Rebeka_ -> RE: Z majčki 2009 - 12. del (4.5.2010 14:07:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat evo mene....sama doma....tija v vrtcu,danes je blo mal boljs...po zajtrku sem odsla baje da je blo vse ok,tudi jedla je ok...pol je blo pa navrsti spanje....oooommmgggg....se dobr da sem bla glih tam,pa sm sla kr notr mal posnofat k sm mela slab obcutek in tamala tok jokala da je komi sapo lovila....lubika moja ...pol sm jo pa jest uspavala zdej pa spi.... Ja, tako hudo je pustit te male lubike v vrtcu... Moja pupika je že tretji teden v vrtcu, jaz pa delam od 28. aprila. Danes je bil prvi dan, ko zjutraj ni zajokala, do sedaj je vedno začela jokat, ampak ko sem zaprla vrata igralnice je že nehala, tako da sem šla lažje duše v službo. V prvih dneh pa sem bila zmenjena z vzgojiteljicami, da bi me v primeru takega joka, ko se je ne bi dalo potolažit, poklicale. In res so me en dan klicale ko je bil čas za spanje. Namreč, ko sva ukinjale dojenje kakšen mesec nazaj, sem jo na spanje lahko pripravila samo z dudo. In so dudo izgubili na sprehodu, potem pa se je drla na vse grlo ker ni bilo dudice! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] So me poklicale, sem šla tja in je bil problem rešen. Zdaj vedno dam rezervno dudo zjutraj ko jo pripeljem! So pa me že ob prvem sestanku opozorile na to, da naj nikar ne hodim nazaj ko jo zjutraj oddam, da večina otrok neha jokat takoj. In res pikica joka samo kakih 10 sekund in je v redu. Ko sem hodila z malo na uvajanje je nek fantek jokal in jokal in jokal, pa so ga tolažile, ga pestvale, se igrale z njem, on pa je kar jokal. In sem vprašala kaj je z njem da tako joka - ja, mamica je kar nekaj časa hodila nazaj v igralnico in baje je zato zdaj vse težje. Ufa, skratka, moja miška uživa v vrtcu, ne joka, se dobro počuti in tudi domov hodi izredno dobre volje! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Bom pa videla kako bo jutri, ali bo še kaj pojokala zjutraj ali ne. Mame smo tako narejene, da vrtec veliko težje sprejmemo kot naši otročki, ker nas skozi skrbi kako se ima, ali joka, ali je žalosten,... Največkrat pa se imajo v vrtcu prav lepo. Tako da drage moje - kar pogumno z uvajanjem!
|
|
|
|