Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 11:04:28
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kaj ste pridne Jaz trenutno voham hlape vina... Potem se gremo pa z Jakcem kopat v Atlantis, si tako zelo želi. Ktja, Kamasutro praviš. Ja, sem jo prinesla domov. Jo večkrat prinesla v posteljo... Ampak večinoma se na njej nabira prah... Ni haska... Nevem kaj se to dogaja IZVIRNO SPOROČILO: eelyy reče. katmat:kesi zadnje dni te nič ni? trebas okol hodit....ce hocm da se tole prenavljanje kam premika...ucer sm razžagala podenj (heheheheh))) sm ga dvignila...sem mislila zabetonirat pol pa ko sem izolacijo dvignila ugotovimo da je spodi cev od centralne in da ta pusca....juhu...spodi je cela poplava....zdej cakam vodovodarja da pride v torek
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 11:06:01
|
|
|
|
KatMat
|
zdej pa pijem terancek...jajca iz terana so kot dinozavnova....smesna...ampak ni panike...sm mela izgovor da sem flasko odprla....njami...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 11:36:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat zdej pa pijem terancek...jajca iz terana so kot dinozavnova....smesna...ampak ni panike...sm mela izgovor da sem flasko odprla....njami... pomoje si ga preveč spila in premalo dala v lonec k jajcem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 11:39:48
|
|
|
|
koala.cek
|
mmmmm teran
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 11:40:09
|
|
|
|
koala.cek
|
a si že zruvala drevo flaška ?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 11:41:28
|
|
|
|
eelyy
|
Jst pa končno lahko rečem,da sem mal ksebi prišla sem si prej zlikala na novo pobarvane lase in mal našminkala ..zdej sem čist druga me bo T. spet gledal ko bo domov prišel katiiii: kaj a prenavljala bosta to hiško v Trzinu se nebosta selila? Ti si legendaaaaaaaaaaaa res kr razžagala poden in odmaknila izolacijo hotela kr zabetonerat sej nemorem verjet(za izolacijo pa kr mojga pokliči hehe).Sej si dobra res.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 11:56:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek a si že zruvala drevo flaška ? Ta nova tašča mi je zbudila slabo vest. Kao da se pa danes res ne sme nič delat. Tko da pol nisva šla pol sekiro A bi jo mogla v skrinjo zapret?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 11:58:12
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy Jst pa končno lahko rečem,da sem mal ksebi prišla sem si prej zlikala na novo pobarvane lase in mal našminkala ..zdej sem čist druga me bo T. spet gledal ko bo domov prišel katiiii: kaj a prenavljala bosta to hiško v Trzinu se nebosta selila? Ti si legendaaaaaaaaaaaa res kr razžagala poden in odmaknila izolacijo hotela kr zabetonerat sej nemorem verjet(za izolacijo pa kr mojga pokliči hehe).Sej si dobra res. Eelyy, morš bit lepa nosečkica Naša Katmat je pa itak taprav dec Vse naredi kar hoče- njen je bolj tko... Manj priročen, aveš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 12:07:52
|
|
|
|
Dudica1
|
jem že drugi kos potice ...z vlakom in dinozarvi danes ne bo nič ker je slabo vreme...mogoče kej od tega jutri.. za kosilo samo zelenjavna juhica
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 12:54:55
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek a si že zruvala drevo flaška ? Ta nova tašča mi je zbudila slabo vest. Kao da se pa danes res ne sme nič delat. Tko da pol nisva šla pol sekiro A bi jo mogla v skrinjo zapret? edino pravilno. naš je tudi hotel bogainsvašta postavljat, pa sem ga opozorila, da nema. sem prejšno nedeljo prala cunje in se mi je stroj pokvaril. kosilo. pečenka. itak. sem jo pa naredila v hm, kako naj zdej povem...v pečici...pa eno posodo imam kao konvekcijska...al kako..skratka...ni bilo treba nič zalivat. se je pocuzala...sama od sebe. baje je bila odlična. jest sem samo nadevah kruh jedla. zdaj pa izležavanje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 12:55:53
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jem že drugi kos potice ...z vlakom in dinozarvi danes ne bo nič ker je slabo vreme...mogoče kej od tega jutri.. za kosilo samo zelenjavna juhica jutri bo še slabše vreme. še sneg napovedujejo. sem dobila M, ja z veliko začetnico, z vsemi plusi in minusi, tako da tudi s kopanjem ne bo nič.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 13:27:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ojej, danes se mi pa ne da biti starš Koalcek, njami, pečenka... Da se ti da...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 14:27:25
