|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
15.4.2010 21:00:36   
PapuaNG
eelyy, glede ljubosumja pomoje ni panike, ker so še premajhni in se ne zavedajo najbolj. Bratranc od mojga ima dva-fantka in punčko, direkt eno leto narazen, pa ni problema. Baje se po drugem letu začne ljubosumje. Pazit boš edin morala, da ponesreči kaj ne poškoduje malega (naš ima fetiš na vlečenje za lase pa vtikanje prstov v oči user posted image ).

Je bil pa spet en lep dan danes. Mali je bil pravi cukr. Mi je prav toplo pri srcu, ko ga vidim, kako poka od smeha. Mu je noro zabavno, ko mu naštimam tale porivalček (tist predelan poganjalec, sam da stoji) in hitro stečem pred njega, da potem proti meni hodi user posted image Al pa če kiham user posted image Zdej se že sam sebi smeji, ko kihne.

Upam, da bo mirno spal. Sem že skoraj pozabila, kako je to user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
15.4.2010 21:00:59   
Dudica1
Čer!
Kooončno doma...ja šele zdej!!!...sej šli smo tud šele ob 18h ker smo mogl sestro peljat na maturantski ples...

U glavnem dobili toboganuser posted image pa za zunaj une stolčke in mizico za mulčkeuser posted image

Zdej pa jem Mc solatko,...mmmm

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
15.4.2010 21:08:11   
lake
Sm nazaj, sm očitno mela prehitr tempo, ker sm samo še za pod tuš. Sm pa pretekla svojih 4 km.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
15.4.2010 21:13:36   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Sm nazaj, sm očitno mela prehitr tempo, ker sm samo še za pod tuš. Sm pa pretekla svojih 4 km.

opa, ampak tole je blo pa res hitro! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
15.4.2010 21:16:06   
majana79
lake, razturaš user posted image

ledenka, optimistka user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
15.4.2010 21:16:16   
Dudica1
lahko noč

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
15.4.2010 21:16:49   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Zdej pa jem Mc solatko,...mmmm

fouš

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
15.4.2010 21:19:43   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

zmeraj! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
15.4.2010 21:20:43   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a je gospod mož že doma?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
15.4.2010 21:31:22   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a je gospod mož že doma?

neeee, mam mir user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
15.4.2010 21:36:27   
lake
Pol pa hitr enga pirčka. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
15.4.2010 21:44:10   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Pol pa hitr enga pirčka. 

e viš, si me spomnila, da mam vinčka user posted image se bom preselila na kavč... nočko!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
15.4.2010 21:51:40   
lake
Samo da ga ne bo preveč user posted image user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
15.4.2010 22:12:38   
majana79
lake, a še ne spiš? user posted image

mi mamo skoz alarme, ful joka... je dobil zdej kr svečko, ga zgleda zobi matrajo za popiuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
15.4.2010 22:31:18   
lake
Ma ne neki sm še brskala po netu, zdej grem pa res spat.

Bogi J. Nej mu čim prej zobki ven pogledajo.

Lahko noč!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
15.4.2010 22:54:29   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
mama11 lepo te je bilo spoznat in s tabo kavo pit.Se mi zdi da bi lahko še kar govorile in govorile... user posted image

Enako. Samo naslednjič bi rada še Maja spoznala user posted image . Pa hvala za nasvet glede C&A, ta starejša ima 2 novi majčki in ene nove 3/4 hlače user posted image .

Majana, vic je ful smešen user posted image . Lahko pripopaš še kakšnega user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Vidim, da nobena ni preveč zainteresirana za imet še enga user posted image čim prej. Mene pa že mika in najbrž bova kmalu začela delat na tem. Sej sem rekla, da bodo otroci na 2 leti razlike.
user posted image

Ja, jaz bi še enega, ampak to poletje hočem po dolgem času (od 2006) imeti brez nosečnosti in malih priklopljenih sesalčkov... potem bomo pa videli. Imam pa pri mojih 18 mesecev razlike in se mi zdi, da je izpadlo super (so pa tudi dnevi, ko mislim drugače user posted image ). Luknje pa... mene so 2x konkretno šivali, pa seks ni zaradi tega nič slabši user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy
Pri meni tedni kar letijo sem dopolnila celih 25 ted. ampak samo ko pomislim,da bo treba spet v porodnišnico me res vse mine.......mah en tak strah imam(da med obema kakšno ljubosumje sej fora je pa vtem kako dopovet 14 mesečnem fantku user posted image )zato se samo tega bojim kako bo.

1. Poroda se nič bat, bo kar bo in kakor mora biti. Prvič sem se matrala 7 ur, drugič je bilo fertik v slabi uri. Torej prva izkušnja ne determinira naslednje.
2. Moja starejša prve 3 mesece mlajše sploh ni porajtala... tamala je pa itak samo jedla in spala. Ti boš imela še 4 mesece manj razlike. Ne bo hudega.

