|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
23.4.2010 10:04:39   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

hvala za ideje user posted image kosti se res bojim. mu bom dala nekaj, pa bomovidli, če bo jedu user posted image

tanja, v Savudrijo gremo user posted image

A v Kempinski?

ja. so ga eni znanci ful hvalili, bomo videli, če je res ok user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
23.4.2010 10:06:11   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz sm bla pa za danes zmenjena z eno iz triglava zavarovalnice za popoldne zdej  me pa ne bo doma, kako naj ji to povemuser posted image ...včeri je klicala če velja pa se nism javila danes pa že skoz kličem na uno cifro in je skoz kao zaseden,pomoje ma to naštiman da ne moraš not klicatuser posted image

dudi, probej na centralo, tam moraš ziher čez pridet

drgač pa jutro,

mamo mravlje in zdej sesam kot nora...  nisem še ugotovila od kje prihajajo

ledenka, midva če bova, bova pol šele, okol 12, 13, sam očitno bom danes pospravljala za spremembo user posted image

aja za vrtce... jih bomo pač septembra odpeljale na magistrat pa naj jih tam čuvajo, sej je dost zaposlenih

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
23.4.2010 10:12:27   
Tanja_
lejkica v Koper grem, pa v Portorož bomo najbrž podaljšale.

ledenka smo bili po novem letu. Je lepo, samo takrat so imeli premalo osebja za poln hotel in ni vse funkcioniralo tako kot bi moglo. Da ne govorim o tem, da imajo bazen, pa ni delal, ker niso ogreli vodeuser posted image Po mojem niso pričakovali polnega hotela, pa se jim ni zdelo da se splača bazen ogrevat. Pa tam okoli je veliko dobrih istrskih konob za jest. Tartufi, mmmmmmmm

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
23.4.2010 10:16:03   
ledenka
majana, bo Jankovič varuška user posted image user posted image user posted image

tanja, upam, da jim bazen zdaj dela user posted image malo plavanja bi se prileglo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
23.4.2010 10:20:17   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

majana, bo Jankovič varuška user posted image user posted image user posted image

tanja, upam, da jim bazen zdaj dela user posted image malo plavanja bi se prileglo!

Ja,zdej bi pa mogu. Takrat so mel kao tehnične težave-ampak v bistvu je bil problem v neogrevanju zaradi stroškov. Ampak je pa lep hotel. Pa če je jasno se ful dobro vidi direkt v Portorož.No, v bistvu skor celo slo. obalo, k je tok mejhnauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
23.4.2010 11:11:08   
šivilja
Tanja - pri nas skoraj ne bi smel biti problem z vrtcem, ker je rekla, da so prijave take in toliko, da bojo skoraj vsi iz MOl sprejeti, mogoče ni izključeno, da ne bo še kdo izven sprejet. Mislim, da se nimava več kaj bati, sploh ker so že starejši od 11 mesecev in vrtec štartajo s septembrom. Ker prijavljeni so seveda tudi veliko mlajši, ki bi v vrtec prišli šele spomladi. Take informacije sem pač dobila.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
23.4.2010 11:22:03   
PapuaNG
no, mulo končno spi. Je pa prejle naredil tri korake čisto sam user posted image Pa sem ga probala še pol spodbujat, da bi še kaj, ampak se ni dal. Bi bilo super, če bi še pred mojim to naredil, ker ima ravno 30 let danes user posted image

Jst grem pa čilirat. Mogoče pride kasneje kolegica na kofe, pa tisto pogodbo nej bi šla končno podpisat.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
23.4.2010 11:35:44   
maja1488
O vse najboljše gospod Papuek user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
23.4.2010 11:46:21   
KatMat
ekola bolniska odprta...glih kar posiljam obvestilo da mam zdej bolnisko pol pa dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
23.4.2010 11:47:44   
petra a
hja, jst sem tud dans Papuo in juniorja vidla na reklami, luštna sta, ma ta mauček je pa tako velik pobčekuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
23.4.2010 11:57:03   
tubby
malček me živčki dajejo user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
23.4.2010 12:01:05   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

držimo pesti user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
23.4.2010 12:08:41   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Hvala user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
23.4.2010 12:29:55   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
23.4.2010 12:56:19   
KatMat
Tija je shodila!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
23.4.2010 13:08:40   
KatMat
pa nobene da bi se z mano veselila....user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
23.4.2010 13:15:04   
petra a
katmat-super, čestitke Tiiuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
23.4.2010 13:25:39   
lake
Čestitke, Tija user posted image user posted image user posted image

Jst mam pa lenoritis dons. 

