baguSka -> RE: Obupana :( (1.4.2010 11:34:56)
|
Uhhhh kako ZELO te razumem. Sem bla sama vse preveckrat v taki situaciji... [sm=smiley13.gif] In ne vem kolikokrat sem tud sama razmisljala o odhodih v 'tuj' svet, med meni cisto neznane ljudi... Ce sem cist iskrena, me se danes vcasih prime, da bi to nardila!! Pa mi ni tok hudo kot mi je vcasih blo, vseeno pa bi tocno to nardila... se zbrisala in se nekam drugac vpisala. [sm=smiley4.gif] Sploh takrat ko vsi po svoje neki tupijo in trmarijo in ne slisijo mojega bistva.[sm=smiley29.gif] In tud jaz sem totalno asocialno bitje, pa sem kar precej ze starejsa od tebe... ampak se tudi veckrat vprasam, ali jaz res spadam na ta svet [sm=zmeden.gif] Ker se res ves cas in vedno bolj pocutim, da so mene cisto zgresili, ko so me poslali na zemljo... se pac pocutim totalno 'out'. Ampak jaz mam ze druge probleme, ker enostavno ne morem sprejemat druzbe... nisem sposobna tega. In verjetno nikoli ne bom razumela tega butastega sistema, ki ga je clovek ustvaril in po katerem moramo zivet. Mi je pac za bruhat!!! Ampak ker sem tukaj, kamor so me postavili, moram nekako pregurat do konca... in nekako sprejeti kar mi je dano. In ce ze je tako, bom ta cas pac poskusila maximalno prilagodit sebi, ker pac zivim svoje zivljenje in ne zivljenje drugih ljudi... vsak ima svojega in vsak si ga sam ustvarja kot si ga zeli. Razen seveda nekih butastih pravil, po katerih se moramo ravnati, da sploh lahko smo... [sm=smiley11.gif] Joj, mal sem zasla s teme... [sm=zardeva.gif] No, hotla sem samo povedat, da te zelo zelo razumem in si predstavljam kako ti je... probaj vsaj malo zacet razmisljat drugace. In JA, zamenjaj okolje, ce ti to okolje ne odgovarja!!! Ocitno si ga prerasla in potrebujes novega... zivljenje je kljub vsemu prekratko, da bi ga zavrgli na tak nacin. In postavi se TI zase, ker se noben drug ne bo. Zal. To je pa nas ljubi 'svet'... ko na koncu ugotovis, da si itak ze ves cas sam.
|
|
|
|