čipka -> RE: vse oz vsi ,ki ste na fb dejmo pomagat moji sestrični (31.3.2010 19:20:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: NEA_TEJA Punci je res nekdo vdru v rač in ji vse skenslu.Sem sama na svoje oči vidla koliko klikov oz po njeno lajkov je imela.Očitno je to neke nove vrste žargon v katerem se mladina pogovarja .Tudi meni ni bilo vse najbolj jasno takoj no kasneje mi je ratalo .Če te je pa zmotilo kako je punca napisala je pa to pisala verjetno v jezi ko je ugotovila malo pred tem,kaj se je zgodilo. In če zaradi tega nisi kliknla oz nočeš pomagati potem tudi prav. Točno tako! Jaz Pio osebno poznam-z njeno najboljšo prijateljico sta šli kupit twixe-koštalo pribl.40€ in sta doma delale Eiflov stolp iz twixov, kar tudi približno ni lahko. Nato so slikale in poslale na nagradno igro "twix it up", kjer roko na srce, je njuna ustvarjalnost s twixi še najboljša, zato je tudi dobila veliko "lajkov". Klikneš pod slikco "I like".. Medtem je "pač ena" ki je imela malo "lajkov" in prav nič ustvarjalno slikico (to lahko skupaj zmečeš v roku 30 sekund), postala ljubosumna..po naših predvidevanjih.. 2 dni pred koncem nagradne igre(Pia je imela že skoraj 900"lajkov") ji nekdo udre v računalnik in ji zbriše SAMO to slikco s twixi. Čudno ne? Kar se tiče njenega pisanja-ja, treba se ga je pač navadit, saj tako piše skoraj vsa mladina na netu. Vsaj kolikor jih jaz poznam. Pa še nekaj, Pia si zasluži it vsaj v Pariz, ker še tisto malo kar zasluži-težko zasluži. Pia zlata punca si!
|
|
|
|