|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
13.8.2010 10:09:57   
Tulipan12
Pozdravljene, punce!
No, končno sem vas našla, malo sem preletela zadnjo stran in vidim, da so glavne akterke na dopustu in da je tu zatišjeuser posted image
No, bom pa sama malo počvekalauser posted image
V glavnem nimam nobenega novega trača za povedat, da sem noseča, v 22. tednu itak že veste. Ta nosečnost kr šiba mimo mene, mi Lia prireja toliko animacije, da nimam časa študirat, če sem utrujena in če jo lahko dvigujem in nosimuser posted image ! Pa še na dveh dopustih smo bili, tak da je prva polovička minila kot bi mignil!
Drugače pa služba, popoldan pa igrišča, parki, kolesa, bazeni, zvečer uspavanje z veliko mero potrpljenja, padem mrtva ob 22h in odštevam dneve do vikendov!
Kak ste ve? Otročki? Če mi rata, tu pa tam pokukam na FB, da vidim kako slikico in to je to!
Persida kaj zdaj? Jaz sem z dopusta! Kavica? Vse Mariborčanke???? Pač, ko se vrnete...

Ajd, pridem zdaj malo pogosteje na to temo, ker mam v službi malo zatišja!
Bodite v cvetju, dopustnice uživajteuser posted image , še malo pa bo zimauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
16.8.2010 9:55:54   
Najaa
Tulipan, vidim da si prisotna. user posted image Napiši kaj.

Jaz se ukvarjam s tem, kaj naj kuham. Prav veliko se mi ne da, ker sva same s Tijo in ona itak noče jest. Bolana je, včeri je bruhala in imela vročino, danes jo pa grlo boli. Tak da je za zajtrk sam kakav spila in na srečo je ostal v njej.
Nika je v vrtcu. Mala je ful faca, ko po enem tednu gre v sobo kot da ni nič. Sem vesela, da je tako.Sam zvečer bo mela mal krize, ko se bo hotla mal več z mano stiskat. user posted image A meni težko! user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
16.8.2010 12:55:49   
KOKICA32
Hello, punce moje!!!!user posted image

Dopust je minil, spet sem nazaj v službi, sedaj končno v "svoji" pisarni! Prej sem si jo namreč delila z dvema moškima in eno punco! Družba je bila kul a resno se ni dalo delati.user posted image

Na morju...hmmmm....moj otrok je splaval!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Seveda z rokavčki (za 15 Kunuser posted image )...mislim, da mu je plavalni tečaj pri tem veliko pomagal, ker brca kot smo se tam učili. Vode se ne boji, saj se večkrat potopi z glavo in njemu nič!user posted image App je bil super, gazdarica ne tako.user posted image Lokacija 1A! Priporočam!user posted image Prehitro minilo, kot ponavadi vse lepe stvari. Vreme vseh 14 dni super! S čolnom smo se veliko vozili, saj smo naredili cca 200 km! Valentinu je vožnja všeč, saj pogosto na njem zaspi po kakih 10 minutah vožnje!user posted image Pili smo, jedli in pekli na žaru!

In tu? Je kaj novega? nisem še nič brala za nazaj, ker sem v taki gužvi, da joj!user posted image

Se še oglasim kaj!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
16.8.2010 13:01:26   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

KOKICA gre na dopust in dogajanje na RR se začasno ustavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Im back. The show can GO ON!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
16.8.2010 13:02:05   
KOKICA32
Pa res niste nič pisale!user posted image Samo ena samcata stran!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
16.8.2010 13:23:29   
Najaa
Če si v gužvi, kaj se buniš, sej nimaš časa brat! user posted image
No fajn, da ste se lepo imeli. Sam je pa minilo teh 14 dni ko šus! Sem misla, da te kak teden ni blo... resno.
Novega nič... al pa se ne spomnem zdej. user posted image Mi smo tud bli ene 2x vmes na morju, nazadnje sama s puncama in je bilo reeees pestro. user posted image Utrujena tako, da še nisem notri prinesla in ne vem, kdaj bom. Nikoli. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
16.8.2010 13:50:39   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tulipan, vidim da si prisotna. user posted image Napiši kaj.

Jaz se ukvarjam s tem, kaj naj kuham. Prav veliko se mi ne da, ker sva same s Tijo in ona itak noče jest. Bolana je, včeri je bruhala in imela vročino, danes jo pa grlo boli. Tak da je za zajtrk sam kakav spila in na srečo je ostal v njej.
Nika je v vrtcu. Mala je ful faca, ko po enem tednu gre v sobo kot da ni nič. Sem vesela, da je tako.Sam zvečer bo mela mal krize, ko se bo hotla mal več z mano stiskat. user posted image A meni težko! user posted image

Ojla!
Kaj če sem na drugi temi, mi tu kaže, da sem prisotna?user posted image
No, no, saj sem rekla, da bom bolj aktivna, pa da bo imela kokica kaj brat, ko pride spet s kakega dopusta!user posted image
Kaj pa je s Tijo? Kaka viroza al kaj drugega?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
16.8.2010 13:53:41   
Tulipan12
Kokica user posted image  za Valentina, da je splaval! Lia rokavčke samo na drugih gleda, ko ji jih približam pa jok in stok. Bo pa morala brez vsega splavat!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
16.8.2010 14:04:27   
KOKICA32

