|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
4.4.2010 11:04:28   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Kaj ste pridneuser posted image

Jaz trenutno voham hlape vina... Potem se gremo pa z Jakcem kopat v Atlantis, si tako zelo želi.

Ktja, Kamasutro praviš.user posted image Ja, sem jo prinesla domov. Jo večkrat prinesla v posteljo... Ampak večinoma se na njej nabira prah... Ni haska... Nevem kaj se to dogajauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

reče.
katmat:kesi zadnje dni te nič ni?

trebas okol hodit....ce hocm da se tole prenavljanje kam premika...ucer sm razžagala podenj (heheheheh)))user posted image sm ga dvignila...sem mislila zabetonirat pol pa ko sem izolacijo dvignila ugotovimo da je spodi cev od centralne in da ta pusca....juhu...spodi je cela poplava....zdej cakam vodovodarja da pride v torek

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 851
4.4.2010 11:06:01   
KatMat
zdej pa pijem terancek...jajca iz terana so kot dinozavnova....smesna...ampak ni panike...sm mela izgovor da sem flasko odprla....njami...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 852
4.4.2010 11:36:28   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

zdej pa pijem terancek...jajca iz terana so kot dinozavnova....smesna...ampak ni panike...sm mela izgovor da sem flasko odprla....njami...

pomoje si ga preveč spila in premalo dala v lonec k jajcemuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 853
4.4.2010 11:39:48   
koala.cek
mmmmm teranuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 854
4.4.2010 11:40:09   
koala.cek
a si že zruvala drevo flaška ? user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 855
4.4.2010 11:41:28   
eelyy
Jst pa končno lahko rečem,da sem mal ksebi prišla sem si prej zlikala na novo pobarvane lase in mal našminkalauser posted image ..zdej sem čist druga me bo T. spet gledal ko bo domov prišeluser posted image

katiiii: kaj a prenavljala bosta to hiško v Trzinu se nebosta selila? Ti si legendaaaaaaaaaaaa res kr razžagala poden in odmaknila izolacijo hotela kr zabetonerat sej nemorem verjet(za izolacijo pa kr mojga pokliči hehe).Sej si dobra res.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 856
4.4.2010 11:56:15   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

Ta nova tašča mi je zbudila slabo vest. Kao da se pa danes res ne sme nič delat. Tko da pol nisva šla pol sekirouser posted image

A bi jo mogla v skrinjo zapret?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 857
4.4.2010 11:58:12   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

Jst pa končno lahko rečem,da sem mal ksebi prišla sem si prej zlikala na novo pobarvane lase in mal našminkalauser posted image ..zdej sem čist druga me bo T. spet gledal ko bo domov prišeluser posted image

katiiii: kaj a prenavljala bosta to hiško v Trzinu se nebosta selila? Ti si legendaaaaaaaaaaaa res kr razžagala poden in odmaknila izolacijo hotela kr zabetonerat sej nemorem verjet(za izolacijo pa kr mojga pokliči hehe).Sej si dobra res.

user posted image Eelyy, morš bit lepa nosečkicauser posted image

Naša Katmat je pa itak taprav decuser posted image Vse naredi kar hoče- njen je bolj tko... Manj priročen, avešuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 858
4.4.2010 12:07:52   
Dudica1
jem že drugi kos potice user posted image ...z vlakom in dinozarvi danes ne bo nič ker je slabo vreme...mogoče kej od tega jutri..

za kosilo samo zelenjavna juhica user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 859
4.4.2010 12:54:55   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ta nova tašča mi je zbudila slabo vest. Kao da se pa danes res ne sme nič delat. Tko da pol nisva šla pol sekirouser posted image

A bi jo mogla v skrinjo zapret?user posted image

edino pravilno. naš je tudi hotel bogainsvašta postavljat, pa sem ga opozorila, da nema. sem prejšno nedeljo prala cunje in se mi je stroj pokvaril. user posted image

kosilo. pečenka. itak. sem jo pa naredila v hm, kako naj zdej povem...v pečici...pa eno posodo imam kao konvekcijska...al kako..skratka...ni bilo treba nič zalivat. se je pocuzala...sama od sebe. baje je bila odlična. jest sem samo nadevah kruh jedla.

zdaj pa izležavanjeuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 860
4.4.2010 12:55:53   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jem že drugi kos potice user posted image ...z vlakom in dinozarvi danes ne bo nič ker je slabo vreme...mogoče kej od tega jutri..

za kosilo samo zelenjavna juhica user posted image

jutri bo še slabše vreme. še sneg napovedujejo. sem dobila M, ja z veliko začetnico, z vsemi plusi in minusi, tako da tudi s kopanjem ne bo nič. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 861
4.4.2010 13:27:20   
FLASK_A
Ojej, danes se mi pa ne da biti staršuser posted image

Koalcek, njami, pečenka... Da se ti da...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 862
4.4.2010 14:27:25   
PapuaNG
uf, meni se tut dans ne da bit starš. Še dobro, da mam pridnega otroka, pa je kar znosno. Moj še kar spi user posted image Bi ga šla zbudit, ampak se mi sploh ne da ubadat s tem, ker vem, da bom sam tečna. Tko pa raj tečnobo nabiram za pol user posted image Če mi pa slučajno še kdaj omeni, da bi malega krstili, ga pa kr na križ pribijem user posted image

Sem pa precej nevelikonočna-posesala stanovanje, pospravila kuhinjo, nafutrala otroka, ga umila...