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
23.4.2010 13:33:57   
maja1488
Bravo Tija user posted image user posted image user posted image

lenoritis in zaspanitis tut na našem koncu

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
23.4.2010 14:12:03   
Dudica1
bravo Tija user posted image user posted image user posted image

Midva sva bla pa z družbo na sprehodu in seveda kavi user posted image ...je pasalo zdej pa Maj še spi zunaj potem greva pa v vrtec in k moji sestrici.Ne bo dolgčas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
23.4.2010 15:14:54   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Tija je shodila!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Bravo Tija!

Papua, ful sta luštna!

user posted image  noč - se pridružujemo. Tele štirke nas bodo dotolkle - upam vsaj, da bodo v naslednjih 10 dneh vse zunaj, ker bom sicer v službo morala s kofeinsko infuzijo...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
23.4.2010 15:39:03   
KatMat
hvala hvala

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
23.4.2010 15:54:25   
eelyy

No da se vam oglasims em vas malo brala zjutraj pa nisem utegnila nič napisat.Sem pa vsa komerana,ko bi vsaj lahko spila kakšen red bul pa še to nesmem.
Kok ste mi lušte nardile semi ribami pa lignji njamiiiiiiiiiiiii(še dobro da imam v skrinji bom jutri nardilauser posted image )

Dejte mi povedat kako se igrate s svojimi malčki?Moj je kr histeričen če se neigram znjemu včasih ga zamotim in se igra ko pospravljam,ko pa vidi da sem na rač. pa kr pride in me vleče s stola potem greva v sobico in se "kao" igrava da mu vsaj na tak način pokažem da imam čas za njega da sva skupaj,nažalost se pa 11 mesečni fantek itak nezna igrati,le premetava igrače in s ejezi ko nemore odpreti poječe knjigice in vpije na ves glas in kričiuser posted image

papuang:Fulll sta lušna,lepa slikca.Pri nas je bila prva budnica ob 1h zjutraj in ni hotel piti čajčka ali mleka,potem sem ga uspavala sem se ulegla je bla budnica tako še 5 krat(ampak eno za drugim na 10 min) da je vmes popil mleko in nazadnje se mi ni več dalo ustajati in sem ga k sebi vzela in je spal do jutra,res je ko se premetava po postelji sem pa vedno na pol budna.Ah pa tista vreča za spanje nič nepomaga sem jo že snela preden sme šla spat(danes ko spi jo ima na pol,ne na rokavih)ker ga to očitno tok moti?
Vi ste dobri da sploh hoče sedeti ali spati dolgo v sedežu,pri nas še tega noče,na pol poti morava ustavljati in moram iti sedeti zadajuser posted image

ktja
:Ah kako nej ga moj prevzame ponoči,če dela od 7h zjutraj do 17h in je zmatran on komaj čaka tisto nedeljo da se vsaj naspi malo dlje. ,sobote pa tud dela.Kako gre tebi v službi si se navadila?

katmat:bravo za Tijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ane kok so smešni ko so takole mejhni pa kr hodijo..naš hodi kot racauser posted image Kdaj pa ti začneš delat se vrneš na staro delovno mesto?

mama11:držim pesti da bojo spali ponoči,ko začneš delat.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
23.4.2010 15:59:25   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

user posted image  noč - se pridružujemo. Tele štirke nas bodo dotolkle - upam vsaj, da bodo v naslednjih 10 dneh vse zunaj, ker bom sicer v službo morala s kofeinsko infuzijo...

a se lahko podpišem ? user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
23.4.2010 16:52:45   
maja1488
A dej no...kaj se dogaja
http://24ur.com/novice/crna-kronika/nasli-plasticno-vrecko-z-dojenckovim-truplom.html

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?