|
|
|
|
PapuaNG
|
uf, meni se tut dans ne da bit starš. Še dobro, da mam pridnega otroka, pa je kar znosno. Moj še kar spi Bi ga šla zbudit, ampak se mi sploh ne da ubadat s tem, ker vem, da bom sam tečna. Tko pa raj tečnobo nabiram za pol Če mi pa slučajno še kdaj omeni, da bi malega krstili, ga pa kr na križ pribijem Sem pa precej nevelikonočna-posesala stanovanje, pospravila kuhinjo, nafutrala otroka, ga umila... Aja, sem skoraj pozabila, zakaj sem sem prišla-imamo četrti zobek-še druga zgornja enka Sej ni čudno, mu je že dva dni slina v potokih tekla iz ust. Mogoče bodo tut noči zdaj spet malo bolj mirne. Do naslednjega zobka.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 14:38:35
|
|
|
|
maja1488
|
Gospa T je zgleda prišla iz skrinje in zastrupila majano
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 14:39:42
|
|
|
|
maja1488
|
Jst imam pol urce, ko mi ni treba bit starš (hvala bogu). Je sestra od mojga tuki in sta se ji obesli na noge...vsaka na eno stran in je ne izpustita. Kaj sem vesela
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 14:45:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Gospa T je zgleda prišla iz skrinje in zastrupila majano IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst imam pol urce, ko mi ni treba bit starš (hvala bogu). Je sestra od mojga tuki in sta se ji obesli na noge...vsaka na eno stran in je ne izpustita. Kaj sem vesela O, hepi ju.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 14:48:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG uf, meni se tut dans ne da bit starš. Še dobro, da mam pridnega otroka, pa je kar znosno. Moj še kar spi Bi ga šla zbudit, ampak se mi sploh ne da ubadat s tem, ker vem, da bom sam tečna. Tko pa raj tečnobo nabiram za pol Če mi pa slučajno še kdaj omeni, da bi malega krstili, ga pa kr na križ pribijem Jaz sem tut čist zoprna Eh.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 15:35:00
|
|
|
|
koala.cek
|
a vse ležite ? vas prebudim s tem modelom ? jest se ne bom slinila, ker je moj bratranec vam pa prepuščam užitke.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 15:39:57
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Gospa T je zgleda prišla iz skrinje in zastrupila majano Flaška...je neki pojedla, da ji je blo ful slabo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 17:13:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Gospa T je zgleda prišla iz skrinje in zastrupila majano Flaška...je neki pojedla, da ji je blo ful slabo Boga Pa toooolk se je veselila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 17:39:54
|
|
|
|
Tanja_
|
Helou! Preživela...Obisk pri tašči mislim... Potem sva šla pa k mojim, pa še eno hiško gledat-in sva čist našpičena!!!!!Upam, da bo kmalu torek, da pokličeva za ogled. Kaj se kej tukej dogaja?A sem povedala, da naša mula kar mašira po stanovanju?Sicer prehodi npr 30 korakov, pa pade pa gre malo po vseh štirih, pa spet vstane in hodi, pa spet pade....A se to že pteje da je shodila?Ali takrat, ko nič več ne pade?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 17:55:21
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek a vse ležite ? vas prebudim s tem modelom ? jest se ne bom slinila, ker je moj bratranec vam pa prepuščam užitke. hehe, se ti bomo napovedale na obisk, če ga povabiš mal gledam Next, bi se katera pridružila? imajo bodije z dolgimi rokavi majana upam, da ni nič hujšega! mam total zadelan nos... med vožnjo sem cel paket robčkov porabla
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 18:06:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
Tanja, super, sam da si še živa Pa držim pesti za hiško in da bo čimprej torek! Kako težko se čaka tak dan, ane Tamala je pa čisto nora, BRAVO! Super! Ledenka, jaz ne bom nič naročala. Imamo. Za nos pa Da ti hitro mine ta prehlad.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 18:15:51
|
|
|
|
Tanja_
|
Živa, živa Ja, hitro mora bit torek. Oh, jutri smo pa še frej, no, so, ampak ko je moj doma, se tud meni zdi, kot da sem frej Učit se moram Upam, da mi jutri rata.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.4.2010 18:48:12
|
|
|
|
Dudica1
|
ledenka jaz bi od nexta klobučke za poleti ampak pred porodniško ne bi? Mi smo tud doma,smo bli na obiskih pol smo šli na ananasovo kupo ,potem smo se kar malo še peljali okrog in ogledovali na poti domov uzeli pico in smo tako že povečerjali
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.