Aja, sem skoraj pozabila, zakaj sem sem prišla-imamo četrti zobek-še druga zgornja enka user posted image Sej ni čudno, mu je že dva dni slina v potokih tekla iz ust. Mogoče bodo tut noči zdaj spet malo bolj mirne. Do naslednjega zobka.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 863
4.4.2010 14:38:35   
maja1488
Gospa T je zgleda prišla iz skrinje in zastrupila majano user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 864
4.4.2010 14:39:42   
maja1488
Jst imam pol urce, ko mi ni treba bit starš (hvala bogu). Je sestra od mojga tuki in sta se ji obesli na noge...vsaka na eno stran in je ne izpustita. Kaj sem vesela user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 865
4.4.2010 14:45:57   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image

Jst imam pol urce, ko mi ni treba bit starš (hvala bogu). Je sestra od mojga tuki in sta se ji obesli na noge...vsaka na eno stran in je ne izpustita. Kaj sem vesela

O, hepi ju.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 866
4.4.2010 14:48:13   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
uf, meni se tut dans ne da bit starš. Še dobro, da mam pridnega otroka, pa je kar znosno. Moj še kar spi user posted image Bi ga šla zbudit, ampak se mi sploh ne da ubadat s tem, ker vem, da bom sam tečna. Tko pa raj tečnobo nabiram za pol user posted image Če mi pa slučajno še kdaj omeni, da bi malega krstili, ga pa kr na križ pribijem user posted image

Jaz sem tut čist zoprnauser posted image Eh.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 867
4.4.2010 15:35:00   
koala.cek
user posted image

a vse ležite ? vas prebudim s tem modelom ? jest se ne bom slinila, ker je moj bratranecuser posted image user posted image vam pa prepuščam užitke.

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 868
4.4.2010 15:39:57   
maja1488

Flaška...je neki pojedla, da ji je blo ful slabo user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 869
4.4.2010 17:13:25   
FLASK_A

Flaška...je neki pojedla, da ji je blo ful slabo user posted image

Boga user posted image user posted image
Pa toooolk se je veselilauser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 870
4.4.2010 17:39:54   
Tanja_
Helou!

Preživela...Obisk pri tašči mislim...user posted image user posted image

Potem sva šla pa k mojim, pa še eno hiško gledat-in sva čist našpičena!!!!!Upam, da bo kmalu torek, da pokličeva za ogled.

Kaj se kej tukej dogaja?A sem povedala, da naša mula kar mašira po stanovanju?Sicer prehodi npr 30 korakov, pa pade pa gre malo po vseh štirih, pa spet vstane in hodi, pa spet pade....A se to že pteje da je shodila?Ali takrat, ko nič več ne pade?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 871
4.4.2010 17:55:21   
ledenka

user posted image

a vse ležite ? vas prebudim s tem modelom ? jest se ne bom slinila, ker je moj bratranecuser posted image user posted image vam pa prepuščam užitke.

user posted image

hehe, se ti bomo napovedale na obisk, če ga povabiš user posted image user posted image user posted image

mal gledam Next, bi se katera pridružila? user posted image imajo bodije z dolgimi rokavi user posted image

majana user posted image user posted image user posted image upam, da ni nič hujšega!

mam total zadelan nos... med vožnjo sem cel paket robčkov porabla user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 872
4.4.2010 18:06:23   
FLASK_A
Tanja, super, sam da si še živauser posted image
Pa držim pesti za hiško in da bo čimprej torek! Kako težko se čaka tak dan, aneuser posted image
Tamala je pa čisto nora, BRAVO!user posted image user posted image user posted image Super!

Ledenka, jaz ne bom nič naročala. Imamo.user posted image Za nos pa user posted image user posted image user posted image Da ti hitro mine ta prehlad.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 873
4.4.2010 18:15:51   
Tanja_
Živa, živauser posted image Ja, hitro mora bit torek. Oh, jutri smo pa še frej, no, so, ampak ko je moj doma, se tud meni zdi, kot da sem frejuser posted image Učit se moramuser posted image user posted image user posted image Upam, da mi jutri rata.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 874
4.4.2010 18:48:12   
Dudica1
ledenka jaz bi od nexta klobučke za poleti ampak pred porodniško ne bi?

Mi smo tud doma,smo bli na obiskih pol smo šli na ananasovo kupo user posted image user posted image ,potem smo se kar malo še peljali okrog in ogledovali na poti domov uzeli pico in smo tako že povečerjali user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.