katy83
|
hej bejbe. Vsaj danes ste se malo javile, da sem imela kaj za prebrat. jaz sem bila danes zjutraj na faksu, sem mentorju za diplomo nesla anketo pokazat, tako da zdaj resnično lahko začnem. Bom mogla po šolah hodit, kar mi bi kar malo težava, ker potrebujem učiteljice popoldanskega bivanja, kar pomeni da bodo na šolah po 12.uri pa do nekje 16.ure, takrat pa moj dragi večinoma dela, malega pa tudi ne bi rada zraven nosila, že zaradi polno otrok, pa valda ga bodo vsi hoteli videt, pa... Ah, bomo že kako porihtali. Timotej je danes prvič noč "prespal". V bistvu je bilo nekak tak: ob 23.uri je jedel, potem ko koma zaspal v svoji postelji, ob 2-eh zjutraj pa se je zbudil. pa mi je bilo full čudno kako to, da je lačen že, če je pojedel pred spanjem 140ml. Pa sem ga samo vzela k sebi, brez hranjenja in je nazaj zaspal do 5-ih. Saj sem full vesela, ampak malo me moti, da spi pri meni. Me je strah kako ga bom tega odvadla? Je pa fajn. Tiste, ki ste že mamice od prej? Ste imele s tem kakšne težave? Sem čez dan tudi opazila, da če sam spi, spi mogoče pol ure do uro, če pa greva skupaj pančat pa zna tudi do 3 ure potegnit. aja, pa nekaj me full muči. Mogoče sem zmešana, ampak malo me je strah. Kaj vaši se že obračajo za glasom? Zvokom? Meni se zdi, da se Timotej ne. Mater ta streptokok. So mu ga našli v sluhovodu, zdaj pa imam same črne scenarije v glavi. Grozna sem, saj vem. Po drugi strani pa se skušam tolažit, da se je rodil 1 mesec prej in da verjetno ne morem od njega še vsega tega pričakovat. ajajajaj. smo pa jutri stari že 2 meseca in imamo 2.posvetovalnico. Me prav zanima koliko smo zrastli. saj nekaj sem improvizirala z metrom in ga merila, pa bi po mojem merjenju naj v zadnjem mesecu zrastel za 7cm. Hm, bom raje na pravi meter počakala. neka_noč - me veseli, da tako uživaš v materinstvu. Tudi jaz. nataša35 - jaz sem v nosečnosti veliko spala in tudi mali zelo rad spi. Verjetno naključje. Res pa je, da sem opazila, da zvačer full ni zaspan. Okoli 22.ure komaj on začne malo tečnarit. Tudi jaz sem takšna. jaz bi kar bedela in bedela, magari do 2-eh, zjutraj pa bi spala, spala. Aglaia - ja, ta komarčkov čaj je že od 1.tedna naprej.Piše gor na pakungi. jaz sem s temi čaji tudi skoraj diplomirala, ker kao otrok, če dojiš ne rabi nič. Potem pa poslušam od moje mame, pa tašče pa nevem koga še, da so oni čaje že v P dajali. Pa si mislim, ma, saj res. Škodit mu ne more. Ta 1dcl na dan verjetno res ne. Sicer nimam rada nekih nasvetov kako je bilo v preteklosti, ampak to pa sem uporabila. Pa tudi zato, ker so moji sestrični, ki je rodila decembra, pa se je mali full redil, rekli, naj mu kdaj pa kdaj namesto dojenja da čaj. Če ne bi zdaj dajala čaj, bi ga pa potem ko bo vroče zagotovo, tako kot ti praviš. aja, še glede mojega dojenja/dodajanja - saj ne vem kaj ti naj odgovorim. na začetku sem večinoma Beba mleko dajala in dojila samo za cartanje. Potem pa sem si rekla, da se bom mogla malo k sebi spravit in se potrudit, da bom dojila. Fora pri meni je, da imam kao slabo mleko. Čeprav pravijo, da to ni možno. Ampak jaz mislim, da pri meni je. Jem same bedarije, pa pijem tudi zelo minimalno, tako da verjamem, da moje mleko ravno ne more bit nekaj hranljivega. no, da skrajšam , pač Timotej je bil vedno lačen. čez dan mi ni neke fore, ga pač non stop dojim, zvečer pred spanjem mu dam konkretno porcijo Beba mleka, ponoči spet dojenje, zjutraj pa spet AM, ki ga dobesedno "požre". ja, nekak tak je to pri nas. Črpam pa si ga že dolgo ne, ker je po načrpanem mleku, ki je stalo več kot 2 uri tamali full bruhal. Je pa Timotej pravi velikan že, ja. Sploh ne morem verjet. marsikdo reče, da mu ni videt, da je nedonošen. Tvoja Zoja pa je res pridna. kako sta danes preživeli sami? Aja, kaj tebe imam na FB? Jaz še zdaj nekak ne vem katera je katera na FB. Pogrešam DACY. Kje si? tako, roman napisan , lepo se imejte
|