|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
8.4.2010 11:33:54   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

lake ti kar torto speci, me pa pridemo na kavico in en kos k tebiuser posted image

Evo tortica se peče, tko da kr pridte. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
8.4.2010 11:36:10   
petrazg
Ledenka kako je Maks?

No, pri nas nobenih sprememb , stanje ostalo enako. Ampak bolje tako kot , da se slabša... Zdaj ne bo nič z operacijo  1 mesec zaradi škrlatinke... moramo najprej naredit ekg...

Lake.. a saherco pečeš?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
8.4.2010 11:51:40   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: lake

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

lake ti kar torto speci, me pa pridemo na kavico in en kos k tebiuser posted image

Evo tortica se peče, tko da kr pridte. user posted image

ne kličuser posted image  ko že tako rad sam pride

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
8.4.2010 11:56:18   
Dudica1
gospa koalček že cel dopoldne vas hočem nekaj vprašatuser posted image ...kje ste kupili tobogan(drčo) za igralo?...moj je reku da moram kupit da lahko začne user posted image user posted image user posted image ...zdej pa ne vem kaj nej grem to kupit pa za kakšno zmerno ceno

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
8.4.2010 12:04:08   
koala.cek
v obi-ju. mislim da je lani prišlo 90 eur

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
8.4.2010 12:05:49   
Dudica1
aha hvala,bomo šli pogledat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1256
8.4.2010 12:33:47   
majana79
ledenka, upam da še mi ne fašemo, k sta si včerej dudo delila user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
8.4.2010 12:57:25   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ivana, kaj pa kaka opcija varuške gor? bi to šlo ali je preveč zakomplicirano? bi bilo pa res škoda, da ti bonus propade zarad 3 mescov... te občudujem, da lahko prevajaš z D. okoli sebe, meni je težko karkoli naredit, ker me M. vsake 5-10 min zmoti user posted image pa je priden

hmmm....ja to bi se tud dalo, ampak rabim casa za iskat, pa tud ce je "reliable" al ne. tast je reku da zakaj ne gre tasca gor v nemcijo s mojim in D za ta cajt tako mu tud pomaga kuhat/likat.... to bi bila najboljsa ideja, mislim tko mi se zdaj zdi, ne vem, moram se mal premislit.
zdaj sem poslala mail sefici in rekla "thank you for the chat yesterday and for your support".....hahahahahaha... in vprasala ce se lahk vrnem 1. junija in ne 18 maja, tko da grem se na sistematski/cepljenje s D. in smo skupaj za njen rojstni dan. zdaj bomo vidli ce mi tud to zavrne.... ker je ze vceraj rekla da so mi za junij ze fiksirali ne vem kolk potovanj.....

kako je M? a je kaj boljse?

< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 8.4.2010 12:58:10 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
8.4.2010 12:58:07   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

papua, sej boste vidli, kako pa kaj user posted image mislim, da trenutno nabirajo, sej ne rabiš lih rečt, da je sam za 3 mesce user posted image vprašanje, kaj bo sploh z vrtci?

ja sj, ko sem prejšnji teden klicala, so rekli, da ni panike, tut če je za tri mesece. Sem pač rekla, da smo dal vlogo za vrtec in da ne moremo kar tako ven povlečt, pa itak še ne vemo,a bo al ne bo.

Sem pa en fajn krog naredila-najprej do mami v zdravstveni dom-sem šla ubistvu po napotnico, da mi operativno bradavico pod ušesom odstranijo, pa mi jo je pol kar dohtar tam odžgal ven. Je malo bolelo, ampak mi pa ni treba še naprej okol hodit. Pol sem pa še do lekarne skočila po flajštre, k ne vem, če jih mam kej doma. Jih moram na rano še nekaj dni dajat. Mulo je nekje vmes zaspal, tko da sem ga sam v posteljo prestavila. Upam, da še kakšne pol ure al pa uro potegne, da si še malo spočijem...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
8.4.2010 13:01:18   
PapuaNG
aja, še to sem pozabila-ko sem bla jst šele par let stara (po maminem spominu tam nekje 3-4 leta), so naju že puščali pri babicah na hrvaškem za cel mesec. Pa se ne spomnim, da bi mi bilo kdaj posebi hudo, prej nasprotno. Pa ni bilo telefona, interneta ipd. Enkrat so mi pismo poslali in to je blo to user posted image Ko sem bla že malo starejša, sem pa komaj čakala, da bom en mesec brez njih user posted image  

