|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
16.4.2010 18:23:45   
eelyy
Ojlaa.....

Se spet ful napisale da komaj sfolgam sem nekja prebrla upam da nepozabim ko bom zdej odpisovala.
Papuang: Ma sej to maš prav mogoče pa sploh nebo ljubosumen..si delam sama ene utvareuser posted image ,ma učeraj je bil od mojega brat pri tašči na obisku in je mali star 4 leta in je ful ljubosumen,ko tašča ali tast uzameta Tiana v roke ma ful grdo reagera pa komaj je tašča vzela en rogljiček da je dala T. tisti skos govori to je moje! mi je šlo prav na živce res tko da sploh nismo bili dolgo in smo se kar pobrali in šli....mislim tok mejhen pa tak sebičen res!
In kako se obnese pri tvojem bratrancu 1 leto razlika med otrokoma?
mama11:Sej bo,ti bom poročalauser posted image ,kako meni uspeva?A si že začela delat?Kako boste uresili z varstvom?
ivanambd:Sej hiška ni tok slaba,res je pa treba veliko veliko urediti sam sej se vse da če se hoče,itak se pa vsi pokrivamo s kešom tako kot smo zmožni.Preračunaj in boš vidla,če se splača.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
16.4.2010 18:49:18   
koala.cek
čer, kaj je zdaj ? bomo kej spile ? user posted image

user posted image

a se boste sam kavčale ?

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
16.4.2010 19:31:38   
Dudica1
spile???...bomo bomo  user posted image

Eden že spi...tisti ki me je danes skoraj spravil v Idrijo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
16.4.2010 19:33:03   
koala.cek
ja kaj pa se je zgodilo ? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
16.4.2010 19:36:59   
Dudica1
Ma kakšen dan me tok ob živce spravi da kar jokamuser posted image ...ma trenutke ko skoz nagaja in ne posluša popolnoma nič,kdaj je pa zlati fantekuser posted image ...a bo to obdobje-upam da je obdobje...kdaj minilo user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
16.4.2010 19:44:54   
Dudica1
user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
16.4.2010 19:46:43   
Dudica1
tegale kokosovega in borovničnega pa še nisem user posted image ,a je to novo??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
16.4.2010 19:46:50   
KatMat
ekola da ne boste rekle da nic ne povem....ce je kera za....dobimo se v pred kolosejem in gremo najprej na pijacko in pol v kino....lp kat...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
16.4.2010 19:47:17   
maja1488
Pri nas tut tamala spi. Tavelika se preoblači  v pižamo.

Ivana...smo v hiši, tko da je ful tišina in mir in slišim vse kaj se dogaja v garaži. Mi nima kdo csd-ja klicat user posted image

Dudica...če te kej tolaži to, da ima naša 3 leta pa pol, pa še kr traja to obdobje.

Sem pozabla prej povedat...sedimo z zojo v kafiču v merkatorju in mali dve se igrata. Zraven nas sedijo dve starejši gospe, dva gospoda in en fantek...tam 5 let star. In gre T od Zoje do njega, nakar reče ena gospa, da naj gre raje bolj proč, ker ga je šla zdaj iskat v vrtec, ker so klicali, da bruha. Mislim vešča stara. Otrok je bil vidno bolan, ker je sedel pol metra od igralnice in ni sploh pogledal tja. Sam k tej kuri se je stiskal in ji glavo na kolena naslanjal. Pa da nebi mislile, da so spili in šli. Tam so viseli kako uro zihr.
Kreteni! Bogi otroček.

No Z je 2x bruhala. Sicer ne tisto v loku ampak samo tko, da ji je iz ust teklo...kot bi polivala. Pa nikoli ni do zdej.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
16.4.2010 19:47:38   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ekola da ne boste rekle da nic ne povem....ce je kera za....dobimo se v pred kolosejem in gremo najprej na pijacko in pol v kino....lp kat...

kdo še?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
16.4.2010 19:52:55   
Tanja_
Čer punce!

Smo doma. Od včeraj sem bila pri mojih, ker je moj šel v Hamburg in seveda se danes ni mogel vrnit z letalom-bi mogu bit že ob 12ih doma, pa bi skroajda imeli podaljšan vikend. Tako je pa šel z vlakom do Munchna in zdej je v taksiju nekje na poti do Maribora, doma bo enkrat ponočiuser posted image Jaz sem pa tovorila zdele v stanovanje vso prtljago in vse kar sem nabavila-groza.Zdej moram še malo spat pospravit, potem pa učit. Glavo mi bo razneslo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
16.4.2010 19:54:00   
Dudica1
maja ma eni so res mal mimo nouser posted image ,z bolnimi hodijo okrog pa sej se tud slabo počuti ane,ni za sedet tam v trgovini!

A Z. je bruhala pol?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
16.4.2010 19:54:08   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

kdo še?

kot da prideš...
a prideš? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
16.4.2010 19:56:30   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

kdo še?

kot da prideš...

ja če bi vedela prej da bi si zorganizirala bi pa mogoče še prišla...Nee pa itak danes nisem dobra družba...BZ

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
16.4.2010 19:56:37   
FLASK_A
Maja, kaj so te ženščnine kroteuser posted image Mislim za popi***!!!

Sej zato se pa niti na delavnice ali igrišča ne upam s svojima dvema... Že tako ta samo bolana če smo samo domauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
16.4.2010 19:56:39   
maja1488

maja ma eni so res mal mimo nouser posted image ,z bolnimi hodijo okrog pa sej se tud slabo počuti ane,ni za sedet tam v trgovini!

A Z. je bruhala pol?

Ma 2x ja. Sam tko...nč v loku...je bla na tleh in ko sem jo pogledala je bla ulža pod njo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
16.4.2010 19:57:14   
maja1488

Sej zato se pa niti na delavnice ali igrišča ne upam s svojima dvema... Že tako ta samo bolana če smo samo domauser posted image

A sta kej boljše?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
16.4.2010 19:57:36   
FLASK_A

kdo še?

kot da prideš...

ja če bi vedela prej da bi si zorganizirala bi pa mogoče še prišla...Nee pa itak danes nisem dobra družba...BZ

Jaz sem pa fuuuul dobra družba aveš. Sej za kino nič ne rabiš bit, itak samo v platno gledašuser posted image Dej se vsedi v avto, dejuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
16.4.2010 19:58:07   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A sta kej boljše?

Mah dej nehi. A me smeješ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
16.4.2010 19:58:27   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A Z. je bruhala pol?

Ma 2x ja. Sam tko...nč v loku...je bla na tleh in ko sem jo pogledala je bla ulža pod njo.

aja tko je tud pri nas kdaj user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
16.4.2010 19:59:31   
Dudica1

kdo še?

kot da prideš...

Jaz sem pa fuuuul dobra družba aveš. Sej za kino nič ne rabiš bit, itak samo v platno gledašuser posted image Dej se vsedi v avto, dejuser posted image

neeee...kar uživajte!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
16.4.2010 20:00:18   
FLASK_A
Sej sm vedla dudislavka user posted image user posted image user posted image Nč hudgauser posted image Pa drugič, ane?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
16.4.2010 20:01:20   
Dudica1
Ja pa kaj prej povejte,jaz nimam 10 minut do Ljuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
16.4.2010 20:04:30   
ledenka
kozarec vina in užitek tišine user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
16.4.2010 20:15:27   
koala.cek
we are sorryyy...bljak

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?