Če si v gužvi, kaj se buniš, sej nimaš časa brat! 
No fajn, da ste se lepo imeli. Sam je pa minilo teh 14 dni ko šus! Sem misla, da te kak teden ni blo... resno.
Novega nič... al pa se ne spomnem zdej. user posted image Mi smo tud bli ene 2x vmes na morju, nazadnje sama s puncama in je bilo reeees pestro. user posted image Utrujena tako, da še nisem notri prinesla in ne vem, kdaj bom. Nikoli. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Sem večstranska!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
16.8.2010 16:25:40   
Najaa
Tulipan, na levi pod nickom imaš status, kjer piše Prisoten ali Odsoten. user posted image

KOKICA saj vem, da si vsestranska. Sam slik npa še nisi poslala okoli. user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
17.8.2010 7:40:39   
KOKICA32

Tulipan, na levi pod nickom imaš status, kjer piše Prisoten ali Odsoten. user posted image

KOKICA saj vem, da si vsestranska. Sam slik npa še nisi poslala okoli. user posted image user posted image

user posted image Bom, bom! Jih je preveč!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
17.8.2010 7:41:09   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Kje pa supermami hodi? Pa Trezika?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
17.8.2010 9:13:56   
Najaa
Dobro jutro.

Pojma nimam, nikjer se ne javljajo. user posted image

S Tijo greva pa zdej po eno lego škatlo v špar. Ne vem še, kero. Al navadne al duplo... Po eni strani bi kr navadne...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
17.8.2010 9:59:10   
KOKICA32

Dobro jutro.

Pojma nimam, nikjer se ne javljajo. user posted image

S Tijo greva pa zdej po eno lego škatlo v špar. Ne vem še, kero. Al navadne al duplo... Po eni strani bi kr navadne...

Štrajkajo!user posted image

Fajn zrihtajta!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
17.8.2010 13:00:00   
MalaČebelica

dober dan. me še poznate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
17.8.2010 13:21:00   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Pa saj to ne morem verjeti!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako? Kje si? Piši kaj!user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
17.8.2010 13:49:46   
Najaa
O, MČ se je javla. Se vidi, da je sama doma in ji je dolgčas. user posted image  user posted image

No, kupla sem navadne lego in Tija se igra zdej. Jaz pa kuham in čakam še možeka, da pride in pojemo, pol pa greva s Tijo po Niko. Upam, da bo danes kaj boljše volje. Včeraj, ko sem prišla, sem jo dobla kako jokajoče gleda in steguje rokice na mizo s flaškami. Njene pa ni blo vmes, ker sva jo pozable vzet. user posted image Ma s eni potolažla še ful dolgo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
17.8.2010 14:13:00   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pa saj to ne morem verjeti!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako? Kje si? Piši kaj!user posted image

oj. fajn smo. danes sem še na dopustu in uživam sama doma. jutri pa v službo. se bomo kaj videli? kak so ostale mariborčanke s časom - kaj veš?

kak ste pa kaj vi? pa naš zet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
17.8.2010 14:15:31   
MalaČebelica

O, MČ se je javla. Se vidi, da je sama doma in ji je dolgčas. user posted image  user posted image

ma dolgčas mi pač ni, mam kaj za delat. samo mi pač ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, kupla sem navadne lego in Tija se igra zdej. Jaz pa kuham in čakam še možeka, da pride in pojemo, pol pa greva s Tijo po Niko. Upam, da bo danes kaj boljše volje. Včeraj, ko sem prišla, sem jo dobla kako jokajoče gleda in steguje rokice na mizo s flaškami. Njene pa ni blo vmes, ker sva jo pozable vzet. user posted image Ma s eni potolažla še ful dolgo.

bogica. mi smo tudi enkrat pozabili Klarino flaško doma, samo se je hitro znašla -  je pač enemu fantku njegovo ukradla  user posted image user posted image user posted image user posted image no, saj majo kako rezervo hvalabogu, da so potem rešile nesporazum....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
17.8.2010 14:16:08   
MalaČebelica
eh, ne vem več niti citirat - me predoglo ni bilo....

a niste pozabile na MČ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3145
17.8.2010 15:19:16   
KOKICA32

eh, ne vem več niti citirat - me predoglo ni bilo....

a niste pozabile na MČ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, ne!!!user posted image

V. je okej, uživa doma z atijem, mama pa je že v službi. Pripravljamo se na vrtec. user posted image

Pojma nimam kje je kdo...Tudi jaz sem ZA srečanje! Bolj pogosto se javi tu.

Neposredna povezava do sporočila: 3146
17.8.2010 20:52:54   
KOKICA32
Dober večer!user posted image

Sortiram slike iz morja, pa sem malo skočila sem...tukaj pa tuga!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
17.8.2010 21:22:19   
Najaa
Hvala za slikice, prelepe so! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
17.8.2010 21:27:25   
KOKICA32

Hvala za slikice, prelepe so! user posted image user posted image user posted image user posted image

Oj! Meni tudi!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
17.8.2010 21:57:40   
KOKICA32
Lahko noč!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?