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
8.4.2010 13:08:22   
koala.cek
ene superge moram za malega nabavit. sem ugotovila, da imamo samo gojzarje in sandale.user posted image  

tele vidim, da so kar ugodne:
http://www.superge.si/html/svn/7276378-AA.shtml

sam če niso preveč robustne ?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
8.4.2010 13:09:39   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

aja, še to sem pozabila-ko sem bla jst šele par let stara (po maminem spominu tam nekje 3-4 leta), so naju že puščali pri babicah na hrvaškem za cel mesec. Pa se ne spomnim, da bi mi bilo kdaj posebi hudo, prej nasprotno. Pa ni bilo telefona, interneta ipd. Enkrat so mi pismo poslali in to je blo to user posted image Ko sem bla že malo starejša, sem pa komaj čakala, da bom en mesec brez njih user posted image  

verjamem. naš tavelik UŽIVA na počitnicah. pa smo samo par kilometrov narazen. ga moramo domov prav zvlečtuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
8.4.2010 13:10:50   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

user posted image saj res! prej sem cvekala s Leelo in tud jaz sem se spomnila da so me moji ze tam ko sem bila 1 leto stara cel mesec pustili babici in sli na pocitnice, in potem ko smo se prvic selili v anglijo so me pustili skoraj pol leta. pa interneta in mobitela ni blo! in je slo fajn! ob nedeljah bi klicali 5 minut in to je blo vse! tud tast je rekel "moderni so cajti, imamo webcam, lahk pustimo komp. cel dan vzgan da jo lahk vidis." user posted image (edino tasca komplicira!)

< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 8.4.2010 13:12:12 >

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
8.4.2010 13:13:10   
ivanamdb
ok zdaj pa grem mal pucat stanovanje!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
8.4.2010 13:18:47   
majana79
fak ej, tale RR je čist v določenem organu no user posted image kako ne dojamejo da je treba pač serverje povečat, če je naval na portal...

kolegica k., a to je za malega čmrlja? meni se zdijo čist prerobustne... imho

ledenka, a veš da v SN nimajo niti enih čeveljčkov št. 19 user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
8.4.2010 13:21:45   
koala.cek
ja sej meni tudi. takole na sliki. ne vem kako je v resnici. ampak sej po eni strani morajo biti, kao za nogico. po drugi strani bo pa zdej zdej vroče. in v teh okoli skakat...mi ni glih. pa spet, sej za poleti imam tevice, zdaj je pa zemlja še malo mrzla, ma ne vem.

al pa mogoče kej takega: http://www.superge.si/html/svn/7355981-AA.shtml 
ampak te so mi čisto ''prelahke'' za prve korake. user posted image

mi imamo nogo št.22user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
8.4.2010 13:23:16   
Leela
majana, najbrž je že pobrano ali kaj.

koalacek - meni se tudi zdijo prerobustni. L. sem enkrat kupila nike-ice, mislim da je bila 21 cifra pa so bili kot pancerji.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
8.4.2010 13:24:59   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

al pa mogoče kej takega: http://www.superge.si/html/svn/7355981-AA.shtml 
ampak te so mi čisto ''prelahke'' za prve korake. user posted image

mi imamo nogo št.22user posted image

te so fine, imajo notri tak gumast vložek (kot podplat od superga).

Neposredna povezava do sporočila: 1268
8.4.2010 13:29:01   
koala.cek
no, ampak a so te dejansko za hodit ? ker mi nimamo čevlječkov za šmekatuser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
8.4.2010 13:42:41   
Leela
ja ja za hodit. Jih ima moj L.-tavelik. So semiš usnje, podplat je tanka guma, samo notri je tak debelejši vložek iz neke lahke gume, ki pa se ga da odstranit. L. je motil (kaprica) in jih ima v vrtcu za telovadbo, za noter so malo prevroče drugač. Jih tudi v daichmanu prodajajo.

te prilimani mi zgledajo kot platneni

< Sporočilo je popravil Leela -- 8.4.2010 13:43:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 1270
8.4.2010 13:47:25   
koala.cek
aha. sej res, sem videla pri enem v vrtcu da jih ima za notri.

no, mi bi jih imeli za ven. recimo. so pa verjetno simpl za obuvat ? vsaj zgledajo tako.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
8.4.2010 13:49:59   
Leela
http://store.nike.com/index.jsp?cp=EUNS_KW_NS09_SI_Google_B&country=SI&lang_locale=en_GB#l=shop,pdp,ctr-inline/cid-300/pid-310673/pgid-180432

spodaj imaš rewiev-je

Je en ježek, tisto so pa elastike tako da mislim, da je vredu za obuvat. Klinc zdaj mi je pa žal, ker jih nisem kupla user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1272
8.4.2010 14:00:27   
koala.cek
hihih. no evo, si pa mene prepričalauser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
8.4.2010 14:14:03   
majana79
leela, zgleda da je vse pobrano user posted image

a ma katera izkušnje s pediped čevlji?

Neposredna povezava do sporočila: 1274
8.4.2010 14:25:45   
FLASK_A
Kolk mi gre na živce, RR skos štekauser posted image

Grem po čmrlje. Pa Jakatu moram tut suprege kupit, še kar hodi v zimskih čevljih... Ah, ja.

Kaj naj- enga ruknem? Grozni dnevi so za mano... user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.