Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vse oz vsi ,ki ste na fb dejmo pomagat mo... 31.3.2010 20:27:51
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz sem tudi glasovala - pa na svoj wall sem dala prošnjo, naj še drugi glasujejo, tako da bo morda še kdo od mojih prijateljev glasoval. Vidim pa, da ima že spet 774 glasov, tako da je na dobri poti, da ji uspe.
|
|
RE: vse oz vsi ,ki ste na fb dejmo pomagat mo... 31.3.2010 20:30:46
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abbey kot prvo je ta nepismenost res na stopnji osnovne šole kot drugo ne verjamem, da je nekdo vdrl in točno njeno slikco al karkoli že skenslal (ne razumem točno o čemu se gre, ker res ne vem kaj je pisala), lahko da hoče več glasov pa se je tega lotila na tak način če bi lepo in razumljivo napisala bi z veseljem kliknila, tako pa ne morem, ker res ne štekam Cool down - mislim, da ti je povsem jasno, da tu ne gre za nepismenost, ampak današnji najstnik pač večinoma tako pišejo na forumih ipd. - preberi malo komentarje kakih drugih tam, pa boš videla, da vsi pišejo tako. Pa to ne pomeni, da ne zna napisati v knjižni slovenščini, če želi. Ampak če bi na FB pisala knjižno, bi se ji verjetno vsi kolegi smejali.
|
|
RE: vse oz vsi ,ki ste na fb dejmo pomagat mo... 31.3.2010 22:20:46
|
|
|
|
TomTaylor
|
ma, jz sem jo pa še kr štekala , tak, da sem jo šla kar prec lajkat in ima zdaj že 826 glasov ---- jeeeee!
|
|
RE: vse oz vsi ,ki ste na fb dejmo pomagat mo... 31.3.2010 22:35:24
|
|
|
|
BUŠICA
|
kaj pa če vdre "ljubosumna" SPET 5 do 00h
|
|
|
|
RE: vse oz vsi ,ki ste na fb dejmo pomagat mo... 1.4.2010 7:45:57
|
|
|
|
Anonimen
|
no, pa je zmagala
|
|
|
|
RE: vse oz vsi ,ki ste na fb dejmo pomagat mo... 1.4.2010 7:58:05
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
|
|
|
|
RE: vse oz vsi ,ki ste na fb dejmo pomagat mo... 1.4.2010 8:39:32
|
|
|
|
ZARA
|
Nooo, takih prispevkov res ne morem brat. Izredno lep primer.
|
|
RE: vse oz vsi ,ki ste na fb dejmo pomagat mo... 1.4.2010 12:18:59
|
|
|
|
NEA_TEJA
|
Punce hvala vsem ,ki ste ji pomagale do zmage no pa se je spet pokazala pravica.Pii pa želim,da se ima noro v Parizu in da uživa kakor bo mogoče.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?