|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
8.4.2010 9:39:56   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Sprejeta s septembrom user posted image user posted image user posted image

supeeeeeerrrr

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
8.4.2010 9:40:50   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

kolegica k., da gresta z vama pa ni možno?

ni šans. sem potem raje doma. še z avtom jih nočem več vozit, ker se samo klofata. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
8.4.2010 9:44:22   
Tanja_
Jutro!

Spet mam herpesuser posted image Jaz ne vem, kaj je to z mojim imunskim sistemom?!Za ponort!

Danes greva pa z lastniki gledat hiško-jupi!

koalček kake veze pa imaš ti to?Ful dobre!Midva sva prejšnji mesec gledala karte in bi naju prišle, če se prav spomnim, okrog 3000€.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
8.4.2010 9:44:55   
FLASK_A
Ker me ignorirate kar gremuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
8.4.2010 9:46:09   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro!

Spet mam herpesuser posted image Jaz ne vem, kaj je to z mojim imunskim sistemom?!Za ponort!

Danes greva pa z lastniki gledat hiško-jupi!

koalček kake veze pa imaš ti to?Ful dobre!Midva sva prejšnji mesec gledala karte in bi naju prišle, če se prav spomnim, okrog 3000€.

maja
user posted image user posted image user posted image

Tanja a je skrivnost kam gresta?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
8.4.2010 9:47:28   
Tanja_
tubby- blizu mojih se ena hiša prodaja

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
8.4.2010 9:47:37   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

ja kr izpiš se!

mona

user posted image user posted image

dej k te bom tko staškala, boš vidla

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
8.4.2010 9:48:20   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

ni šans. sem potem raje doma. še z avtom jih nočem več vozit, ker se samo klofata. user posted image

mogoče bi bla pa v novem okolju bolj pridna

no, sam razmišljam user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1233
8.4.2010 9:48:23   
šivilja

glava me boli, ker se tolčem po njej. po vezah bi me letalska karta za v avstralijo prišla 350 eur. če letim v poslovnem razredu pa 500 eur. in nisem se še odločila.user posted image user posted image user posted image user posted image  jest mulcev ne morem pustiti doma.šit.šit.šit.šittttttt no

UUUUUUUUUUUU, pol boš pa kdaj zrihtala.
Čist razumem tvojo dilemo, ti pa ne znam pomagat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1234
8.4.2010 9:52:05   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Lahko greš z nami v šoping :)

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
8.4.2010 9:52:43   
Dudica1
dan

Sm peljala v vrtec šla v trgovino in bila je kolegica na kavi...zdej sm pa že obesla ven cunje...in jem zajtrk

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
8.4.2010 9:52:55   
tubby

tja bi vidva šla?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
8.4.2010 9:52:56   
koala.cek

mogoče bi bla pa v novem okolju bolj pridna

no, sam razmišljam user posted image user posted image

japajadeuser posted image  

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
8.4.2010 9:55:45   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

tja bi vidva šla?

Aha. Z veseljem. Zakaj?Se ti zdi predaleč?

Mislim, slej ko prej bova rabila nekaj večjega-jaz osebno pa ne vidim toliko dodane vrednosti za življenje v Ljubljani, da bi se bila pripravljena zanj do konca življenja zapufat.Ker če bi hotel nekaj tako velikega kot je ta hiša, bi mogla dodat še kakih 400k €, če bi bilo to v Ljubljani.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
8.4.2010 10:01:01   
Dudica1
maja user posted image za vrtec,pol zdaj že pošiljajo okrog,je že bla komisija...aja ni nujno da majo povsod enako.Jaz tud čakam pa itak vem da bo dobil tko da ni panike.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
8.4.2010 10:05:08   
tubby

tja bi vidva šla?

