n€na -> RE: plonkanje (3.4.2010 7:48:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: zivepo no mene pa zanima a misliš da lahka prakso oz. pripravništvo preplonkaš al kaj aja pa latinske besede in izraze?. ne glede na to kulk je pri testih plonkala je morala isto snov res da v veliki manjšini znati da je opravila prakso in pripravništvo.. in to je bistvo. aja in jaz imam za VSAK test švinglc zraven ampak je zraven mene kot neka psihična opora... in nimam pojma zakaj, se počutim bolj pametno.... Ne pada mi na pamet nekomu dopovedovat, da je znanje potrebno. Naslednjic, ko bos bentila nad zdravnico/zdravnika, laborante ipd... ker so nesposobni, se spomni, da je povsem ok, ce nekdo preplonka vse teste, izpite itn.. saj je na praksi in pripravnistvu dokazal/-a, da vseeno nekaj zna, ceprav v "veliki manjsini" oz. v precej manjsem obsegu, kot bi morala. Rajši se boj tistih, ki so z neznanjem in po vezah prišli do svojega poklica in dela, ki ga opravljajo, kot pa mene, ki sem plonkala in kot sem že rekla, kljub plonkanju svoje delo odlično opravljam...
|
|
|
|