Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 1.4.2010 9:25:35
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: katipi Tudi meni je ta igralec totalno antipatičen. Sori, ampak mi je res... in takoj premaknem na drug program. naj ti bo, ko si ravno ti, ti je oproščeno drgač pa HB da imamo različne "okuse"
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 1.4.2010 10:46:46
|
|
|
|
ivao1
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA A je to Kaljebofornija? No to včasih gledam, čprav se nekak bolj sprostim ob Kardšiankah ... te Kardašianke sem tud jz že zasledila, no zanima me kdo so v bistvu te ženske, a so znane po čem al kr tko odaja o njih? Al so znane po tej seriji mogoč?
|
|
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 1.4.2010 11:29:02
|
|
|
|
helloKitty
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivao1 IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA A je to Kaljebofornija? No to včasih gledam, čprav se nekak bolj sprostim ob Kardšiankah ... te Kardašianke sem tud jz že zasledila, no zanima me kdo so v bistvu te ženske, a so znane po čem al kr tko odaja o njih? Al so znane po tej seriji mogoč? To je zelo velika družina. Že v štartu so bili zelo premožni, saj je bil njihov oče zelo znan odvetnik - med drugim je zagovarjal tudi OJ Simpsona, ko so mu sodili za umor. No, oče je po težki bolezni v parih mesecih umrl. In zapustil tri deklice: Kim, Kourtney in Khloe in sina. Mama se je kmalu potem znova poročila z znanim športnikom Bruceom in imata še 2 punčki. Najprej je zaslovela Kim, ker je bila prijateljica s Paris Hilton in so jo vsi nekako opazili. Kmalu zatem je prišel v javnost njen posnetek sexa in potem se je nekako vse začelo s 1. sezono Keeping up with the... Sledila je 1. sezona Kortney in Khloe take Miami (ko tam ustanovita podjetje Dash), na koncu te sezone Kortney izve da je noseča z bivšim. Potem se Khloe na hito poroči z Lamarjem iz Lakersov. Sedaj je bilo konec 2. sezone Keeping up... na koncu je Kourtney rodila sinčka Masona. Pravkar se pa snema 2. sezona s Kourtney in Khloe spet v Miamiju.
|
|
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 1.4.2010 12:05:39
|
|
|
|
ivao1
|
IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty IZVIRNO SPOROČILO: ivao1 IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA A je to Kaljebofornija? No to včasih gledam, čprav se nekak bolj sprostim ob Kardšiankah ... te Kardašianke sem tud jz že zasledila, no zanima me kdo so v bistvu te ženske, a so znane po čem al kr tko odaja o njih? Al so znane po tej seriji mogoč? To je zelo velika družina. Že v štartu so bili zelo premožni, saj je bil njihov oče zelo znan odvetnik - med drugim je zagovarjal tudi OJ Simpsona, ko so mu sodili za umor. No, oče je po težki bolezni v parih mesecih umrl. In zapustil tri deklice: Kim, Kourtney in Khloe in sina. Mama se je kmalu potem znova poročila z znanim športnikom Bruceom in imata še 2 punčki. Najprej je zaslovela Kim, ker je bila prijateljica s Paris Hilton in so jo vsi nekako opazili. Kmalu zatem je prišel v javnost njen posnetek sexa in potem se je nekako vse začelo s 1. sezono Keeping up with the... Sledila je 1. sezona Kortney in Khloe take Miami (ko tam ustanovita podjetje Dash), na koncu te sezone Kortney izve da je noseča z bivšim. Potem se Khloe na hito poroči z Lamarjem iz Lakersov. Sedaj je bilo konec 2. sezone Keeping up... na koncu je Kourtney rodila sinčka Masona. Pravkar se pa snema 2. sezona s Kourtney in Khloe spet v Miamiju. a tako, hvala za izčrpno poročilo, vse jasno zdej
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?