Mislim, slej ko prej bova rabila nekaj večjega-jaz osebno pa ne vidim toliko dodane vrednosti za življenje v Ljubljani, da bi se bila pripravljena zanj do konca življenja zapufat.Ker če bi hotel nekaj tako velikega kot je ta hiša, bi mogla dodat še kakih 400k €, če bi bilo to v Ljubljani.

ne spoloh ni daleč - moji so pa že predaleč. Midva bi rada šla do 10 km iz Lj - pa ne veva na ker konec user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
8.4.2010 10:10:38   
Tanja_

tja bi vidva šla?

ne spoloh ni daleč - moji so pa že predaleč. Midva bi rada šla do 10 km iz Lj - pa ne veva na ker konec user posted image

Ja, tvoji so malo dlje. Ampak je pa avtocesta, kar je pa tudi plus. 10 km ven je pa hitro. Tole kjer midva gledava je več kot 10, mislim da je do Rudnika ene 12km, ampak kot pravim cena je taka, da bi skor zamenjala za najino stanovanje, kar je pa ful plus. S tem da je kvadratura hiše dvainpolkrat večja od najinega stanovanja, parcela je pa tudi ogromna.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
8.4.2010 10:23:46   
tubby
Tanja ja če vama to znese super, midva pa sva vezana na prodajo pa službo, pa vseeno malo spremljam pa ne vem kam bi šla user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
8.4.2010 10:26:39   
Tanja_

Tanja ja če vama to znese super, midva pa sva vezana na prodajo pa službo, pa vseeno malo spremljam pa ne vem kam bi šla user posted image

Ja, sej midva bi tud mogla prej to prodat. Drugače pa je v okolici Ljubljane precej novogradenj in tudi lepih koncev.Ti kar spremljaj, sigurno se bo kaj dobrega pojavilo. Kako pa napreduje iskanje službe?

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
8.4.2010 10:27:31   
ledenka
nazaj, je trebušna viroza. glavno, da dost pije (beri - visi mami na joški user posted image ). skratka ni panike user posted image zdaj pride varuška, tako da peljem avto na servis - te 2 urci bo že zdržal brez mene. sam kje user posted image je to fasal, v tistem pesku, ki ga je jedel?

koalči, grem jaz namesto tebe user posted image

zmajski dol user posted image

šivilja, super za lep izlet user posted image

gremo previt pokakano rito...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
8.4.2010 10:29:19   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Sprejeta s septembrom user posted image user posted image user posted image

user posted image

papua, sej boste vidli, kako pa kaj user posted image mislim, da trenutno nabirajo, sej ne rabiš lih rečt, da je sam za 3 mesce user posted image vprašanje, kaj bo sploh z vrtci?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1246
8.4.2010 10:32:09   
Tanja_
ledenka mislim, da če bi včeraj pobral, še ne bi danes zbolel. Mora malo več časa minit. Sicer so pa te trebušne zadeve čist lahko prenosljive, tko da je lahko kjerkoli dobil. Itak vse v usta nesejo, se čudim, da niso večkrat bolani. Upam, da se kmalu porihta,pa res pazi, da ne dehidrira. Novalac ima tud eno rehidracijsko raztopino, če bi bilo hudo, mu tudi to lahko daš.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
8.4.2010 10:32:26   
lake
Dobro jutro!

Sm bla že v trgovini, in se še enlrat prepričala zakaj ne hodim v Špara, bolj počasnih prodajalk še nisem vidla. Pa samo po Riccoto sm šla, po ostalo pa itak v Merkator, je kr nekak drugačno vzdušje tam.

Zdej mi pa hitr povejte če je kak sprehod v igri, ker drugače grem torto pečt. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
8.4.2010 10:38:24   
Tanja_
lake ti kar torto speci, me pa pridemo na kavico in en kos k tebiuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
8.4.2010 10:52:16   
tubby

Ja, sej midva bi tud mogla prej to prodat. Drugače pa je v okolici Ljubljane precej novogradenj in tudi lepih koncev.Ti kar spremljaj, sigurno se bo kaj dobrega pojavilo. Kako pa napreduje iskanje službe?

ja kaj naj rečem do zdaj nič - sm nič takega kamor bi poslala prošnje??? do zdaj sm 3- pa ni bilo odgovora iščem naprej

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.