|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
23.4.2010 6:46:01   
koala.cek
naslednjič, ko bom otroke hvalila, kako fajn spijo, sem bom raje v jezi ugriznila. kakšna nočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
23.4.2010 7:02:56   
koala.cek
pa dobro jutro. petek je. in počitnice !!!!! user posted image user posted image user posted image

pri nas bo sicer kar pester teden, ko bom sama z mulci, ampak sem prepričana da bomo uživali. no v torek bomo cel dan poležavaliuser posted image . pa še kakšen dan tudi ne bo šel v vrtec, sej bo luštno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3027
23.4.2010 7:36:11   
maja1488
Jutro...smo pokonci skor celo noč. Od 8:45 sva naročeni pri P.

Rabim kofein user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3028
23.4.2010 7:58:15   
PapuaNG
jutro,

spali nismo. Se je zbujal in zbujal, dokler ga nisem ob dveh v posteljo vzela, se je še malo premetaval okoli mene, potem pa končno zaspal. Se je moj skoraj nanj ulegel, ko je prišel domov user posted image Upam, da bo danes bolj miren, ker bo najverjetneje pri moji mami spal, prvič. Ma, ga bo že porihtala. Mu pa kar štirje zobki rastejo, zgornje dvojke pa trojke, pa mogoče še kakšen.

Aja, pa hvala za pohvale user posted image Res je dobra slikica ratala, je malega pomočnik fotografa dobro nasmejal user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
23.4.2010 8:09:11   
šivilja
Noč - katastrofa, sploh ne bom komentirala

Papua - lepa

Pomanjkanje časa - kronično, včeraj preko dneva sem bila doma samo pol ure.

Na hitro iz sestanka na MOL - vsi LJ vrtci imajo preveč vpisa, tako da je izbira B brezpomenska (poleg tega, da itak ni zakonske osnove za skupno čakalno listo), tisti odgovor Da ali Ne pa še bolj - to pomeni tudi, da ne bo skupne čakalne vrste na internetu. To pomeni - če ne dobiš prve izbire vrtca, ga ne dobiš.
Komisije morajo odločit do konca maja (lahko pa seveda že prej, oz. takoj ko dobijo podatke iz CRP), tako da bojo odločbe poslane v začetku junija, zadnje pa bojo prejete (po zup-u) tam do 16.6.
Obljubljajo, da bodo odprli še nove oddelke, kjer se to da.

< Sporočilo je popravil šivilja -- 23.4.2010 8:10:36 >

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
23.4.2010 8:11:57   
Dudica1
jutro...pri nas je pa danes sonček user posted image user posted image user posted image

bolančki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
23.4.2010 8:16:05   
MušiM
Jutro,

naša je tudi prehlajena, pa eno oko ima mal vneto...user posted image ..pa ravno včeraj je zbolela, ko sem šla s sodelavci na pijačko..pol je bil pa moj mal ubogi..no, saj drugače sem pa vedno jaz..

kako pa prepoznate laringitis??

Jaz pa premišljujem, da bi kupila kremo za sonce od Justa..res je draga, ampak te naj bi bile res naravne..je že katera imela??

Lep dan, brez polnih noskovuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
23.4.2010 8:18:13   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Z je zbolela...se pripravlja na liringitis tudi ona. Zdej je dobila svečko, paro...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
23.4.2010 8:23:59   
PapuaNG
uf šivilja, potem se nam pa nič dobrega ne piše. No, mogoče glede na to,da so naši že majski, da pridemo notri...konec koncev je še za najmanj tri mesece otrok za nami. No, jst niti številke še nisem dobila, tko da upam, da sem vsaj v sistemu. Tisto z drugo izbiro je pa za ljubljano res mal brezveze scena, ker je itak že vnaprej jasno, da bodo vse enote več kot polne. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
23.4.2010 8:24:43   
lake
Dobro jutro!

Bolančki user posted image user posted image user posted image

Vrtci No comment.  Sej smo očitno vsi razen njih vedl da so te izbire večalmanj brezveze.

Morm naju zrihtat pa šibam na CSD.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
23.4.2010 8:26:06   
Tanja_
Jutro!
Se pakiram na morje. Samo še razmišljam, a naj pustim H, da se še dopoldan doma naspi, al naj kar grem.

šivilja kokr je to grozno, da je povsod preveč vpisanih, se mi pa ful dobro zdi, ker je Jankovič tok obljubljal, da bo zrihtal vrtec za vse in če bi mu med volilno kampanjo očitali, da ga ni, bi se sigurno zgovarjal, da zato, ker starši niso obkrožili, da dajo lahko otroka v katerikoli vrtec. Zdej pa ma!Ampak važno, da bo stadion pravočasno dokončanuser posted image . Pišuka me to razjezi!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
23.4.2010 9:06:41   
Dudica1
tanja uživajte!

