimo svoje, prinesti smo morali tudi paket robčkov za brisanje nosa, paket papirnih prtičkov in PVC vrečke, da prinesejo domov malico, če je ne pojejo. Robčke za rito in kremico pa dobijo v vrtcu. Piruri pa dela krasne vrečke za v vrtec, šiva pa tudi pocka, ona se je pa usmerila v nahrbtničke.