Pri nas ima že slab teden ful zatečene dlesni, pije kot nora, spi bolj švoh... Sva ji zadnje 3 noči dala Calpol, pa se mi ni zdelo, da kaj dosti bolje spimo (ali pa bi mogoče lahko bilo celo slabše user posted image ). Danes ji ga nisva dala, pa še zaspala je brez dude. Držite pesti....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
16.4.2010 7:16:31   
lake
Dobro jutro!

Spet sva vstale ob polsedmih. Dons gre pa definitivno v svojo sobo.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
16.4.2010 7:27:51   
Dudica1
jutro

moram it nekoga zbudit za v vrtec...še spi...se vidi da sta šla šele ob 21h spat.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
16.4.2010 7:31:53   
koala.cek
morgen,

ja vstali 6.09. Mislim, da mi ura za minuto zaostajauser posted image

Včeraj bil lep dan. Majana in šivilja - hvala za družbo. Šivilja me je zdražila z zelenjavo, tako da sem šla potem še na glavni trg. Danes kuham šparglje. So pa res kar dragi.

Zvečer sem šla z babami ven. Je bilo luštno. Otroci spali.

Pa selen sem kupila in se res bolje počutim. Upam, da se zadevščine uredijo.

Kaj pa tole za v nedeljo eno vreme napovedujejo ? ALi ni bilo rečeno da bo lepo ?

Lepo preživite današnji dan. Bo krasen.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
16.4.2010 7:34:40   
zoja10
mi smo se zbudili smrkljavi,....zdej pa nevem al it v po al ne...zarad zarje in filipa...user posted image ....
maja, leela?

dudi zakaj ne prideš da še vas okužmo,....hec....user posted image

varuške danes ni in sem doma,...uf škoda ja...je že sitna navsezgodi, ker se ne posvečam 100%...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
16.4.2010 7:51:14   
šivilja
SPali mislim da smo od 22.30 so 5.00 v kosu. Potem še po delih do sedmih, zdaj pa dete že pospravlja nakupe iz vreč, ki jih še nisem uspela pospravit po omarah.

Koala.cek - škoda , da se nisi prej odločila, pa bi šli skupaj. Pa kdaj drugič, upam da nama uspe!
Jaz tudi upam, da se ti popravi počutje.

Našo H. tudi zobje matrajo na polno, je kot ena stara mama, ker si stalno sesa spodnjo ustnico in cmoka. Rastejo ji pa zgornje dvojke, čeprav enk še nima.

Krasen dan bo, še ne vem kaj bom, ker je gospodar doma (pomoje ga itak ne bo nič doma) - trenutno je na krvodajalski, popoldan gre pa še k svoji dohtarci, vmes bo pa še sigurno polno opravkov našel.

Me pa že dva dni drži, da bi naredila tiramisu z Irish cream likerjem - pomoje bom kar danes. Mogoče bo pa H. potem (še) bolje spala.user posted image , jaz bom pa ziher boljše volje, ker porabiš 2,5dcl Bailey-sa.user posted image user posted image

eelyy - mi imamo večje probleme z ljubosumjem zdaj, ko je večje razlika med otročki, kot smo jih meli pri prvih dveh, ko je razlika 21 mesecev - majhni se še ne zavedajo toliko , ko pa se začnejo zavedati, se pa spomnijo samo obdobja ko sta bila že dva.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
16.4.2010 7:53:00   
šivilja
Ljubljančanke še tole - včeraj sem dobila vabilo na skupno sejo komisij za sprejem otrok v vrtec na magistratu v četrtek 22.4. Bom sporočila, če bom kaj novega izvedela.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
16.4.2010 8:01:16   
koala.cek
šivilja - drug teden bom zagotovo ponovila tole s tržnico. ali se da kje bližje pakirat - al je najbolje v tivoliju ?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
16.4.2010 8:36:52   
Dudica1
evo dostavljen...danes imajo čistilno akcijo user posted image ...tam kjer ponavadi hodijo na sprehod bodo pobirali smeti,upam da dobijo rokavice user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
16.4.2010 8:50:16   
majana79
Jutro!

šivilja, grem jaz tudi naslednjič z vama, samo včeraj mi pa res ni blo za it user posted image

kolegica k.
, po moje najboljše pri nas in gremo pol naprej skupej, pa vama naslednjič listke dam, včeraj mi jih je zmanjkalo user posted image

spali nekako... po svečki je bilo boljše, prej je pa tako jokal, da sem še jaz skoraj

sem prej tipala pa še vedno ni nobenega zobka zunaj user posted image

lake, je to tvoj zadnji odgovor? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?