Mi gremo v nedeljo na RD user posted image ,upamo na lepo vreme.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
23.4.2010 9:07:34   
PapuaNG
tanja, kar med vožnjo naj ti spi. Mi vedno tako naredimo, je potem bolj mir. Ker sedet na miru več kot eno uro skupaj je skoraj mišn imposibl za našga hiperaktivca. 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
23.4.2010 9:24:14   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Na hitro iz sestanka na MOL - vsi LJ vrtci imajo preveč vpisa, tako da je izbira B brezpomenska (poleg tega, da itak ni zakonske osnove za skupno čakalno listo), tisti odgovor Da ali Ne pa še bolj - to pomeni tudi, da ne bo skupne čakalne vrste na internetu. To pomeni - če ne dobiš prve izbire vrtca, ga ne dobiš.
Komisije morajo odločit do konca maja (lahko pa seveda že prej, oz. takoj ko dobijo podatke iz CRP), tako da bojo odločbe poslane v začetku junija, zadnje pa bojo prejete (po zup-u) tam do 16.6.
Obljubljajo, da bodo odprli še nove oddelke, kjer se to da.

user posted image user posted image user posted image (to je sarkastičen smeh, da ne bo pomote!) pa kaj so mislili, da ne bo velika večina rojenih vpisana v vrtec??? pa treba je upoštevat še tiste, ki nismo rodile v LJ, stanujemo pa tukaj, teg je tudi kar nekaj. eh...

pa dobro jutro user posted image je sonček, bo katera v centru?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
23.4.2010 9:26:25   
lake
Zrihtala na CSD.

Tanja Sej vem da si verjetno že povedala, ampak kajm greste na morje?

Jst morm tud mojga prepričat da bi šli jutr v Portorož za dva dni, ko pridem iz "uvajanja" v službi. Bom najbrž kr rabla en oddih. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
23.4.2010 9:27:53   
Tanja_
lake a danes?Al na zaresen dopust?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
23.4.2010 9:37:17   
ledenka
neumno vprašanje, glede na to,da bomo naslednje dneve jedli zunaj - a lahko naši mulčki jejo lignje? ok, kako juhco se povsod dobi, za sadje bomo tud poskrbeli, večerja ni blem...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
23.4.2010 9:41:34   
Tanja_
ledenka jaz mislim, da lahko. Ali pa,če mu daš kak ribji file?Sej to se tudi dobi.Jaz sem H že ene parkrat naredila file soma, pa ga zmaže k tavelikuser posted image

Aja, nisem zasledila-kam pa greste?Ja, vam, firbecuser posted image

< Sporočilo je popravil Tanja_ -- 23.4.2010 9:42:15 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
23.4.2010 9:43:39   
PapuaNG
ledenka, jst sem našemu že dala malo za probat lignje. Sam so bli v vinski omaki s čebulo, pa se mi zdi, da ga je potem malo napenjalo, čeprav smo dali čisto malo. Pa lignji so malo težki za zgrist, ne glede na to, kako mehki so...jih morš pol čist čist na majhno zrezat. Kaj pa vem...pomoje je bolje kakšna riba z malo kosti-ala brancin al pa orada. Ni težko za spucat pa še rezat ni treba. 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
23.4.2010 9:54:18   
Dudica1
jaz sm bla pa za danes zmenjena z eno iz triglava zavarovalnice za popoldne zdej  me pa ne bo doma, kako naj ji to povemuser posted image ...včeri je klicala če velja pa se nism javila danes pa že skoz kličem na uno cifro in je skoz kao zaseden,pomoje ma to naštiman da ne moraš not klicatuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
23.4.2010 9:57:29   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz sm bla pa za danes zmenjena z eno iz triglava zavarovalnice za popoldne zdej  me pa ne bo doma, kako naj ji to povemuser posted image ...včeri je klicala če velja pa se nism javila danes pa že skoz kličem na uno cifro in je skoz kao zaseden,pomoje ma to naštiman da ne moraš not klicatuser posted image

Pomojem ima pa skoz zasedeno. Agenti vse delajo po telefonu. Rihtajo stranke in termine pa to. Pošlji ji SMS, pa napiši, da sta zmenjeni in če te lahko nazaj pokliče.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
23.4.2010 9:58:00   
ledenka
hvala za ideje user posted image kosti se res bojim. mu bom dala nekaj, pa bomovidli, če bo jedu user posted image

tanja, v Savudrijo gremo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
23.4.2010 10:00:50   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

hvala za ideje user posted image kosti se res bojim. mu bom dala nekaj, pa bomovidli, če bo jedu user posted image

tanja, v Savudrijo gremo user posted image

A v Kempinski?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
23.4.2010 10:01:21   
Dudica1
zdej sm kar na triglav klicala pa naj zrihtajo če se ne morjo javtuser posted image

u glavnem mene ni user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
23.4.2010 10:03:42   
lake
Tanja Za dons sm spreševala?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?