šivilja -> RE: Z majčki 2009 - 12. del (4.5.2010 17:04:39)
|
Ledenka - lepo, priprave za službo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] KatMat - te čisto razumem, jaz sem He. slišala do službe, ko se je drla prve dneve v vrtcu - sem se lahko ful zbrala pri delu.......................NOT H. spi svojo drugo rundo danes (šele). Čistilka je vse spucala, serviser popravil zapiralni mehanizem pri pralnem stroju in me razsvetlil, da imajo sodobni pralni stroji življenjsko dobo 6-7 let [sm=zmeden.gif] in to pri teh cenah [sm=hudicek1.gif]. Jaz sem pa dopoldan s H. tekla na trg - nazaj grede naju je seveda dež ujel. Še bolj sem bila pa besna zaradi dogodka na trgu - začne branjevka spraševat, če bo naš dobil bratca ali sestrico [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Sem najprej mislila, da sprašuje ali je fant ali punca, pol mi je pa šele potegnilo, da misli da sem noseča. Pišuka a sem res tako debela????????[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Bo očitno treba začet delat na tem, da zmanjšam trebuh, samo teli trije ogromni otroci so pač naredili svoje in moje trebušne mišice so se očitno raztegnile na maksimum, zdaj pa nočejo več nazaj. Sploh ne držijo več trebuha - kar ven pade, še posebej kadar sem utrujena.
|
|
|
|